2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebeğin sığar annesi yaradan Allah onun yerini genişletir
benimde bazen sertleşiyor insan o an hareket edemiyor öyle kalıyor
doktora geçen hafta dedimki daha önce doğum yaptım ama mecburiyetten 37 haftalıkken alındı o yüzden sancı nedir nasıl olur bilmiyorum dedim

internet sapıttı sürekli bağlantı kopuyor sonra da aynı mesaj üç kere yayınlanıyor...

Son düzenleme:
kızlar bu doğum yapmış kadınların hamile kadınlarla derdi ne ya :) dün havuza gittik en sonunda bu sene de ayağım suya değdi şükür :) hatunun bir tanesi klasik olarak kızım değilde oğlum olacağı konusunda bizim doktordan daha emindi neyse ikna etmeye uğraşmadım artık :) ama daha beteri daha 7-8 haftam var diyorum yok yok birkaç haftaya doğar bu benimki de öyleydi diyor, dedim hasta mısın, şuraya iki satır dinlenmeye geldik insanı deli etme erken merken doğmayacak benim kızım vaktinde gelecek..

günaydın arkadaşlar bugün arkadaşımın bebek mevlüdüne gidecegim darısı bizim başımıza(amin)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. inş.
hoşgeldinnnnnn
geçmiş olsunnnnnnn, bence geçmişi okumaaa dediğin gibi 1 hafta daha göremeyiz senDDDD

kıyamam sana yaaaa(
canım benim Allah kolaylık versin sana çifteee kolaylık versinnnnn
sen çık iznee biran önceee dinlen evde fıstık

yazık ama sana niye senle ilgilenmiyorlar annen kardeşin kayınvaliden yokmu
ikiz gebelik Allah bilir ne zordur ben bir taneyle iptalim

doğumdan sonra hemen geçer inşallah bu şişlikler.. hayırlı artık ya..

ay bende sinir oluyorum o tiplere ya. benim eylül başı olduğu için ağıstos sonu filan diyorum zaten. geçen kadın ayy o kadar kalmaz dedi. sinir oldum bende. herkes çok şey biliyo vallahi. nasip bu işler ne zaman gelirse gelir oğluşum işte.. hayırlısı hepimiz iin..

suksuk, doğumu düşününce panik olmaya başladım ben. annelerin yaşadıklarını okuyunca korku sardı içimi işte.. ben kim bilir neler yaşayacam acaba diye..

ayyy aynen yaaa insanlar çok bilmiş walla sende çok iyi demişsin ohhhhhhh

yazık ama sana niye senle ilgilenmiyorlar annen kardeşin kayınvaliden yokmu
ikiz gebelik Allah bilir ne zordur ben bir taneyle iptalim

annemler Düzce'de oturuyor. 1 hafta geldi kaldı annem sonra gitti. aman zaten geldiği zaman 1 haftadan fazla duramaz annem. kayın validem 10 dk. mesafede otyuruyor ama ilgilendiği yok. Allah kimseye muhtaç etmesin doğsun çocuklarım sağ salim başka birşey istemiyorum

ay herkes prof kesildi başımızaaaaDD herkesten bir ses bir seda Allahım yarabbiimDDD sallaaa boşverr kulak asmaD
dün kaynım bana soruyorki ilkuşş oruç tutacakmısın yok tutamam açlık problem değilde su içmem gerekiyor o yüzden düşünmüyorumm ama kadir gecesinde izinli olacğaım evde olurum ozaman tutaiblirim belki dedim amanın 1 saatt fetva verdiler bana bir yandna kayınvalidme biryandna babama kaynım sanki tutacağım demişimide tuttturmamak için birsürü şey söylediler en son eşime dedimki kısık sesle hayatım ben yanlışlıkla oruç tutacğaımmı dedim olurya bazen insna düşündüğünden başka birşey söyler epey güldü

.................................................

....................................................

anlaştık şekerim bekliyorum :)

internet sapıttı sürekli bağlantı kopuyor sonra da aynı mesaj üç kere yayınlanıyor...
neoluoo yaahuu bende beklıyorumm fufaacımmmmmmmmmmmmmmmmm

salla sallla gul memeler caglasın sallaa sallaa yeryerınden oynasınn hepımızz bırden sallsakk memıslerıı yıkarııss onlarıı

kızlar göbüşleriniz mi büyük öyle diyolar bende 8 aylık hamileyim diyince millet şok oluyor bende buna üzülüyorum

canımcım bu zor zamanında sana yardım etmemek nasıl bir şey anlayamadım bana yardım edende yok bende erken doğum tehdidi olan biriyim istirahat mecburiyetim var ne benim tarafı ne eşimin tarafı ilgilenmedi gelip bakmadılar bile birde gidemiyorum diye laf atıyorlar bende hepsini defterden şildim ilk başta üzülüyordum şimdi bana Allahım yetti diyorum Allah kimseyide bana muhtaç etmesin diyorum sende mecburen evlatların için kuvvetli ol canım bak gör herşey güzel olucak

ayy canım çarpıo midemi de üşütmüşüm wc den çıkamıyorum ya.. vantilatorde inanılmaz baş ağrısı yapıyor yaa ne yapıcağımı bilemedim söledim ıhlamıur içeyim bari

aşkım ve ben büyüyoruz tabikide benim göbüşüm büyüyor ama bugünlerde biraz durgunuz TELAŞLANDIRIYOR BENİ BOLCA ÇİKOLATA YİYORUM MUTLU OLSUN DİYE az kaldı herşeyimiz hazır hergün birşeyimizi alıyoruz kızımın KAYINVALİDEMDE SAĞOLSUN ALLAH RAZI OLSUN O BENDEN DAHA HEYACANLI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…