merhaba kızlar...... ya ben bu sabah kalktım ayaklarım davul gibi napsamda geçse ya.. çok rahatsız edioooooo
Bugün 33 BİTTİ 34. Haftama girdim 38 de doğarsa 4 hafta kaldı ameninnnnnnn
37+ 0 DA DOĞARSA DOĞUM GÜNÜM
bende gelmek ısterdımmRoister
Maybebabe
.........
kaç kişiyiz kızlar hadi katılmak isteyen eklesin kendini .....
benımde ole cnmyaa uzanınca gecıo sona gene oluoo..merhaba kızlar...... ya ben bu sabah kalktım ayaklarım davul gibi napsamda geçse ya.. çok rahatsız edioooooo
herkese slmmmm ne kadar kalabalık burası böylee :) herkes iyidir umarım.. biz annanemizdeyz oğluşumla o yüzden pek giremiyorum nete.. hava aşırı sıcak.. denize de gidemiyorz doktorumuz girme dedi( son aylarımzda herkesn zorluklar başlamış sanırım benm de bugüne kadar çok iyiydi ama artık 5 dk ayakta dursam yoruluyorum ve hemen ayaklarım şişiyo karnım dersenz çatlak doldu krem falan hiç etkilemiyo.. ama oğluşum kıpır kıpır maş. bu herşeye değer :) bizden haberler böylee..
ay bu kadınlar neden böyle yaa benm de hep moralimi bozuyolar yok çok kilo almışsın şişmişsin daha da iki ayın varmış napçaksın bilmyrm olmuşsun sen olmuşsun falan gülsem mi ağlasammı bilemedm ya ama acaip bozuldm.. 10 kilo aldım ama o kadar abartılcak kadar belli olmuyo.. bizi en iyi anlamaları gerekirken..
ya bence de zaten normali 12 kilo demiyorlar mı hep, ne yani 2 kilo alıp doğurmamızı mı bekliyorlar. Bana da bazısı çok kilo almışsın diyo, bazısı da sadece karnın var o da çok değil diyo, bazısı da hiç kilo almamışsın diyo.:26::26::26:: Ama hepsi çok yakışmış diyo. Bu da yeter.
azkaldı wallahıı
bende gelmek ısterdımm
benımde ole cnmyaa uzanınca gecıo sona gene oluoo..
ewt cnm masallah epey kalaabalıgızz.. catlaklar bendde varr. ayaklarım şişş.. ee halıyle azkaldı..olucak seyler bunlar..kasıklarımın ustu epeyy catlaadı ama ınce ınce.. surdugumm yaglarrıı helal etmıyorum gobusumee
ay bu kadınlar neden böyle yaa benm de hep moralimi bozuyolar yok çok kilo almışsın şişmişsin daha da iki ayın varmış napçaksın bilmyrm olmuşsun sen olmuşsun falan gülsem mi ağlasammı bilemedm ya ama acaip bozuldm.. 10 kilo aldım ama o kadar abartılcak kadar belli olmuyo.. bizi en iyi anlamaları gerekirken..
aman tatlım ne bozuluyorsun hamilesin sen bak salaklara yaaa 32. haftada 10 kilo almış olman çok iyi ayrıca... millet kendine baksın
ya bence de zaten normali 12 kilo demiyorlar mı hep, ne yani 2 kilo alıp doğurmamızı mı bekliyorlar. Bana da bazısı çok kilo almışsın diyo, bazısı da sadece karnın var o da çok değil diyo, bazısı da hiç kilo almamışsın diyo.:26::26::26:: Ama hepsi çok yakışmış diyo. Bu da yeter.
ama öyle olması gerekiyo zaten :) hamile bi insana kilo almışsa bile aaa nekadar az kilo almışsn falan demeleri lazım
aman tatlım ne bozuluyorsun hamilesin sen bak salaklara yaaa 32. haftada 10 kilo almış olman çok iyi ayrıca... millet kendine baksın
en çok da ona gıcık oluyo işte insan bunu söyleyen kadın da zayıf falan değil yani 2 de doğum yapmış kendileri kimbilir kaç aldılar..
bende öğretmenim canımmm... bugün milli eğitime gidip sorucamm..her yerde değişik uygulamalar varmış öle yazıodu geçen nette
hadi ya tamam canım milli eğitimin ne dediğini buraya yazarsanız mutlu olurum
herkese merhaba
bugün patlıcak gibiyim kızlar sanki bebek karnıma sığmıyormuş gibi.oturamıyorum iş yerindeyim çok zorlanıyorum.
bana da hiç kilo almamışsın karnın hiç büyümemiş bebeğin küçük kalmasın sakın dedi birisi hafta sonu.cumaya olan randevuyu yarına mı alsam nasıl sinir ediyolar insanı
kızlar bugün şeyimdeiki kere kasılma oldu eşim gelince anlattım o da beni rahatlatıo güya
korkma aşkım ondan bişey olmaz diyoo benimde komiğimee gitti dedim bişey olacağından sölemedim ölesine söledim dedim de
sen pimpiriklisin kafaya takarsın diyoo banaa
ben grip oluyorum galiba, sol gözüm akıyor, burnum da. Gece yarım saat terli terli klimanın önünde oturdum, ben biliyodum hasta olacağımı ama o anda gözüm birşeyi görmüyordu, biraz uyumak için herşeyi yapabilecek durumdaydım yani.
galiba senin yalancı sancıların başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?