2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

halıylee yanıı 8 aylık buyukk.. ben gecen gun atmıstım gobusumu burda... ole abess deıll ıstee.. nebılım bana kucuk bıleglıo kucuk olsa kucuk dıolarr buyuk olunca buyuk... anlamadım gıttı kımseyıı takmıyorumm.. benı cekemeyenler antenn taksınlarr

insanların yakınlarının da aynı heycanını paylaşması çok güzell özelliklede böyle eşinin ailesidee oluncaa oohh mis mis tadındna yenmiyor.
maşalalh sizeeeee

Allah yardım etsin ama üzme kendini mümkün olduğunca. yemek yapacak enerji bulunca iki üç çeşit birşey yapıp buzluğa koymayı dene. zor durumda çıkartıp ısıtırsın. minumum beklenti maksimum mutluluk hayat felsefemiz olsun.. kimseden beklemeyelim ki gerçekleşmeyince üzülmeyelim...

ayy canım çarpıo midemi de üşütmüşüm wc den çıkamıyorum ya.. vantilatorde inanılmaz baş ağrısı yapıyor yaa ne yapıcağımı bilemedim söledim ıhlamıur içeyim bari

gecmıs olsun canımm,, püff benmde bogazlar sert uyanıyorum,bende bı ıhlamur içiyim bari..bu arada eşimin zammı da ay sonu bellı olcak, 15 gunu kar sayıyoo adam, ne bıcım patronlarımız varr,,didemmm sen kontrolden snra gelcenmı nete??? gercı ben 6,30 kadr burdayım.. muhteesem ptesi :))

maşallaah bugün pek bi neşeliyiz Allah bozmasın:))
doğru vallahi büyük olsa suç küçük olsa suç sanki biz pompayla şişiriyoruz

puhahahaha anten takıp çekim alanını genişletsinlerrr ay Alalhım :))) çok hoşssun şükşüküm sevmek seni

:):) onlar ne duymak isterlerse ona cevap veriyorlar bence:) yaş ilerliyor ondan oluyor galiba:) sonuçta seni düşünüyorlar en azından niyet iyi:)

ayy canım benim ya hepsi aynıı banada aynısını yaptılar yok bu kesin erkek göbeğin öyle duruyor ya 3 dr da kız dedi diyorum yok yok erkek diyorlar ayy dedim.. sonra sen bu halde nasıl denize havuza giriyorsun doğuracaksın diyorlar bende daha ii işde suda doğum olmuş olur dedim.. ee şimdi doğsa ne olacak 8.5 aylık doğmus olacak dedim işde girme mikrop kaparsın falan deli ettiler ama sallamadık biz eşimle güldük boswer ya hatta bir tane teyze gelip göbeğimi ölçmeye kalktı ne zaman doğacağı anlaşılırmıs:)

Gunaydin kizlarr kahvaltimizi yaptik geldik.ben klimanin altinda uyuyorum ne zamandir.uzerime ince bir ortu yoksa tansiyonum dusuyor sicaktan uyunmuyor.ayyyy gecse su gunler...

maşallaah bugün pek bi neşeliyiz Allah bozmasın:))
doğru vallahi büyük olsa suç küçük olsa suç sanki biz pompayla şişiriyoruz

puhahahaha anten takıp çekim alanını genişletsinlerrr ay Alalhım :))) çok hoşssun şükşüküm sevmek seni
amın amınnn allah bozmasın ınss... dun acık hava ppıknık carpmıs olabılırrrrrr
Gunaydin kizlarr kahvaltimizi yaptik geldik.ben klimanin altinda uyuyorum ne zamandir.uzerime ince bir ortu yoksa tansiyonum dusuyor sicaktan uyunmuyor.ayyyy gecse su gunler...

gunaydın canım hgnzz... afıyet olsunn.. ewt cok sıcak havalr ama haftaya serınnlıycekmıss tvde ole dedıler sabah ramazanda nefes alıcakmıss hayırlsıylaa

teyze süpermiş yalnız ordinaryus prof. :) biz de mi öyle olacağız acaba :)

aynen canm katılıyorum sana..mıllet düşüncesız dusuncesız konusuyoo, bende dun bı arkadsımla konusuyorum, ben dıyorum cocuk ters, o dıyo bana sezeryan soyle boyle, normal olsa daha ıyı, konustum ama nasıl moralım bozuldu,bıseyde dıyemedım, bıanda cıktı agzından gereksız bıkaç cumle, ayy nasıl sinir oldum

bunlar alanında uzmanlar :)))))))) aşmış o kadın artık,, ne alaka, benm gobişte normale gore ufak, ozamn bende ekimde mı dogurcam, hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…