hoşgeldin tatlım ayy pardoon hoşgeldiniiiizz
bugün kontrolden gelen 3. kişisinizzz maşallahh kuzunaa... bizim ufaklıklar hep zayıff heralde annemizi üzmeyelim doğarken diyee çok tombiş olmuyolar. benim oğlandaa 1 hafta geriden geliyoo bende onu besiye çekiyorum hehe kocaa bir bardak süt vee hurma yedim biraz önce oğluşum kilo alsın diyee.
ben çatala çıktım canım geçen günn kontrol etmedi doktor amaa çekintim gitti en azından birde doktorumun bayan olması rahatlattı galibaa benii..
40ı gördüm canım normal mi bilmiyorum ama doktor panik yaptı beni acile git mutlaka fln dedi bende korktum kaçtım hastaneden..
ben cumartesi gittim hastaneye kan geldi deyince doktor bakmak istedi o kadar utanıyodum kii neyse doktor aldı beni doğum salonuna çook tatlı bi bayan zaten çıkart altında ne varsa dedi ama sürekli konuşuyo benimlee kan ne kadardı tahlil verdinmi nst kağıdına bakabilirmiyim fln filan sürekli konuşup durdu benimle doktorun önemi büyük galiba. ama yinede acır diye korkuyorum ki ALLAHtan benim doktorum ne zaman doğum başladı o zaman çatı kontrolü yapıyomuş.. dediğin gibi ALLAH yrdımcımız olsun..canım benimde doktorum bayan ama beni yinede ürkütüyor şu çatal meselesi......Allah yardımcımız olur imşallah.....
şimdi doktor kontrolünden geliyorum kızlar Kızım 1850 oğlum 1950 olmuş çok sevindim 2 kiloya yaklaşmış kuzularım gelişimleri iyi dedi doktor. Hareketsiz kaldığımdan elim ayağım çok şişmiş öyle dedi doktor bundan sonra her akşam yarım saat yürüyüş yapacağız eşimle
ben cumartesi gittim hastaneye kan geldi deyince doktor bakmak istedi o kadar utanıyodum kii neyse doktor aldı beni doğum salonuna çook tatlı bi bayan zaten çıkart altında ne varsa dedi ama sürekli konuşuyo benimlee kan ne kadardı tahlil verdinmi nst kağıdına bakabilirmiyim fln filan sürekli konuşup durdu benimle doktorun önemi büyük galiba. ama yinede acır diye korkuyorum ki ALLAHtan benim doktorum ne zaman doğum başladı o zaman çatı kontrolü yapıyomuş.. dediğin gibi ALLAH yrdımcımız olsun..
hoş bulduk tatlım.. benim bebiş aslında iki hafta geriydi ama günde iki, bardak süt bir tabak yoğurt yiyince anca bu kadar dengeldihoşgeldin tatlım ayy pardoon hoşgeldiniiiizz
bugün kontrolden gelen 3. kişisinizzz maşallahh kuzunaa... bizim ufaklıklar hep zayıff heralde annemizi üzmeyelim doğarken diyee çok tombiş olmuyolar. benim oğlandaa 1 hafta geriden geliyoo bende onu besiye çekiyorum hehe kocaa bir bardak süt vee hurma yedim biraz önce oğluşum kilo alsın diyee.
ben çatala çıktım canım geçen günn kontrol etmedi doktor amaa çekintim gitti en azından birde doktorumun bayan olması rahatlattı galibaa benii..
canım benimde nasıl doğuracağım koınusunda bir fikrim yok ama olacak bi şekilde.. bu kuzularda burda kalmayacak yanimrb canım hoşgeldin.......
bebişinin iyi olmasına sevindim ,zaten 32. haftadan sonra baya hızlı kilo alıyor bebişler umarım seninkide baya toparlar......
ay canım yaaa bende çatı muayenesinden o kadar çok korkuyrm ki....bakalım ne yapıcam......
2 hafta önce Nst ye girdim bi stres bi stres bebişide etkilemişim çok kötü çıktı sonuç,dr. sen heyecanlanmışsın bebişte heyecanlanmış dedi....
bakalım perşembe yine var kontrol sonuç ne olcak?????
bunda böyle heyecan yapıyosan nasıl doğururum ben yaaaaaaa........
tamam tatlım ederiz inş. :) benimki yine iyi ama iki haftadan bir haftaya düşürdüm zorla yanicanım canım daha vaktimiz çok bebişlerr büyüyecekk dahaha
sakın panik yapmak yokkk
telafi edilmeyecek zaman dilimi değill sende mathelda beslenmenize dikkat ediyorsunuz artık
ayy inşallah senin doktorda doğum başlayınca yaparda acısını anlamayız dediğin gibi arada kaynar nasılsaaslında en iyisi doğum başladığı sırada çatı kontrolü yapmakmış,öncesinde yapılam çatı kontrolü doğumu hızlandırıyormuş bende duymuştum...umarım benimkinide o zaman yaparlar,doğum sancısıyla anlamam
tabi gerginlik konusunda doktorun etkisi büyük canım...bende sırf kendi doktorumda doğurmak için anneme gitmedim....
bundan sonraa yavrularıı besiye çekiyoruuzzz. hurmada kilo aldırıyomuş bebişe canım istersen hurma yemeyede başlaa.. ben geçen ay hiiç dikkat etmedim nerdeyse beslenmeme gittim 1 hafta geride oğluşum doktorum bol istirahat dedi. kansızlık vee tansiyon dengesizliğide kilo aldırmıyomuş bebeğe arada birde tansiyonunu ölçtür canım. bi dahaki randevun ne zaman. benim ayın 31inde inşallah oğluşumm kocamaaan olacak teyzesii. tabi seninde kuzun kocamaann olacakhoş bulduk tatlım.. benim bebiş aslında iki hafta geriydi ama günde iki, bardak süt bir tabak yoğurt yiyince anca bu kadar dengeldiama şükür bunada ben inş. dahada şişmanlatcam kuzumu.. benim doktorumda bayan ama bende heyecan yapıyorum çok.. ben kıpkırmızı olurum herkes anlar muayeneden çıkınca neler yaşadığımı.. suratımdan başlarım yani hemen patlak vermeye
bende buaksam yaptımm ıı geldı sankı sonrada ayaklarımaa yastık koyupp dıktım.. ındıler bıraz..bende işyerınde oyle yaptım canım, aksam 10,15 dakıka kadr tuzlu suya sok ayakalrını ,, bana ii gelıyo, hem agrısını alıyo, hemde şişliğini azaltıyoo..
bundan sonra hızlı kg alıcaklar cnm sıkma canını sen.. saglıgı yerınde olsun yeter...ınss bı sorun cıkmazz sen kendı dr dan şaşma..ıı haberlerle gell ıns cnmmselam kızlar doktordan geliyorumm, bebeğim yine 3 hafta eksik çıktı hala zayıfmış, ilk nst deneyimimi yaşadım 2 kere nstye girdim 5 dk aralıklı sancılarım çıktı doktor erken doğum riskin var dedi sonuçlarımı bide kendi doktoruma göstereceğim umarım kötü bişey çıkmaz benden haberler böyle
teyzoşlar biz geldik..kontrole gittim bu gün. ama doktorumuz izne çıkmış.. başka bi doktora girdim bende bu seferlik.. kuzum 1.500 kg olmuş.. doktora dedim bir hafta geriliği vardı diye ölçümleri iyi fazla geri sayılmaz dedi çok şükür.. ama ben yinede biraz daha tombik olması gerektiğini biliyorum.. doktordan çıkarkende doğumla ilgili aklıma takılanları sordum.. ben ağrısız doğum istiyorum bunun için vücudum müsaitmi falan diye muayene ne zaman olacak dedim son ayda dedi.. yani önümüzdeki ay çatı kontrolü var sanırım..:18::18: hayırlısı olsun bakalım... bi gün olacaktı nasılsa :) bizden haberler böyle... işte birazdaha tombik olsaydı kuzum faha bi sewincektim ama bunada şükür..sizler nasılsınız?
öyle yapacağım tatlım yere bakaraktan fırlama taktiği....bundan sonraa yavrularıı besiye çekiyoruuzzz. hurmada kilo aldırıyomuş bebişe canım istersen hurma yemeyede başlaa.. ben geçen ay hiiç dikkat etmedim nerdeyse beslenmeme gittim 1 hafta geride oğluşum doktorum bol istirahat dedi. kansızlık vee tansiyon dengesizliğide kilo aldırmıyomuş bebeğe arada birde tansiyonunu ölçtür canım. bi dahaki randevun ne zaman. benim ayın 31inde inşallah oğluşumm kocamaaan olacak teyzesii. tabi seninde kuzun kocamaann olacak
heheeçatı kontrolü olur olmaz kaç hastaneden hehe kimse anlamasın
diğer ayın 15imiiöyle yapacağım tatlım yere bakaraktan fırlama taktiği...hurma kilo aldırıyorsa alayım bende bari.. zaten önümüz ramazan eşime hediyede olsun beraber yiyek benim kontrolüm diğer ayın 15 inde canım. aydan aya alıyo bizim doktorlar.. inş. biraz daha tombik olacak kuzularımız.. bendede kansızlık var bu arada.. bebişim ondanda biraz zayıf olabilir..
1 400 küsür dedi doktor kilosuna, kesinlikle sırt üstü yatma fln dedi,, inş arayı biraz da olsa kapatır sanırım yapısal olabilir birde kendi takibimi yapan doktora göstereceğim, beslenmeme dikkat de inanın ki şimdide şu sancı işi kafama takıldı ama bu doktora pek güvenemedim doğrusu.
evet cnm sağlığı önemli 2 kere nst istedi birinde hiç hareket etmedi diğerinde biraz iyiydi hareketleri ama 5 dk arayla sancı çıktı bol bol
40ı gördüm canım normal mi bilmiyorum ama doktor panik yaptı beni acile git mutlaka fln dedi bende korktum kaçtım hastaneden..
ewet canım doğuma birşey kalmıyo.. bende iki haftada bir çağırmasını bekliyordum ama benim doktor herkesi ayda bir çağırıyor... bi bahaneyle bende gitmeyi düşünüyorumda eşim orucunu kaçırmaz onuda urfanın sıcağında yormayayım diye bi terslik olmazsa gitmem galiba.. benim hep daha geri oluyordu bebişim bu sefer fazla bi gerilik yok dedi o yüzden araştırmadı sanırım.. zaten bu günde anlamadım ya kafasını bile ölçtü herhal bebişimin.. hiç biyerini göstermedi bana anlamadım bişey..diğer ayın 15imiiayy doğuma ne kalıyoo ondan sonraaaa. amaan 2 hafta sonra fln bebişini görmek istersen bi bahaneyle gidersin hehe'' ayy doktoor benim ağrım var gibii''
benim doktorum herşeyee baktı niye kilo almamış diye tansiyon ve kansizlıkda önemliymişş.. hatta gün içinde çok fazla oturur pozisyonda duruyosan o bile etkiler dedii. zaten artık doğuma kadar 2 katına çıkarmış bebişlerin kilosuu birazda beslenmeylee tamamdır bu iş.. görsünler geride mi kalmış bizim kuzucuklarımızz
öyle yapacağım tatlım yere bakaraktan fırlama taktiği...hurma kilo aldırıyorsa alayım bende bari.. zaten önümüz ramazan eşime hediyede olsun beraber yiyek benim kontrolüm diğer ayın 15 inde canım. aydan aya alıyo bizim doktorlar.. inş. biraz daha tombik olacak kuzularımız.. bendede kansızlık var bu arada.. bebişim ondanda biraz zayıf olabilir..
götürcem canım inş. hepsini.. :) bu kontrolde kilomu ölçmediler ama bi dahakine 80 e dayarım diye düşünüyorum..aaaaaaaaaaa neden 15 günde 1e düşürmüyorki kontrolünü....32. haftadan sonra 15 günde 1,36dan sonra her hafta olması gerekiyor die biliyrm kontrollerin..........
neyse sen bi bahane uydurur gider görürsün bebişini, nasıl olmuş kilo almışmı merakın gider.......
buarada bende de kansızlık var ama maşallah bebişimin kilo problemi yok.....
sen bal,hurma ,incir ,fındık,ceviz,süy ,yoğurt .........................götür annesi bebişine yarar inşallah...............
canım bence 2 hafta sonra git hem kendi doktorunada görünmüş olursun bebişin kilo alımı fln nasıl tekrar bi bakar doktorun yani benim fikrim tabii..ewet canım doğuma birşey kalmıyo.. bende iki haftada bir çağırmasını bekliyordum ama benim doktor herkesi ayda bir çağırıyor... bi bahaneyle bende gitmeyi düşünüyorumda eşim orucunu kaçırmaz onuda urfanın sıcağında yormayayım diye bi terslik olmazsa gitmem galiba.. benim hep daha geri oluyordu bebişim bu sefer fazla bi gerilik yok dedi o yüzden araştırmadı sanırım.. zaten bu günde anlamadım ya kafasını bile ölçtü herhal bebişimin.. hiç biyerini göstermedi bana anlamadım bişey..doğunca görüşeceğiz galiba kuzumla.. :)
kızlar direkt dalıyorum sonrasında geçmiş yapıcam. bugün doktora gittim duru kızım 1871 gram 43 cm boyundaama hala makat pozisyonundaymış ona biraz canım sıkıldı napalım sağlıklı olsun da öyle böyle çıkıcak ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?