2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sanırım yalancı sancıların senınde basladı cnmm .. bundan sonra hepımızde beklenen seyler esınde senı ıı rahtlatmıs :)))
gecmıs olsun cnmm terlı oturulurmu hıcc olee son aylardayızz ama dıkatt et lutfenn.. dogumaa sümüklu sumuklu gıtmeyelımbıde...sıcak bıseyler ıcmeyı deene uzan bakalımm ınss gecer:26:

kızlar bişey soracam bnm karnımda kırmızı kırmızı benekler oluşup kayboluyor ara ara .sizde de böyle bişey var mı?beni rahatsız etmiyor ama merak ettim

Bende de oluyor aynısı. O gün çok terlediysem ya da çok yürüdüysem göbeğimin üstü isilik gibi kabarıyo. Duş alıp üzerine kolonya sürüyorum. Akşama ya da ertesi sabaha geçiyolar...

Benim de ayaklarım şişiyo. Sadece sandalet giyiyorum. Onlar da biraz bol geliyodu eskiden şimdi tam ayağıma göreler.
Dışarıdan fazla kilo almamışsın diyorlar ama o ayaklar apayrı bi olay :))

saol canım plesentası aşağıdaymış biraz sıcak ve yorgunluk tetikleyebilir temkinli dawranalım 37. haftaya kadar çalışma seni izne ayıralım dedii

benim hamilelik takvimimde bu hafta yaklaşık 200 gram olması lazım yazıor tam da öle geldi:) doktora sordum ne kilolu ne zayıf normal dedi bu haftadan sonra alacak zaten dedi.. ayy plesentam aşağıdaymıs biraz

MAŞLLH BEBGNE CNM BENMDE OLE YAZIODU AMA 1603 GR CIKTI BIZIMKI ZAYIF BISI OLCK OLE GORUNUO

allah yardımcımız olsun canım, bende gece 4.30 da uyandım 6 da anca gerı uyudum, ve bende işyerındeyım (
gecıcek bugunlerde, bunada şükür...
Allah hepimizin yardımcısı olsun nasıl da yoğun bugün işim azıcık fırsat bulsam kafamı koyacağım masaya
sağol cnmmbelden ziyade kuyruk sokumuma doğru bir ağrı var ben de de.bir uyusam

ben de güzel güzel aykkabılar giymek istiyorum ama bir tane sandalet giyebiliyorum sadece.çünkü sadece o 1 numara büyük normalden. onu da eskittim resmen.

aynı sıkıntılar cogumuzda var cnmm azkaldı bıraz daha sabırr... bızde ıyızz kızımlaaa uslu uslu oturuyoruzz dun pıknıkte cok yoruldu kızcemm :)))
Herkes uyuyor mu acaba?
ben komsuya kadar gıttımmm muhabbet ettık yenı geldk :)) dıger annıslr gusellık uykusunda olabılırler.
tansıyonum 3 haftadır sureklı 7/4 cıkıyor
dr la konustum, dusuk tansıyon gebelıkte ozellıkle bu havalarda cok normal dedı
eger yuksek olsaydı korkmamız gerekırdı dedı
benımde bekarkende evlenıncede hamıleykndee aynı 11 /7 cıkıo hepp yukselmemesı gerekıyomud dr bana takıp et dedı esımde tansıyon aletı aldı olcuyoruzz hep.. sıcaklardan etkılenıyoruz halıyle cnm..

selam kızlar kızmla doktor amcasına gittik kızım büyümüş kocaman olmus:) tam 2000 gram dedi sağlığı falan yerinde çok şükür ama biraz erken doğum riski war dedii
masalahh cnmm kızcen kocaman olmuss ıns erken dogum olmaz cnmm ..
kızlar bişey soracam bnm karnımda kırmızı kırmızı benekler oluşup kayboluyor ara ara .sizde de böyle bişey var mı?beni rahatsız etmiyor ama merak ettim
benddede olmustu ben cok terlemıs olmama bagladım sık duss alınca kayboldu sımdılerde yok .. kasınıodu cunkı..
aynı dert bendede var.. sabah uyanınca ınıolar sonaa davul gıbıler.. ayakkabılarım olmuo 4o numara terlk aldımm nomalde 38 gıyıyordumm.. terlık bılee ust kısımdan sıkıoo napıcamm bılmem
Kızlarrr bu ne sıcakkkkk Ankara kavruluyorrr yanıyoruzzzz
zonguldak serınn azda olsa.. buraaya gelın gerekmedıkce evdenn cıkmıyorum benn kuluckadayımm

slm canım kavanozları hangi siteden alacaksın
internet sitesinin linkini bizede atsana

bende işyerınde oyle yaptım canım, aksam 10,15 dakıka kadr tuzlu suya sok ayakalrını ,, bana ii gelıyo, hem agrısını alıyo, hemde şişliğini azaltıyoo..

kızlar bende geçen hafta son çalıştım....artık evdeyim.....yavaş yavaş kızımın eşyalarını yıkamaya başladım işte......mobilyaları da gelsede yerleştirsem bir an önce inşallah :)

kızlar bende geçen hafta son çalıştım....artık evdeyim.....yavaş yavaş kızımın eşyalarını yıkamaya başladım işte......mobilyaları da gelsede yerleştirsem bir an önce inşallah :)

sona yaklasıyoruz cnm yavs yavas yaparsın ..mobılyalarıda gelırr yerlestırırsınn.. sonra foto ısterızzızınede ayrılmıssın hadı gozun aydın

şimdi doktor kontrolünden geliyorum kızlar Kızım 1850 oğlum 1950 olmuş çok sevindim 2 kiloya yaklaşmış kuzularım gelişimleri iyi dedi doktor. Hareketsiz kaldığımdan elim ayağım çok şişmiş öyle dedi doktor bundan sonra her akşam yarım saat yürüyüş yapacağız eşimle

masalahh cnm kuzucuklar buyumuss ..benımde elım ayagım şiş bende bu aksam tuzlu suya koyucam ııı gelıomus bakalım.. yuruyus yapamıyorm ben evım yokusluu bıyerde.. zor oluoo evde nekadar heraket oluosa okadarcık ıste

maşallah kuzularına canımmm

selam kızlar doktordan geliyorumm, bebeğim yine 3 hafta eksik çıktı hala zayıfmış, ilk nst deneyimimi yaşadım 2 kere nstye girdim 5 dk aralıklı sancılarım çıktı doktor erken doğum riskin var dedi sonuçlarımı bide kendi doktoruma göstereceğim umarım kötü bişey çıkmaz benden haberler böyle

ayy maşallah tontişleree
canım yürü ama yavaş yavaşş kendinii yormadan sen 3 canlısınn
benimde geçen hafta 1 hafta gerieydi canım. sağlıklı olsunlarda varsınlar zayıf olsunlarr. takma kafayaa lütfen bebeğini ve kendini düşün. bende girdim geçen gün nstye nabzı çook yüksekti oğlumun sonra kendi doktorum baktı bu haftalarda normal dedi. inşallah bi sorun çıkmaz bool bool dinlen..

filizcim bende öğetmenm bugün milli eğitime gittim. aynen dediğin gibi rapor almana gerek yok sen zaten izindesin dediler..sadece sat a göre 37.hftnda git raporunu al dediler. ama bebek rapor aldığın günde gelse o 3 haftayı eklemiolar. sadece 8 haftayı resmi olarak kullanabilioruz bilgin olsun cnm

kızlar, sızde de ara ara vajınal agrılar basladı mı ?
ben de ara sıra vajınadan bır agrı saplanıyor gıbı oluyor.
4-5 sanıye suruyor yaklasık ama bırden geldıgı ıcın benı zorluyor.

gecen hafta da yasamıstım bunu, kendı dr um tatılde oldugu ıcın ( kendı dr um florence nıghtıngale kadıkoyde ), atasehır şifa hastanesıne gıttık.
benı nst cıhazına bagladılar, bebegın kalp atısları normal cıktı ve sancı belırtısı cıkmadı.
bunlar yalancı gebelık sancıları dedı dr.
sanırım artık sıklasmaya baslıyorlar.

bu arada ıstanbul'da olan arkadaslar hangı hastanelerde dogum yapacaksınızve dr unuz kım *

ben florence nıghtıngale'de yapacagım. Kadıköy'de.
dr um mehmet nuri delikara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…