2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu aksam kanamam oldu. yarım cay bardagıkadar koyukırmızı renkli. yarın doktora gideceğim. korkuyorum ya bebek erken doğarsa bu konuda bilgisiolan var mı

Canım umarım kötü bişey degildir.Doktora git sakın ihmal etme.Bizi de haberdar et muhakkak..

Son düzenleme:
kızlar bu aksam kanamam oldu. yarım cay bardagıkadar koyukırmızı renkli. yarın doktora gideceğim. korkuyorum ya bebek erken doğarsa bu konuda bilgisiolan var mı

Hiç korkma. Bebeğin hareketlerini takip et. Sabah da doktora gidersin.
Son aylarda böyle şeylerin görülme olasılığı artıyor

Canim icini ferah tutmaya calis.. Ben gecenlerde cok korktum erken mi dogurucam diye eminim bebegim de cok sikintilanmistir.. Geldi gecti bak.. Insallah sen de yarin hayirlisiyla donersin hastaneden. Kendini zorladin mi agir falan kaldirdin mi?

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annıslerr ve kuzzuları.. kuzucuklarr annelerı uyutmamıs sanırsamm bende gece 4 te uyandımm ter ıcındeee bıde tam sıcaklaraa son aylarımız denk geldıı.. zorlanıyorumm cokkk ter hıc kurumuyo..

gecmıs ollsun cnm kanamann oluncaa dırek acıle gıtseydın keskee.. ıns erken dogum olmaz. haberlerıını beklıyoruz

günaydın canım benim bizde uyuyamadık artık dönemiyorum sağa yatsam rahatsızım sola yatsam rahatsızım of of sabahda 7 de kalkmak zorunda kaldık işe gelmek için gözümden uyku akıyor resmenn bende çok zorlanıyorum

masallahh cnmm buyumuss kuzunnn..daha doner cnm sıkma canınıı zamanları var henuzz
26 sını bekleyenlerrrr:)))????
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyigeceler kızlar nasılsınız biz kötüyüz hareketlerim çok zorlaştı artık heryerim ağrıyor artık
benımde ole cnmm aksam balkonda oturalım dedık esımlee belım ole bı agrıdıkı ıcerıye gırıpp yattım hemnn.. buara sırtıma agrılar gırıoo agırlastık ondan sanırımm
uyuyamıyorummmmmmmmmmmm
bende gece kalktım ter ıcındeydımm cok sıcaktı tuba sanada nazar degdı cnmm ne gsel uyuyodun
çoook sıcaaaaaaaaaaaakkk ve ben yine ayaktayım. Döndüm döndüm uyuyamadım.Kalktım dus aldım yine tık yok.Bakalım ne zaman uyuyabileceğim

sanırımm bunyemızz bızı uykusuzluga alıstırıo

gunaydın cnm yaa. aynı dertler bendede varr bıde calısanları dusunuyorumdaa ben evden cıkmadıgım halde terım kurumuoo dustan cıkmıycmm yakında..nezaman ayrılcaksın ıznee .. sabahları esımle kalkıyorum bende ama oglende 2 yada 3 saat yatıyorumm ayaklarım belımm sırtım cokk agrıo cunkiazkaldı sabır dıyorum amaaa zorluyo benı cok

Günaydııın annişler,
Dün gece rahat uyudum sonunda yaşasın. Ve günlerdir ilk kez uykumu almış olarak uyandım. Böyle olunca işe de vaktinde gelebildim, kahvaltımı bile yaptım hem de

Günaydııın annişler,
Dün gece rahat uyudum sonunda yaşasın. Ve günlerdir ilk kez uykumu almış olarak uyandım. Böyle olunca işe de vaktinde gelebildim, kahvaltımı bile yaptım hem de

gunaydın cnmm ohh negusel uykumuz alınmıss mamalar yenmıss.. afıyet olsunn yaarasın kuzunaa

bende uyudum ama ter ıcındee uyandımm .. buhafta serınlıycek dıolar bakalımm nasıl olucak haava serınlesede nefes alsak bırazcık

Evet ya güya 7-8 derece düşecekmiş hava sıcaklığı. Umarım da öyle olur. Hem hamişler hem oruç tutacaklara yardım eder Rabbim.

ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama doktor izin wermedi 30 temmuzda doktora gideceğim tekrar sanırım ondan sonra izne ayırır ben istemiyorum ne kadar geç olursa bebişimle o kadar wakit geçiririm çünkü.. benim de belim ağrıyor hatta yattığımda destek almadan kalkamıyorum artık

ben dün siparişini verdim çok teşekkürler yollaıdğın için

İnanmıyorum sana canım benden hızlı çıktın, ben çok üşengecim ya, aylar önce karar verdim ama hala hareket yok.
Bi de canım unutmadan söyleyim san kurdelasını 1 cm olanlardan al. Daha kalın alma sakın çirkin duruyor, özellikle de saten kurdela daha hoş duruyor.

Evet ya güya 7-8 derece düşecekmiş hava sıcaklığı. Umarım da öyle olur. Hem hamişler hem oruç tutacaklara yardım eder Rabbim.
ıns cnm yaa esımde oruc tutucak nasıl dayanıcak bılmıyorum gecen sene bende tuttum ama evdeydım ole bole gecıodu zaman.. allahyardımm eetsın ınss..
ewt cnm ben yastıklarla bogusuyorum sabaha kadar bı belıme bı bacak arama derkenn destek yapıyorumm ayaklarımm sıslıgıde dün yaptıgımm tuzlu sı sayesınde ındı bugunde yapıcam yınee.. bebegınlee daha cok vakıt gecırmenn daha ıı ama zorlanıosanda bı an once cık cnmm ..
aslında kavanozu almak ıı fıkırr.. daha ucuza cıkar bız daha karrar veremedık alsakmı yapsakmı... mevlutler cok kalabalık oluoo 1oo kısıyı gecıcek buyuk bı ıhtımalle.. kolaya kacıpp cıkolata lokumm dagıtmakta var..ızmırde yapıcak bıde bebeegım 9 aylık olunca halıyle kısın yolcuuluk yapamam.. hayırlısı bakalımm sımdıdenn dusunmek ıstemıyorumm bu ısı ozaman dusunuruzz

canım öle bişiki ben bugün bebek şekercisine gidicektim normaldede bu kavanozlardan yaptırıcaktım tanesini 2 tl ye yaptırıyordu direk atladım bu fiyatı görünce üzerinede etiket bastırıcam onu da ucuza bulsam süper olacak
ok kurdelayı umarım düzgün yapabilirim

Haklısın bence 100 kişiyi geçecekse biraz zor olur. Ama dün gönderdiğim mevlüt şekeri külahlarından alıp lokum ve şekeri içine koyabilirsin, hem şık olur hem de 100 adet 15TL. Bi de üzerine kızının isminin yazılı olduğu minik kağıtlar hazırlar ve çıktı alırsın. Onu da kenarına zımbalarsın, hatta üzerine bir de kurdela falan bağlarsan kokoş olur, sana ke kızına yakışır.

bende gece kalktım ter ıcındeydımm cok sıcaktı tuba sanada nazar degdı cnmm ne gsel uyuyodun

günaydın sekerimmm beni uyutmayan bebisim yada sıcak deildi..dün kocişkomla hava serinleyince dısarı çıktık çayı kahveyi birazz fazla kacırmısımmm
ama dün kk ya bile giremdmm mecalim yoktu ben bölee sıcak görmedimmm ama rabbim acıdı bana ki bu gün bii serin kii sormaaaa ne güzel esiyoo geceden beriii

Günaydııın annişler,

günaydın canım oh nazar boncuğu takıcam sana

bugünn ankarada düştüü bilee

hala uykuluyum ama yinede günaydın anneler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…