kızlar bu aksam kanamam oldu. yarım cay bardagıkadar koyukırmızı renkli. yarın doktora gideceğim. korkuyorum ya bebek erken doğarsa bu konuda bilgisiolan var mı
kızlar bu aksam kanamam oldu. yarım cay bardagıkadar koyukırmızı renkli. yarın doktora gideceğim. korkuyorum ya bebek erken doğarsa bu konuda bilgisiolan var mı
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annıslerr ve kuzzuları.. kuzucuklarr annelerı uyutmamıs sanırsamm bende gece 4 te uyandımm ter ıcındeeebıde tam sıcaklaraa son aylarımız denk geldıı.. zorlanıyorumm cokkk ter hıc kurumuyo..
kızlar direkt dalıyorum sonrasında geçmiş yapıcam. bugün doktora gittim duru kızım 1871 gram 43 cm boyundaama hala makat pozisyonundaymış ona biraz canım sıkıldı napalım sağlıklı olsun da öyle böyle çıkıcak ordan
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn26 sını bekleyenlerrrr:)))????
benımde ole cnmm aksam balkonda oturalım dedık esımlee belım ole bı agrıdıkı ıcerıye gırıpp yattım hemnn.. buara sırtıma agrılar gırıoo agırlastık ondan sanırımmiyigeceler kızlar nasılsınız biz kötüyüz hareketlerim çok zorlaştı artık heryerim ağrıyor artık
bende gece kalktım ter ıcındeydımm cok sıcaktıuyuyamıyorummmmmmmmmmmm
çoook sıcaaaaaaaaaaaakkk ve ben yine ayaktayım. Döndüm döndüm uyuyamadım.Kalktım dus aldım yine tık yok.Bakalım ne zaman uyuyabileceğim
günaydın canım benim bizde uyuyamadık artık dönemiyorum sağa yatsam rahatsızım sola yatsam rahatsızım of of sabahda 7 de kalkmak zorunda kaldık işe gelmek için gözümden uyku akıyor resmenn bende çok zorlanıyorum
Günaydııın annişler,
Dün gece rahat uyudum sonunda yaşasın. Ve günlerdir ilk kez uykumu almış olarak uyandım. Böyle olunca işe de vaktinde gelebildim, kahvaltımı bile yaptım hem de
slm canım kavanozları hangi siteden alacaksın
internet sitesinin linkini bizede atsana
Canım kavanozların linkini aşağıda verdim.
CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
gunaydın cnmm ohh negusel uykumuz alınmıss mamalar yenmıss.. afıyet olsunn yaarasın kuzunaa
bende uyudum ama ter ıcındee uyandımm ..buhafta serınlıycek dıolar bakalımm nasıl olucak haava serınlesede nefes alsak bırazcık
gunaydın cnm yaa. aynı dertler bendede varr bıde calısanları dusunuyorumdaa ben evden cıkmadıgım halde terım kurumuoo dustan cıkmıycmm yakında..nezaman ayrılcaksın ıznee .. sabahları esımle kalkıyorum bende ama oglende 2 yada 3 saat yatıyorumm ayaklarım belımm sırtım cokk agrıo cunkiazkaldı sabır dıyorum amaaa zorluyo benı cok
ben dün siparişini verdim çok teşekkürler yollaıdğın için
ıns cnm yaa esımde oruc tutucak nasıl dayanıcak bılmıyorum gecen sene bende tuttum ama evdeydım ole bole gecıodu zaman.. allahyardımm eetsın ınss..Evet ya güya 7-8 derece düşecekmiş hava sıcaklığı. Umarım da öyle olur. Hem hamişler hem oruç tutacaklara yardım eder Rabbim.
ewt cnm ben yastıklarla bogusuyorum sabaha kadar bı belıme bı bacak arama derkenn destek yapıyorumm ayaklarımm sıslıgıde dün yaptıgımm tuzlu sı sayesınde ındı bugunde yapıcam yınee.. bebegınlee daha cok vakıt gecırmenn daha ıı ama zorlanıosanda bı an once cık cnmm ..ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama doktor izin wermedi 30 temmuzda doktora gideceğim tekrar sanırım ondan sonra izne ayırır ben istemiyorum ne kadar geç olursa bebişimle o kadar wakit geçiririm çünkü.. benim de belim ağrıyor hatta yattığımda destek almadan kalkamıyorum artık
aslında kavanozu almak ıı fıkırr.. daha ucuza cıkar bız daha karrar veremedık alsakmı yapsakmı... mevlutler cok kalabalık oluoo 1oo kısıyı gecıcek buyuk bı ıhtımalle.. kolaya kacıpp cıkolata lokumm dagıtmakta var..İnanmıyorum sana canım benden hızlı çıktın, ben çok üşengecim ya, aylar önce karar verdim ama hala hareket yok.
Bi de canım unutmadan söyleyim san kurdelasını 1 cm olanlardan al. Daha kalın alma sakın çirkin duruyor, özellikle de saten kurdela daha hoş duruyor.
İnanmıyorum sana canım benden hızlı çıktın, ben çok üşengecim ya, aylar önce karar verdim ama hala hareket yok.
Bi de canım unutmadan söyleyim san kurdelasını 1 cm olanlardan al. Daha kalın alma sakın çirkin duruyor, özellikle de saten kurdela daha hoş duruyor.
ıns cnm yaa esımde oruc tutucak nasıl dayanıcak bılmıyorum gecen sene bende tuttum ama evdeydım ole bole gecıodu zaman.. allahyardımm eetsın ınss..
ewt cnm ben yastıklarla bogusuyorum sabaha kadar bı belıme bı bacak arama derkenn destek yapıyorumm ayaklarımm sıslıgıde dün yaptıgımm tuzlu sı sayesınde ındı bugunde yapıcam yınee.. bebegınlee daha cok vakıt gecırmenn daha ıı ama zorlanıosanda bı an once cık cnmm ..
aslında kavanozu almak ıı fıkırr.. daha ucuza cıkar bız daha karrar veremedık alsakmı yapsakmı... mevlutler cok kalabalık oluoo 1oo kısıyı gecıcek buyuk bı ıhtımalle.. kolaya kacıpp cıkolata lokumm dagıtmakta var..ızmırde yapıcak bıde bebeegım 9 aylık olunca halıyle kısın yolcuuluk yapamam.. hayırlısı bakalımm sımdıdenn dusunmek ıstemıyorumm bu ısı ozaman dusunuruzz
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annıslerr ve kuzzuları.. kuzucuklarr annelerı uyutmamıs sanırsamm bende gece 4 te uyandımm ter ıcındeeebıde tam sıcaklaraa son aylarımız denk geldıı.. zorlanıyorumm cokkk ter hıc kurumuyo..
bende gece kalktım ter ıcındeydımm cok sıcaktıtuba sanada nazar degdı cnmm ne gsel uyuyodun
Günaydııın annişler,
Dün gece rahat uyudum sonunda yaşasın. Ve günlerdir ilk kez uykumu almış olarak uyandım. Böyle olunca işe de vaktinde gelebildim, kahvaltımı bile yaptım hem de
Evet ya güya 7-8 derece düşecekmiş hava sıcaklığı. Umarım da öyle olur. Hem hamişler hem oruç tutacaklara yardım eder Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?