dün bakan takibimi yapan doktor değildi açıkcası pek güvenemedim davranışlarından dolayı, bende açıklık yok allahtan birazda ona güvenerek geldim eve, yarın kendi doktoruma gideceğim ozaman biraz daha rahatlarım hiç değilse.
canım kendi doktorum rahim içi gelişim geriliğinden şüpelenerek doppler istedi devlete yönlendirdi, doppler sonuçları iyi çıkarsa muhtemelen yapısal olabilir sende zayıfsın çünkü dedi, 2 kere dopplere girdim şükür ki sonçlarım normal çıktı. default bi yemek listesi verdi ama yorgunluk ve tansiyonda önemli bi etken dedi.
nstde gittiğim yerden bişey anlamaım açıkcası doğum hastanesinin aciline başvur hemen dedi haftası küçük durdurulabilir müdalaleyle fln dedi ben yinede bi kendi doktoruma görünmek istedim.
gerçekten hayatta ağzıma sürmediğim şeyleri yemeye başladım hergün yumurta pekmez vs zorlada olsa yiyorum inanınki ama tansiyon problem bende aniden düşüp çıkıyor sanırım o önemli.
kızlar doğumdan sonra şu brezilya fönünü yapmayı düşünüyorum.acep bebeğe zarar verir mi?süte falan geçermi aklıma takıldı:26::26:
ama bi yandanda öyle olsa bpyada yapılmaz emzirme döneminde.. değilmi şu sanatçılar emzirmiyor mu hep boyalı makyajlı gebeyken lohusayken
mantıklı :) neyse belli ki çıkmışsın depresyondan şimdi doğumdan sonra topluca gider kilolar :)
bende hep sola yatıyorum uyurken halıyle saga dondugumde oluo ama sırt ustu olmamaya dıkkat edıyorm..gayette toosun kızım bakalımm haftaya dr a gıdıcez nekadar olmus benım cımcımeesola yatma konusunun önemli olduğunu düşünüyorum ben de.. bizim bıdık azıcık büyüdüğünden beri ben hiç sağa yatamıyorum çünkü küçük hanım hep sağ tarafımda. ne zaman yatsam pıt pıt anneeee kalk üstümden diyor:) sırt üstü yatamıyorum yine başından beri midem bulanıyor. her sabah sol tarafım uyuşmuş uyanıyorum. ama maşallah bizim sıpa 2kg yu geçti.. doktor da söyledi mecburi sol tarafa yatışının etkisi olmuştur diye.. bıdıklarının ağırlığı düşük olan kızlar da problem etmesinler gerçekten son ayda acaip kilo alıyorlar. arkadaşımın kızı 34. haftada 1700 idi, 39 da 3350 doğdu. ayrıca da düşük ağırlıkla ve hatta Allah korusun erken doğan bebekler diğerleriyle arayı çok çabuk kapatıyorlar..
bende epeydır ole yapıyorumm .. gecenn sabahh benımm bacak arası yastıgım esıme gecmıs nasl olduysaaabende sırt üstü yatmayı çok seviyorum anca ölee rahat edip uyuyabiliyorummm ama kızım için sola dönüp yatıyoruummmm...artık yapcak bişey yok birde ben yatarken bacak arama yastık koyuyorum çok rahat oluyor kızlar tavsiye edrimmm
bende evlendiğimde 53 kiloydum aradan 1 yıl geçti 70 e çıktım
sonra ne oluyor bana diyerekten spora başladım 6 liko verdim 64 oldum
64 le hamile kaldım
bu sabah tartıldım 70.5 geldimmmm
toplamda 6.5 kilo aldım
erkeklrrınn ddee bukadar rahat olmasını anlamıyorumm benım esım ceneme dayanamdıı hepsını aldı coktann ıyıkkde almısız ama sımdı sokaga cıkmak zor gelıo sıcakk bıyandan bıyandanda agırlastımm .. ayaklarım acıo ..oy oyy Allah yardımcın olsun birazz geç bırakmışssın canım vakit var ama sıcaklarda zor olacak inş. kolay geçerr.
şimdiden güle güle kullansın beibşin cicileirni[/QUOT
allahtan bugün biraz serin olcakmış akşam havadurumunu dinlemiştim...ha bugün ha yarın derken hadi dedik oruç girmeden yapalım... babmız fazla rahat bizim.. bana dio telaş yapma hayatım kimse doğupta kıyafetsiz kalmamış
selammm kızlar.
dün gece oğlumu gördüm rüyamda anasının kuzusuuuuuuuu ne kadar tatlıydı.bende sıksık goruyorumm genelde emzırırken goruyorum bızım cımcımee mememı ceke ceke emıoo zıllı
yvass yavas basla cnm nekldı sunun surasında..kızlar bu arada benim hastane çantam fln hazır değilll bugünden itibaren başlıyorum artıkk yıkayıp ütüleme faslına yavaş yavaş, yoksa açıkta kalacağım gibi görünüyor
valla benimde gözlemlerime göre biz hatun kişiler evlenince bi evrim geçiriyoruzzz...kocama böle diyince tabi kimse almaz beni, korkusuyla yemiyonuz evlenincede alan aldı moduna giriyosnuz diyoooama benimki farklı bi olay ben evlenince depresyona girdim :26:
alan aldı mmodunaa gecıyoruzz cnm sanırım benım esımde evlenınce 5 kg aldııevlıılık yaradı onada.. nıe depresyona gırdın bakemm .. buarada kızkardesınle tanıstık bızzz
kızlar doğumdan sonra şu brezilya fönünü yapmayı düşünüyorum.acep bebeğe zarar verir mi?süte falan geçermi aklıma takıldı:26::26:
ama bi yandanda öyle olsa bpyada yapılmaz emzirme döneminde.. değilmi şu sanatçılar emzirmiyor mu hep boyalı makyajlı gebeyken lohusayken
senden snra ben varım canım, bende 29 um :))) bende gecmışimi yazıyım, 2002 de ünv. baslarken 53 kıloydum, hatta doktor bana bıraz kılo al demıstı, o son oldu zaten :))
2006 da fılan 60 kıloydum, evlenırken 2011 de 64 tüm. hamıle kaldıgımda 68, ve şimdiiiiiiii 76,5...................... ayyy 10 senede 23 kılo mu almışım, boyumda 170...
yapaılım bencede kuzum..
bende emirinkıleri aldım ama yıkamadım hala..sadece benım pıjamalarımı almadıkk
bende hep sola yatıyorum uyurken halıyle saga dondugumde oluo ama sırt ustu olmamaya dıkkat edıyorm..gayette toosun kızım bakalımm haftaya dr a gıdıcez nekadar olmus benım cımcımee
bende epeydır ole yapıyorumm .. gecenn sabahh benımm bacak arası yastıgım esıme gecmıs nasl olduysaaakıskanc aadamm
gayet ıı cnm yaa ben 12 tammaladımm of daha nekadar şişicemmm
erkeklrrınn ddee bukadar rahat olmasını anlamıyorumm benım esım ceneme dayanamdıı hepsını aldı coktann ıyıkkde almısız ama sımdı sokaga cıkmak zor gelıo sıcakk bıyandan bıyandanda agırlastımm .. ayaklarım acıo ..
bende sıksık goruyorumm genelde emzırırken goruyorum bızım cımcımee mememı ceke ceke emıoo zıllı
yvass yavas basla cnm nekldı sunun surasında..
alan aldı mmodunaa gecıyoruzz cnm sanırım benım esımde evlenınce 5 kg aldııevlıılık yaradı onada.. nıe depresyona gırdın bakemm .. buarada kızkardesınle tanıstık bızzz
ee istanbul gibi bi yerden nallıhana gelince pat die bunalımlara girdim yanlızlık çok zorrr oy oyyy ....
bacımlamı tanıştın şifremi biliodu ne konuştunuz bakiimmm
Allah iylikler versin güzelimmm:))) maşallah sizee.
şişliklere çok takma canım kısa zaman sonra eski hallerine döneceklerr şuandaaa normal bir bünyede değilizzz şişselerde takılma görsellik açısından diyorum.
Tabi sıkıntı veriyorsaaa tedbirler almakta fayda var.
AY evet bozdum oğlişimin rahatınıııı içim rahat etmeyecekti
bende o gruba gırıyorum sanırım 1.6omaşallah:) ama boy önemli bir faktör tabi :) ben de adaşım zevzekbayan gibi tıfıl grubuna giriyorum galiba :)
bende hep sola yatıyorum uyurken halıyle saga dondugumde oluo ama sırt ustu olmamaya dıkkat edıyorm..gayette toosun kızım bakalımm haftaya dr a gıdıcez nekadar olmus benım cımcımee
bende epeydır ole yapıyorumm .. gecenn sabahh benımm bacak arası yastıgım esıme gecmıs nasl olduysaaakıskanc aadamm
gayet ıı cnm yaa ben 12 tammaladımm of daha nekadar şişicemmm
ee istanbul gibi bi yerden nallıhana gelince pat die bunalımlara girdim yanlızlık çok zorrr oy oyyy ....
bacımlamı tanıştın şifremi biliodu ne konuştunuz bakiimmm
dedıkodunu yaptıkk :)) senı ozlemısss bende dedım teyze oluosun artıkk bolbll seversınız dedımm15 gune gelıcekk dedıı v.ss.. dıger konustuklarımızı solemem
hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah:)
sen 10 yılda almışşsın 23 kilo ben 1 yılda 17 kilo wuuuwww bana yaniii ben neymişim beeee
sen boydan yırtıyorsun şekerim bnm boy 158 tıfılım ben tıfıl
hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah:)
ınsss canımmmmmmmmmm....en son temmuz 26 gııdıcek olan 11 kısı vardı burda..
dedıkodunu yaptıkk :)) senı ozlemısss bende dedım teyze oluosun artıkk bolbll seversınız dedımm15 gune gelıcekk dedıı v.ss.. dıger konustuklarımızı solemem
faceden mi konuştunuz ben baktım göremedimmmmmmmm konuşmalarınızı:18:
sakın sakın yapmaaa çok zararlıymış o brezilya fönü haberlerde izlemedinmi valla ben bile kapalı olduğum halde yaptırck tım o haberi izleyince vazcaydımmmm düzleştiriciye devammm
mrb canlar nasılsınız..bugün öğleden sonra kontrolüm var.oğluşumu görücem inşallah sağlıklıdır.çok özledim onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?