2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence de en önemlisi doktora güvenmek. kendi doktorunla için rahat eder sonuçta. acil bir durum olursa zaten gidersin doktora hastaneye. yeme içme konusunda da daha önce yazmıştım son ayda acaip toparlanıyorlar. ee dopplerde de sorun çıkmamış dedği gibi yapısaldır. moral de çok önemli sonuçta :) yiyoruz içiyoruz yan gelip sola yatıyoruz :) gerisini de Allaha bırakıyoruz :)

sakın sakın yapmaaa çok zararlıymış o brezilya fönü haberlerde izlemedinmi valla ben bile kapalı olduğum halde yaptırck tım o haberi izleyince vazcaydımmmm düzleştiriciye devammm

bende hep sola yatıyorum uyurken halıyle saga dondugumde oluo ama sırt ustu olmamaya dıkkat edıyorm..gayette toosun kızım bakalımm haftaya dr a gıdıcez nekadar olmus benım cımcımee
bende epeydır ole yapıyorumm .. gecenn sabahh benımm bacak arası yastıgım esıme gecmıs nasl olduysaaakıskanc aadamm
gayet ıı cnm yaa ben 12 tammaladımm of daha nekadar şişicemmm

ayy canım ben hamile kalmadan önce yaptırmısdım hiç memnun kalmadım..

maşallah:) ama boy önemli bir faktör tabi :) ben de adaşım zevzekbayan gibi tıfıl grubuna giriyorum galiba :)

yapaılım bencede kuzum..
bende emirinkıleri aldım ama yıkamadım hala..sadece benım pıjamalarımı almadıkk

ayy sorma bende almısdım 1.5 2 ay önce xl üzerime büyüktü bile şimdi giydim olmuyor bariz olmuyor yani doğum yapar yapmaz inmezki şişliğim bilemedim ne yapıcam

senı senıı doguncada o sana rahat vermıcemm o dürtücek senı
maşallah:) ama boy önemli bir faktör tabi :) ben de adaşım zevzekbayan gibi tıfıl grubuna giriyorum galiba :)
bende o gruba gırıyorum sanırım 1.6o

kızlar ben alt tarafımdakemiklerimde her sabah bi ağrıyla uyanıyorum galiba çatım genişlemeye çalışıyor, biraz yürüyünce ve pilates yapınca rahatlıyorum. sizdede böyle ağrı hisseden var mıı?

mrb canlar nasılsınız..bugün öğleden sonra kontrolüm var.oğluşumu görücem inşallah sağlıklıdır.çok özledim onu..

sen 10 yılda almışşsın 23 kilo ben 1 yılda 17 kilo wuuuwww bana yaniii ben neymişim beeee
sen boydan yırtıyorsun şekerim bnm boy 158 tıfılım ben tıfıl

sana da maşallah kuzumm, dogumdan snra verıcez hepsini :))), benm bı tanıdık, sadece hamıleyken 27 kılo almıstı, cocugu ssımdı 1 yasnda ve 32 kılo vermış.. oo neler oluyoo :)))))

suksuk, tubica+, fatos2, dermet, hatunirem, asilemir, zevzekbayan, mathelda+, turkuazsuay+, efrah_83, didem_0101, gulrose1983, Lynne, THIRTYOS, mihracee, hasekisultan

sakın sakın yapmaaa çok zararlıymış o brezilya fönü haberlerde izlemedinmi valla ben bile kapalı olduğum halde yaptırck tım o haberi izleyince vazcaydımmmm düzleştiriciye devammm

niye şeker nasıl zararlıymış?? gebelikte mi yoksa herkes için mi ? kız bende ne kadar heves ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…