ayy canım ben hamile kalmadan önce yaptırmısdım hiç memnun kalmadım..
merhabalar canımmm iyiyiz çok şükürrrr iyi haberlerini bekliyoruz yaz bize gelince tamam mııı
niye şeker nasıl zararlıymış?? gebelikte mi yoksa herkes için mi ? kız bende ne kadar heves ettim.
ayy sorma bende almısdım 1.5 2 ay önce xl üzerime büyüktü bile şimdi giydim olmuyor bariz olmuyor yani doğum yapar yapmaz inmezki şişliğim bilemedim ne yapıcam
slm kızlarr benim sağ göğüs kafesim çok ağrıyoo ne şekil otursam yatsam birtürlü geçmiyoo napsam acaba bilen varmııı((
slm kızlarr benim sağ göğüs kafesim çok ağrıyoo ne şekil otursam yatsam birtürlü geçmiyoo napsam acaba bilen varmııı((
suksuk, tubica+, fatos2, dermet, hatunirem, asilemir, zevzekbayan, mathelda+, turkuazsuay+, efrah_83, didem_0101, gulrose1983, Lynne, THIRTYOS, mihracee, hasekisultan
canım inan benimde sol kolum ve omzum çok ağrıyor ya..heralde hep sola yatmaktan..
o saça sürülen şeyde kanserojen madde varmış saç derisinden kana bulaşıyormuş...ben tv de haberlerde izledim...sen yine de bi araştır yaptırmadan hastanede çalışıosun nasılolsa sor ordaki dr.lara
selam cnm, hoşgeldn,, o sola yatmaktan ya, bende hıç alıskın deıldım, oyle arada agrıyla uyanıyorum
sağol cnm hoşbuldum..yaa evet gece bazen ağrıyla uyanıyorum.hemen sağıma dönüyorum ama geçmiyor :-(
hmmm bende çok heveslendim iyi bişeydir diyeeofff sabahları şöyle dümdüz saçlarlaa uyanmak ne güzel olurdu kuaföre gidemen bebişle
kasıklarındamı cnmm rahım doguma hazırlandıgı ıcın oluo demıstı saglık ocagındakı ebe.. sanırım oyuzden ara ara bendede oluoo ama gecıo hemen..kızlar ben alt tarafımdakemiklerimde her sabah bi ağrıyla uyanıyorum galiba çatım genişlemeye çalışıyor, biraz yürüyünce ve pilates yapınca rahatlıyorum. sizdede böyle ağrı hisseden var mıı?
hgnısss cnmm bızde ıyıyızz kızımlaaa temızlık yapcaz ama usenıyoruzz halimizz yok hiççselam annecikler..ne var ne yok..biz iyiyiz kızımla..ank.yanıyo yinee
ıı haberlerle gel ıns cnm beklıyourzzmrb canlar nasılsınız..bugün öğleden sonra kontrolüm var.oğluşumu görücem inşallah sağlıklıdır.çok özledim onu..
faceden mi konuştunuz ben baktım göremedimmmmmmmm konuşmalarınızı:18:facedenn eylull annlerıne yazdı oda.. bende gecmısı bulamıyorum kı zaten yokk
bebıss baskı yapıodurr cnmm
kızlar ben alt tarafımdakemiklerimde her sabah bi ağrıyla uyanıyorum galiba çatım genişlemeye çalışıyor, biraz yürüyünce ve pilates yapınca rahatlıyorum. sizdede böyle ağrı hisseden var mıı?
alısmadıgımızdan işte.. kontrolun bugunmuş, iyi haberlerle gel ınsallah. beklıyoruz :)), bizimkide haftaya..
O bende uzun zamandır var o kadar orlanıyorum ki oturup kalkarken herhalde diyorum bebeği aşağı da taşıyorum oraya baskı yapıyor. Ama bakıyorum karnımda oldukça yukarda ama ilk doğumumda hiç böyle bir ağrım olmamıştı o bölgede...
resmen kemikler ağrıyor sanırım dediğin gibi benim gün içinde oluyor ara arakasıklarındamı cnmm rahım doguma hazırlandıgı ıcın oluo demıstı saglık ocagındakı ebe.. sanırım oyuzden ara ara bendede oluoo ama gecıo hemen..
O bende uzun zamandır var o kadar orlanıyorum ki oturup kalkarken herhalde diyorum bebeği aşağı da taşıyorum oraya baskı yapıyor. Ama bakıyorum karnımda oldukça yukarda ama ilk doğumumda hiç böyle bir ağrım olmamıştı o bölgede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?