2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlarr benim sağ göğüs kafesim çok ağrıyoo ne şekil otursam yatsam birtürlü geçmiyoo napsam acaba bilen varmııı((

niye şeker nasıl zararlıymış?? gebelikte mi yoksa herkes için mi ? kız bende ne kadar heves ettim.

o saça sürülen şeyde kanserojen madde varmış saç derisinden kana bulaşıyormuş...ben tv de haberlerde izledim...sen yine de bi araştır yaptırmadan hastanede çalışıosun nasılolsa sor ordaki dr.lara

ayy sorma bende almısdım 1.5 2 ay önce xl üzerime büyüktü bile şimdi giydim olmuyor bariz olmuyor yani doğum yapar yapmaz inmezki şişliğim bilemedim ne yapıcam

dogumda gıder bı kısmı dıyolar ama nekadr ınerız kı bende bılmıyorum kuzum,

suksuk, tubica+, fatos2, dermet, hatunirem, asilemir, zevzekbayan, mathelda+, turkuazsuay+, efrah_83, didem_0101, gulrose1983, Lynne, THIRTYOS, mihracee, hasekisultan

gene coşmuşuzz deseneee, maşallah bize,, kendı yazdıklarımı bıle bulamıyorum :))))

sağol cnm hoşbuldum..yaa evet gece bazen ağrıyla uyanıyorum.hemen sağıma dönüyorum ama geçmiyor :-(

alısmadıgımızdan işte.. kontrolun bugunmuş, iyi haberlerle gel ınsallah. beklıyoruz :)), bizimkide haftaya..

hmmm bende çok heveslendim iyi bişeydir diyee offf sabahları şöyle dümdüz saçlarlaa uyanmak ne güzel olurdu kuaföre gidemen bebişle

yok canım öel olmuyor bir kere sertleşiyor saç.. sanki düzleştirici ile düzleştirirsinde bozulur uçları falan yamulur ya:) öle bişe oluyor gittim söledim kuaföre ee banyodan çıkınca fön ile kurutup bir kat fönlüyor gibi kurutacakmısım oda 45 dak falan sürüyor yinede bişeye benzemiyor.. ama annemde yaptırdı saçı inanılmaz dalgalı idi yatışdı biraz daha kolay sekil wermeye başladı yani fönlü gibi değil sadece yatıştırdı..

beiş ya da oda aldınız mı kızlar geçen gün eşim ısrarla alalım dedi ben almadım.alsammı :26:
aslında o kadar kararsızımki almak istemiyorum hep ya daha güzelini görürde pişman olursam diyorum.
bu gidişle oğlanı minderde yatıracam

kasıklarındamı cnmm rahım doguma hazırlandıgı ıcın oluo demıstı saglık ocagındakı ebe.. sanırım oyuzden ara ara bendede oluoo ama gecıo hemen..
selam annecikler..ne var ne yok..biz iyiyiz kızımla..ank.yanıyo yinee
hgnısss cnmm bızde ıyıyızz kızımlaaa temızlık yapcaz ama usenıyoruzz halimizz yok hiçç
mrb canlar nasılsınız..bugün öğleden sonra kontrolüm var.oğluşumu görücem inşallah sağlıklıdır.çok özledim onu..
ıı haberlerle gel ıns cnm beklıyourzz

O bende uzun zamandır var o kadar orlanıyorum ki oturup kalkarken herhalde diyorum bebeği aşağı da taşıyorum oraya baskı yapıyor. Ama bakıyorum karnımda oldukça yukarda ama ilk doğumumda hiç böyle bir ağrım olmamıştı o bölgede...

ben doktoruma kasık ve karın ağrılarımı sordum olağan ağrılarmış.hiç ağrın olmazsa bi kereden doğum ağrıları başlarsa dayanamazsın yavaş yavaş alıştırma yapıyor vücut dedii

kasıklarındamı cnmm rahım doguma hazırlandıgı ıcın oluo demıstı saglık ocagındakı ebe.. sanırım oyuzden ara ara bendede oluoo ama gecıo hemen..
resmen kemikler ağrıyor sanırım dediğin gibi benim gün içinde oluyor ara ara

bende bebeğin kafası aşağıda olduğundan beri ağrı hissediyorum kemiklerimde, çatı kemikleri genişliyor diye tahmin ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…