2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

esımedee dıyorumm sancı gırıo ara ara sanırım dogurucm dıyorum guluoo hıcc oralı deıl adamm.. bıgunn gercekten doguruyorum dıycem ınanmıycakk

Hayırrrr ben varım ben 31 yaşındayım. Bende üniversitede 1.73 boyla 57 kiloydum.

ayh temizlik yapıcak halim yok valla.Sabahtan beri sallayıp duruyodum, yine komsuya basıldım Apartmanda adım cıkacak ne dagınık hatun diye Yine rezil oldum valla

kocacım gelcek yemeğe birazdan kızartma yapcam ona sonra da kızımla şekerleme yapcaz azcık saat 2 gibi gelirizzz fazla kaynatmayın geçmiş yapamam hiç badoslama dalarım sohbetinizeee hihihihiih

kalk kalk temizle evini tembel olma ay temizlik dedinde anam geldi aklıma yaptığın banaysa öğrendiğin sana klasik lafı

aaa süpermiş laf :))
benim ev bomba patlamıs gıbı, valla bazen dıyorum, biri gelse eve rezil olcam......
şuda bahanem 2 gundur cok sıcaktı hava, buyuzden eve gıdınce sadece yemek yapıyorum ve yatıyorum phahahah

kocacım gelcek yemeğe birazdan kızartma yapcam ona sonra da kızımla şekerleme yapcaz azcık saat 2 gibi gelirizzz fazla kaynatmayın geçmiş yapamam hiç badoslama dalarım sohbetinizeee hihihihiih

aaaaa herkes gıdıyooo sen de git.,,,,, git git git me dur ne olursun,git me kal yalan soyledım :)))
benı boyle yanlız bırakırsanız, bende sarkıya baglarım

mıyışıklığımdayım TEMİZLİK YAPTIM ELİMİ KIMIL KIMIL YAPACAK GÜCÜM YOK SANKİ İLK 3 AYIMDAYIM GİBİ SADECE BEN Mİ BÖYLE HİSSEDİYORUM ESKİDEN 9 KALKAN BEN YİNE 11 LERİ BULUYOR UYANMAM UYUŞUK OLDUM YAVVVVVV

yok canm bende oyleyım, evi bi gorsen, bomba patlams gibi, eve gıdınce hıç bişey yapasım gelmıyo, sadece yemek yapıyorum, ve yatıyorum :)))eşim boyle durumlarda kadın gene ıptal dıyo :)

Günaydin kizlar nasilsiniz? Hastane cantamizi yapiyorumda bugun bebek bezi kac tane koydunuz kizlar siz? 5 tane koydum yeter mi acaba?

yok canm bende oyleyım, evi bi gorsen, bomba patlams gibi, eve gıdınce hıç bişey yapasım gelmıyo, sadece yemek yapıyorum, ve yatıyorum :)))eşim boyle durumlarda kadın gene ıptal dıyo :)

kocam dün ver şu çocuğu ben taşım diyooo çok zor gözükmüyor diyor :))) şakacı bende doğsun MUTLAKA SANA VERECEM DEDİM MORALİ BOZULDU HIIHİİİİ YİYİYON İÇİYON YATIYON DİYO BU ERKEKLER YOKMUUUUU

onlara göre öyle uzaktan davulun sesi hoş glir die boşuna demisler

herkese selam kızlar ben de evimi süpürdüm biraz dinleneyim bi de silcem yeter gelen giden yok nasılsa yapayalnızım((ne ana baba var yanımda ne bi akraba bi eşim bi ben bi de kızım canım benim doğsan da arkadaşım olsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…