resmen kemikler ağrıyor sanırım dediğin gibi benim gün içinde oluyor ara ara
bende bebeğin kafası aşağıda olduğundan beri ağrı hissediyorum kemiklerimde, çatı kemikleri genişliyor diye tahmin ettim..
biz yemekhaneye çıkıyoruz kızlar yemek saatiii
biz yemekhaneye çıkıyoruz kızlar yemek saatiii
afiyet olsun cnm.bende kaçıyorum oğluşumu görmeye gidicem hazırlanayım))))..herkeze güzel günler....
senden snra ben varım canım, bende 29 um :))) bende gecmışimi yazıyım, 2002 de ünv. baslarken 53 kıloydum, hatta doktor bana bıraz kılo al demıstı, o son oldu zaten :))
2006 da fılan 60 kıloydum, evlenırken 2011 de 64 tüm. hamıle kaldıgımda 68, ve şimdiiiiiiii 76,5...................... ayyy 10 senede 23 kılo mu almışım, boyumda 170...
Hayırrrr ben varım ben 31 yaşındayım. Bende üniversitede 1.73 boyla 57 kiloydum.
kalk kalk temizle evini tembel olmatemızlık yapmmamızz lazımm bırılerı bbenı dürtsün kalkıyımm
afiyet olsun canımm bak o tabakların hepsi biticek ona göreeeeebiz yemekhaneye çıkıyoruz kızlar yemek saatiii
kalk kalk temizle evini tembel olmaay temizlik dedinde anam geldi aklıma yaptığın banaysa öğrendiğin sana klasik lafı
kocacım gelcek yemeğe birazdan kızartma yapcam onasonra da kızımla şekerleme yapcaz azcık saat 2 gibi gelirizzz fazla kaynatmayın geçmiş yapamam hiç badoslama dalarım sohbetinizeee hihihihiih
mıyışıklığımdayım TEMİZLİK YAPTIM ELİMİ KIMIL KIMIL YAPACAK GÜCÜM YOK SANKİ İLK 3 AYIMDAYIM GİBİ SADECE BEN Mİ BÖYLE HİSSEDİYORUM ESKİDEN 9 KALKAN BEN YİNE 11 LERİ BULUYOR UYANMAM UYUŞUK OLDUM YAVVVVVV
yok canm bende oyleyım, evi bi gorsen, bomba patlams gibi, eve gıdınce hıç bişey yapasım gelmıyo, sadece yemek yapıyorum, ve yatıyorum :)))eşim boyle durumlarda kadın gene ıptal dıyo :)
kocam dün ver şu çocuğu ben taşım diyooo çok zor gözükmüyor diyor :))) şakacı bende doğsun MUTLAKA SANA VERECEM DEDİM MORALİ BOZULDU HIIHİİİİYİYİYON İÇİYON YATIYON DİYO BU ERKEKLER YOKMUUUUU
yaaa ben tickerımı sata göre yapmıştım ama ultrasonda 10 eylül çıkıyo doğum hangisi olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?