- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
iyi akşamlar hanımlar... bu aralar baya canım sıkkın benim..annemleri yeni gönderdim. 1 hafta öncesine kadar anneme babama kavuşcam diye bi heyecan vardı o da yok artık önümüzde koskoca ramazan var. 1 ay boyunca pek dışarıyada çıkamayacağız. malum eşim oruç olucak.. şimdiden içimde bir sıkıntı var sanki bu zamanlar geçmeyecekmiş gibi.. birden çöktü içime bu köyden 1 ay boyunca pek çıkamayacağımı düşündükçe falan biraz canım sıkılıyor.. dua edin de rabbim gönlüme gönlümüze ferahlık versin inş..
üzülme tatlım sen nerdesinkiii ne işin var senin köydeee ya bişey olsaaa acill:44:
eşimin iş gereği tatlım.. bakkal bile olmayan bir köydeyiz.. yollar da takur tukur ve merkeze 55 km.. hopla zıpla yani yollar.. sancım falan gelse hastahaneye kadar doğurmazsam iyiüzülme tatlım sen nerdesinkiii ne işin var senin köydeee ya bişey olsaaa acill:44:
eşimin iş gereği tatlım.. bakkal bile olmayan bir köydeyiz.. yollar da takur tukur ve merkeze 55 km.. hopla zıpla yani yollar.. sancım falan gelse hastahaneye kadar doğurmazsam iyihayırlısı bakalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
ay kız unutmamışın aferim sana :) o kadar anlattımki burda vakti zamanında dertlerimi.. herkes ezberlemiş.. duygulandım şimdiesı orda gorev yapıodu sanırım daha once bahsetmıstı..
ay kız unutmamışın aferim sana :) o kadar anlattımki burda vakti zamanında dertlerimi.. herkes ezberlemiş.. duygulandım şimdi
sıhatler olsun gülcüm saçını boyatmıyormusun ben saçımı boyatıyorumda manikürden korkuyorum hamilelikte hiç yaptırmadımŞişko geldiiiiiiiiiiiiii yer açın bakemmmm
herkes burdaymış,ağdadan geldim kızlaaarrrr yolundum resmennnn
ama tertemiz oldum doğumdan önce 1 kez daha yaptırırım ondan sonra daha da davosa gelmem
kaş bıyık,manikür pedikür de yaptırdım,yani şu anda full bakımlıyım canlar görmeniz lalzım
kocam bi fark göremedi hani ne yaptırdın bu kadar saat diyor,saçlara bişey olmayınca kuaforden saymıyor yani
ordan çıkışta da bebe şampoo ve losyonumuzu aldım,bi de pastaneye uğrayıp kuru pasta ve poğaça
yani baya bi parayı sulayıp geldim
oy maşallah nasılda masum mis mis Allah ömür ve saglık versin dua edelim kızlar bu bebek ve onun gibi küvezde olan bebelere
eşimin iş gereği tatlım.. bakkal bile olmayan bir köydeyiz.. yollar da takur tukur ve merkeze 55 km.. hopla zıpla yani yollar.. sancım falan gelse hastahaneye kadar doğurmazsam iyihayırlısı bakalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
zevzekcımm gecmıs yapmada gel yamacımaa..yedınmı dolmalarııı kısss
ah suksukcum yerim seni :) bizde seni çok seviyoruz saolasın :) :)unutmadımm senıı unutamadımm ......bazı seyler kalıo aklımdaa cnm hergunumuzz beraber gecıoo .. cok sevıyorum hepınızıı
canım eşimden ayrılmak istemiyorum şimdi.. annem ve kayınvalidem gelecek zaten bayramdan sonra.. eşim ben bebeğimi görmek istiyorum doğunca o heyecanı yaşamak istiyorum diyo kıyamam ben onacanım keşke annenle memlekete gidip doğumu orda planlasaydın öyle bakkalı bile olmayan köy gerçekten ürkütücü Allah yardımcın olsun
esı orda gorev yapıodu sanırım daha once bahsetmıstı..
zor bir durum yeni evlisin heralde eşini bırakamadığına göre bak mesela ben 10 yıllık evliyim ben bırakırdım ay ne fenayım eşim duymasım ama hakikat böyle napiymah suksukcum yerim seni :) bizde seni çok seviyoruz saolasın :) :)
canım eşimden ayrılmak istemiyorum şimdi.. annem ve kayınvalidem gelecek zaten bayramdan sonra.. eşim ben bebeğimi görmek istiyorum doğunca o heyecanı yaşamak istiyorum diyo kıyamam ben onainş. sağlıklı sıhatli gelir bebeğim alıştım artık bu köye.. 10 aydır burdayım..
zevzekcımm gecmıs yapmada gel yamacımaa..yedınmı dolmalarııı kısss
zor bir durum yeni evlisin heralde eşini bırakamadığına göre bak mesela ben 10 yıllık evliyim ben bırakırdım ay ne fenayım eşim duymasım ama hakikat böyle napiym
ewet canım yeni evliyim çokmu belli oluyor
ayrılma canım ayrılma :) takipte ol hep :) şaka şaka güven meselesi değilde o kadar sevmiş ewlenmişiz insanıda bir dakika ayrılsı gelmiyor hani..evet canım çok belli :))gerçi böyle dediğime bakma bu zamana kadar bende 1 gün bile eşimden işin dışında ayrılmadım
hehee cok guselmıss cıddenn..goruuusurzz cnmm bızde optukk..
ayyyy.. neden erken dogmus pekı merak ettım bıde normalmı oldu
Ben de 6 yıllık evliyim. Yaz tatillerinde eşimi evde bırakıp annemlere gidiyordum. Ama doğum başka bişey. Eşimin yanımda olmasını isterim. Ona nazlanmak ayrı anneye babaya nazlanmak ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?