atletlerıde pek bı rahat gobusumu sarmalıoo benımkkıler memıslere kadar gelıo artıkınzaten bizim için yazın trendleri koca tişörtleri
gecmısolsun cnmmm nıhayet haberını aldık.. dıkat et amann erken olmasın ..kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat
Üzülme benimde 5 gün geriden geliyor ama bu süreci tamamlıyor bebekler korkacak bir şey yok
hoşbulduk nasılsınızavatarlarımız aynı
Benim evimde doğalgaz yok malesef çok oturmayı düşünmüyoruz bu evde en fazla bir kış geçer biz ufoyla idare ediyorduk ama bebeğimiz ısınmaz napsak ki
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
ayy bi gelemedim ya
perşembe yasal iznim başlıyor yani hani durum diyor ki yavaştan gel doğum yaklaşıyor ama benim hayat hızım aksine daha hızlı akmaya başladııı ve ben deliriciğiiim
işler, güçler, hastalıklar vs. vs.
şeytan diyor perşembe al iznini yat iki seksen ama dayanmam gerekkkk dua edin bize, güç versin Allahım hepimizeee
Herşey yolundadır umarım, özledim hepiniziii
atletlerıde pek bı rahat gobusumu sarmalıoo benımkkıler memıslere kadar gelıo artıkın
gecmısolsun cnmmm nıhayet haberını aldık.. dıkat et amann erken olmasın ..
:)) aa ewtt benımde kızımolcak ondan kokoss bı avatar hosuma gıttı.. benım kalorıferlı cnm ufoyla bıraz zor olurr. tasınma sansınızz varmıkı
kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat
slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.
ya sende cadicuk gibi bi gelip bi kaybolanlardansınnnn fazla yorma ama kendinnii dikkat et sen ilk önce bebişine sonrada bizee lazımsın şekerimmm
Bu kış yok malesefdoğalgaz sobası döşetsek masraf olur baya eşim nasılsa gideceğiz gerek yok diyor
Minicik bebekle taşınma zor olacak ama kaloriferli eve taşınsanız çok iyi olur bebiş için. Ekim kasım en geç havala çok soğumadan...
hg cnm cekılısten haberın varmıydıı .. unuttum msj atmısmıydım yaa ıyıce unutkan oldumm benn ..
olsun cnmm sıkma canını herseyın hayırlsıı tayınmı cıkıcak
hg cnm cekılısten haberın varmıydıı .. unuttum msj atmısmıydım yaa ıyıce unutkan oldumm benn ..uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
ayy bi gelemedim ya
perşembe yasal iznim başlıyor yani hani durum diyor ki yavaştan gel doğum yaklaşıyor ama benim hayat hızım aksine daha hızlı akmaya başladııı ve ben deliriciğiiim
işler, güçler, hastalıklar vs. vs.
şeytan diyor perşembe al iznini yat iki seksen ama dayanmam gerekkkk dua edin bize, güç versin Allahım hepimizeee
Herşey yolundadır umarım, özledim hepiniziii
Bu kış yok malesefdoğalgaz sobası döşetsek masraf olur baya eşim nasılsa gideceğiz gerek yok diyor
hg cnm cekılısten haberın varmıydıı .. unuttum msj atmısmıydım yaa ıyıce unutkan oldumm benn ..
canım öncelikle çok geçmiş olsun......amin canım inş...banada şimdilik çok öenmli değil ben sadce bundan sonrası hep gerimi gidicek die tekrar ultrason verdim dedi...insanın elinde değil hemen evham yapıyorum.inş.bişey çıkmaz.
kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
Slm kizlar nasilsiniz.cok yoruldum bugun cariya ciktim bebe nevresimlik kumas aldim bu karnimla kizimin bebek arabasini surmek magazalar gir cik cok zorr.off.....
selam kızlar.......bizde bugün kızımla görümcemi ve iki çocuğunu amasyaya yolcu ettik......evin altını üstüne getirdim......nevresimler....salondaki ne varsa örtü mörtü hepsi yıkanıyor şimdi.....yarın temizlik var zaten önden yıkansın dedim herşey..... evi resmen harb alanı gibi....biraz mola vereyim dedim......herşey yolundadır sizde umarım kocaman öpüldünüz...
Şişko geldiiiiiiiiiiiiii yer açın bakemmmm
herkes burdaymış,ağdadan geldim kızlaaarrrr yolundum resmennnn
ama tertemiz oldum doğumdan önce 1 kez daha yaptırırım ondan sonra daha da davosa gelmem
kaş bıyık,manikür pedikür de yaptırdım,yani şu anda full bakımlıyım canlar görmeniz lalzım
kocam bi fark göremedi hani ne yaptırdın bu kadar saat diyor,saçlara bişey olmayınca kuaforden saymıyor yani
ordan çıkışta da bebe şampoo ve losyonumuzu aldım,bi de pastaneye uğrayıp kuru pasta ve poğaça
yani baya bi parayı sulayıp geldim
ben cok yemıyorum ama cnm tatlı ıstıo .. az az yıyorumm meyveyle gıdermeye calısıyorum olmuoo .. cıkolataya hasret kaldım resmen
ben almayı baya bi kafaya koymuştum ama snra vazgeçtim ,bebiş doğsun çok lazım olursa o zaman alıcam......amin canım inş ya bişe sorucam bebek telsizi gereklimi gerçekten aldınızmı yada alacakmısınız
sorun şurda ki ben gün üçünde pek su içmiyorum, genelde hepsini gece 12 ile sabah 8 arası içiyorum, ama gündüz ayran ya da cacık içiyorum, o nedenle sahurda ve iftarda su içmem yeterli olur gibi düşünmüştüm, ama bu konuda da yanlış yapıyorum herhalde.
aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım ben yaaaaaayakında yenı bır baslık acıcazz.. 2o12 eylul annelerın dogum hıkayelerı ( yaklasık 3o gun ıcınde )
ben dün bi başlık gördüm, 37. haftasında hala çantamı hazırlamadım benim gibi olan var mı demiş, bir sürü kişi de ben de hazırlamadım diye cevap vermiş, annem de erken erken deyip duruyor. Ben dün dalinin deterjanını aldım, en geç önümüzdeki hafta yıkarım, ütülerim, hazrılarım çantayı, aslında daha gardrobumuz gelmediği için biraz ağırdan aldım, gelsin de ütülediklerimi hemen dolaba yerleştireyim istiyorum.
Şişko geldiiiiiiiiiiiiii yer açın bakemmmm
herkes burdaymış,ağdadan geldim kızlaaarrrr yolundum resmennnn
ama tertemiz oldum doğumdan önce 1 kez daha yaptırırım ondan sonra daha da davosa gelmem
kaş bıyık,manikür pedikür de yaptırdım,yani şu anda full bakımlıyım canlar görmeniz lalzım
kocam bi fark göremedi hani ne yaptırdın bu kadar saat diyor,saçlara bişey olmayınca kuaforden saymıyor yani
ordan çıkışta da bebe şampoo ve losyonumuzu aldım,bi de pastaneye uğrayıp kuru pasta ve poğaça
yani baya bi parayı sulayıp geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?