üüüüfffffffffffffffffff yoruldum yaaaaa,bitmiyr bu geçmiş,
maşallah annişler bugün döktürmüşsünüz bayaaaaaaa
yetişemiyrz ayoooooolllllllllllllllllllll
bizim derken canım
kimin bu bıdık
aa maşallah ya kaç kilo doğmuş ki bu?? çok tatlı maşallah. baya normal büyük bi bebiş gibi sanki
iyi akşamlar hanımlar... bu aralar baya canım sıkkın benim..annemleri yeni gönderdim. 1 hafta öncesine kadar anneme babama kavuşcam diye bi heyecan vardı o da yok artık önümüzde koskoca ramazan var. 1 ay boyunca pek dışarıyada çıkamayacağız. malum eşim oruç olucak.. şimdiden içimde bir sıkıntı var sanki bu zamanlar geçmeyecekmiş gibi.. birden çöktü içime bu köyden 1 ay boyunca pek çıkamayacağımı düşündükçe falan biraz canım sıkılıyor.. dua edin de rabbim gönlüme gönlümüze ferahlık versin inş..
aa maşallah ya kaç kilo doğmuş ki bu?? çok tatlı maşallah. baya normal büyük bi bebiş gibi sanki
saolasın tatlım.. iyi ki varsınız.. tek güvencem sizsiniz :) ramazanı atlatsak bebişler gelmeye başlayacak yavaş yavaş inş. o zaman güzel olcak herşeyüzülme amaa minikkuşlarımız yanımızda annesi..hem biz ne güne duruyoruz burda aşk olsun yoksa bizi saymıyon mu....
üzme canını
üzülme amaa minikkuşlarımız yanımızda annesi..hem biz ne güne duruyoruz burda aşk olsun yoksa bizi saymıyon mu....
sıkma canını
saolasın tatlım.. iyi ki varsınız.. tek güvencem sizsiniz :) ramazanı atlatsak bebişler gelmeye başlayacak yavaş yavaş inş. o zaman güzel olcak herşey
ha şöyle sıkma canını şekerim hadi muckkk
çok geçmiş olsun aman dikkat et de ne kadar dursa bebiş onun için kardır gerçi riskli zamanları geride bırakmışsın Allah senide bebeğinide korusun ve sağlık versin inşallahkızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat
tmm cnmm haberlesın bakalımm elcıye zeval olmazmısssana hediye gelmiş ya ordan gördüm çekiliş olduğunu
ama hiç önemli değil canım ya bende gelemedim zaten bir türlü
çok yoğunum sanırım sibel de öyle ben ona msj atacağım şimdi inşallah buluşucaz
Şişko geldiiiiiiiiiiiiii yer açın bakemmmm
herkes burdaymış,ağdadan geldim kızlaaarrrr yolundum resmennnn
ama tertemiz oldum doğumdan önce 1 kez daha yaptırırım ondan sonra daha da davosa gelmem
kaş bıyık,manikür pedikür de yaptırdım,yani şu anda full bakımlıyım canlar görmeniz lalzım
kocam bi fark göremedi hani ne yaptırdın bu kadar saat diyor,saçlara bişey olmayınca kuaforden saymıyor yani
ordan çıkışta da bebe şampoo ve losyonumuzu aldım,bi de pastaneye uğrayıp kuru pasta ve poğaça
yani baya bi parayı sulayıp geldim
bu kış taşınamayız büyük ihtimalle
sınavlara hazırlanıyor canım ona göre hareket edeceğiz
sanırım elıfım cıkolata ıstıoo annesııı yesınn yarasın kuzumaa.. bugun magnum yedık odaa sayılırr..canım ye gitsin yaaaaa,bebişe yazık azcık ucundan bari tat Elif kızımızın canı istiyo demekki annesi.......
ben almayı baya bi kafaya koymuştum ama snra vazgeçtim ,bebiş doğsun çok lazım olursa o zaman alıcam......
canım ayran, cacık suyun yerini asla tutmaz mutlaka su iç,bebiş sususz bkalmasın annesi,havalarda çok sıcak suya daha fazla ihtiyacımız var....
ya ne sahuru ,ne iftarı canım yaaa oruc tutmayı düşünmüyorsun demi....bebişlerin bu haftadan sonra daha çok besine ihtiyaçları var iii beslenmek zorundayız....
bebişin şekerinin düşmemesi lazım annnesi,şimdi tutma bence
ben daha snra tutmayı düşünüyrm yazık bebişeeee
aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım ben yaaaaaa
ne mutlu bizeeeee....bakalım topiğin ilk bebişi kiminki olucak........
ya inanırmısın bende daha hastane çantamızı hazırlamadım,ne rahatım yaaaa
annem Ağustosun ilk haftası gelicek onu bekliyrm....
umarım önce doğurmam...
Allah ım korusun ya rabbimmmmm
hehee cenemızz dusmuss yınee..bende arıyorum nerde düşürdümm aceppüüüüfffffffffffffffffff yoruldum yaaaaa,bitmiyr bu geçmiş,
maşallah annişler bugün döktürmüşsünüz bayaaaaaaa
yetişemiyrz ayoooooolllllllllllllllllllll
ben tutmuycam cnm hamıleykennn duusnmuyorummayy kızlar oruç tutmayı düşünüyormusunuz ki
yani sakın yanlış anlamayın tutabilenlere ne güzel, saygıyla karşılıyorum...
ama ben dayanamam ya 8 de iş yerinde kahvaltı yapıyorum 10 da acıkıyorum yani midem kazınıyor zaten mide yanmasından duramıyorum tabletle duruyorum dayanamam yani ben
ayyy benım mmınık kusumdaa bukadarcık bıseymı masalahh cok kucukk gelmedı bana.. fotoyu yakın cektın dıemı ole.. bu bbebegın annesıı nasıll pekı ?
nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. yapamayızz..geçmiş yapmak istemekteyim amaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkk zor geliyorrr biri bana özetlermiki:d
iyi akşamlar hanımlar... bu aralar baya canım sıkkın benim..annemleri yeni gönderdim. 1 hafta öncesine kadar anneme babama kavuşcam diye bi heyecan vardı o da yok artık önümüzde koskoca ramazan var. 1 ay boyunca pek dışarıyada çıkamayacağız. malum eşim oruç olucak.. şimdiden içimde bir sıkıntı var sanki bu zamanlar geçmeyecekmiş gibi.. birden çöktü içime bu köyden 1 ay boyunca pek çıkamayacağımı düşündükçe falan biraz canım sıkılıyor.. dua edin de rabbim gönlüme gönlümüze ferahlık versin inş..
hehee cok guselmıss cıddenn..goruuusurzz cnmm bızde optukk..neyse kızlar babamız balık kızartıyor bizde salata yapalım..sinirlenmesin bizimki
sonra tekrar döneriz biz öpüyorum siziiiEki Görüntüle 466629
çok hoşuma gitti bu
1980 doğmuş şimdi 1700lerde cnm.malum ilk bir hafta kilonun yüzde 10u kadarını vermesi normal.ama çook hareketliydi
Şişko geldiiiiiiiiiiiiii yer açın bakemmmm
herkes burdaymış,ağdadan geldim kızlaaarrrr yolundum resmennnn
ama tertemiz oldum doğumdan önce 1 kez daha yaptırırım ondan sonra daha da davosa gelmem
kaş bıyık,manikür pedikür de yaptırdım,yani şu anda full bakımlıyım canlar görmeniz lalzım
kocam bi fark göremedi hani ne yaptırdın bu kadar saat diyor,saçlara bişey olmayınca kuaforden saymıyor yani
ordan çıkışta da bebe şampoo ve losyonumuzu aldım,bi de pastaneye uğrayıp kuru pasta ve poğaça
yani baya bi parayı sulayıp geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?