2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy kızlar oruç tutmayı düşünüyormusunuz ki

yani sakın yanlış anlamayın tutabilenlere ne güzel, saygıyla karşılıyorum...

ama ben dayanamam ya 8 de iş yerinde kahvaltı yapıyorum 10 da acıkıyorum yani midem kazınıyor zaten mide yanmasından duramıyorum tabletle duruyorum dayanamam yani ben

geçmiş yapmak istemekteyim amaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkk zor geliyorrr biri bana özetlermiki:d

üüüüfffffffffffffffffff yoruldum yaaaaa,bitmiyr bu geçmiş,
maşallah annişler bugün döktürmüşsünüz bayaaaaaaa
yetişemiyrz ayoooooolllllllllllllllllllll

bilgisayarın olduğu odada klima yok o yüzden bilgisayar başına geçince sohbete hoooooooop dalıyorum geçmişi takip edermiyorum ben

iyi akşamlar hanımlar... bu aralar baya canım sıkkın benim.. annemleri yeni gönderdim. 1 hafta öncesine kadar anneme babama kavuşcam diye bi heyecan vardı o da yok artık önümüzde koskoca ramazan var. 1 ay boyunca pek dışarıyada çıkamayacağız. malum eşim oruç olucak.. şimdiden içimde bir sıkıntı var sanki bu zamanlar geçmeyecekmiş gibi.. birden çöktü içime bu köyden 1 ay boyunca pek çıkamayacağımı düşündükçe falan biraz canım sıkılıyor.. dua edin de rabbim gönlüme gönlümüze ferahlık versin inş..

üzülme amaa minikkuşlarımız yanımızda annesi..hem biz ne güne duruyoruz burda aşk olsun yoksa bizi saymıyon mu....
sıkma canını

Son düzenleme:
üzülme amaa minikkuşlarımız yanımızda annesi..hem biz ne güne duruyoruz burda aşk olsun yoksa bizi saymıyon mu....
üzme canını
saolasın tatlım.. iyi ki varsınız.. tek güvencem sizsiniz :) ramazanı atlatsak bebişler gelmeye başlayacak yavaş yavaş inş. o zaman güzel olcak herşey

sıkma canını

saolasın tatlım.. iyi ki varsınız.. tek güvencem sizsiniz :) ramazanı atlatsak bebişler gelmeye başlayacak yavaş yavaş inş. o zaman güzel olcak herşey

çok geçmiş olsun aman dikkat et de ne kadar dursa bebiş onun için kardır gerçi riskli zamanları geride bırakmışsın Allah senide bebeğinide korusun ve sağlık versin inşallah
uyarın içinde sağol canım sen kendini çokmu yordun

tmm cnmm haberlesın bakalımm elcıye zeval olmazmıss

ohhohh mıss gıbımm esın bıdegısıklık goreemedı demekkı deseydın yaa pparladımmm dıeeafıyet olsun cnmm sıhatler olsun gulee gullee sampuanlarınızıı kullanın ınss..

bu kış taşınamayız büyük ihtimalle

sınavlara hazırlanıyor canım ona göre hareket edeceğiz

anladım cnm hayırlısı ınss hakkkınızdaa..

sanırım elıfım cıkolata ıstıoo annesııı yesınn yarasın kuzumaa.. bugun magnum yedık odaa sayılırr..
üüüüfffffffffffffffffff yoruldum yaaaaa,bitmiyr bu geçmiş,
maşallah annişler bugün döktürmüşsünüz bayaaaaaaa
yetişemiyrz ayoooooolllllllllllllllllllll
hehee cenemızz dusmuss yınee..bende arıyorum nerde düşürdümm acepp
ben tutmuycam cnm hamıleykennn duusnmuyorumm bebegıımı dusunmek zorundayım.
Eki Görüntüle 466625 Eki Görüntüle 466627
işte kızlarrr bizim 34-35 haftalık prematüre bu
ayyy benım mmınık kusumdaa bukadarcık bıseymı masalahh cok kucukk gelmedı bana.. fotoyu yakın cektın dıemı ole.. bu bbebegın annesıı nasıll pekı ?
geçmiş yapmak istemekteyim amaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkk zor geliyorrr biri bana özetlermiki:d
nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. yapamayızz..

sıkma canını bakımm.. burda cene calarızz hoppp heemencık gecıverırr..

neyse kızlar babamız balık kızartıyor bizde salata yapalım..sinirlenmesin bizimki
sonra tekrar döneriz biz öpüyorum siziiiEki Görüntüle 466629
çok hoşuma gitti bu
hehee cok guselmıss cıddenn..goruuusurzz cnmm bızde optukk..
1980 doğmuş şimdi 1700lerde cnm.malum ilk bir hafta kilonun yüzde 10u kadarını vermesi normal.ama çook hareketliydi

ayyyy.. neden erken dogmus pekı merak ettım bıde normalmı oldu

ay sen şimdi kendini böle seksi falan da hissediyosundurrrrrr
biz bayanlar genelde böyle kuaförde saatler geçirince bi havalara giriyruzz şahsen bendeniz öleyimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…