Merhaba annişler ve melekleri nasılsınız bi kaç gündür yoktum bakıyorum muhabbet artmış gitmiş biz çok iyiyiz elhamdülillah Aişemle sizler nasılsınız yaramazlık yoktur inşaallah
hoşgelmişsin teyzoş
bizim bildiğimiz kadarıyla çok şükür ki bir problem yok, herşey yolunda
yaramaz bıdık:))))))))
ee kilosu boyu posu nasıl annesii
inş. onlarda güzeldir.
ne güzel...
Hayırlı uğurlu olsun ismiyle bin yaşasın inşallah
Biz daha karar veremedik napıcaz bilmiyorum akla yatan hiç mi bi isim olmaz ya deli oluyorum
Hoşbulduk canım.. sevindim herkesin iyi olduğuna..
İsime karar verebilsek bizde çok iyi olacaz da babamız hiç bişey beğenmiyooooKızımın adı aişe geldi aişe gidecek diyom ikinci bi isim sen söyle aişeyi yoka sayıp değişik isimle sölüyo bana gıcık oluyorumm
Güzelmiş canım.. Azra isminni manası çok güzel..
Bi de biz karar verebilsek ah bu babamız varya babamız hiçbişe beğenmiyoo
Güzelmiş canım.. Azra isminni manası çok güzel..
Bi de biz karar verebilsek ah bu babamız varya babamız hiçbişe beğenmiyoo
6 ay ücretli izin bize yetişse keşke, ah ah..
erken doğumla ilgili de bilgi verdi kızlar sizinle de paylaşayım dedim.. [/B] erken doğum ağrısı belden kasıklara doğru gelir ve şiddetli olur dedi. düzenli ve azalan aralıklarla hissedilirmiş. saat tutarak kontrol edebilirsin dedi. bazen kanama ya da nişan tarzında birşey gelse bile bu illa doğum habercisi değildir dedi. son olarak da ben 33. haftadayım erken doğum olsa bile bu haftalarda doğan bebekte kalıcı yada uzun soluklu bir problem olmaz dedi. işte böyle Allah hepimizi vaktinde kavuştursun bebiklere inşallah..
BENİM İŞTE ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ AĞRIM VAR TATLIM....kızlar sizin de bilginiz olsun, dr. dediki eğer çok ve sulu bir akıntın olursa, kanaman olursa ve adet ağrısına benzer bir ağrın olursa, normal deme sakın beni ara dedi.
merhaba kızlarrr...
Nasılsınız bebeişlerimiz nasıl?
Ben nasıl mıyım? buna da şükür... dün işyerimde merdivenden düştüm acildi kadın doğumdu derken sonuçta ayak bileğim çatlamış alçıya aldılar kaldım bölee... Alladıma şükür bebeğimde problem yok en önemlisi oydu. Bide ya daha kötü düşseydim. Allahım korudu..
hayırlı haberlerle gel inş. canımm
son zamanlarımızzz biraz ağrılarımız artacak az daha sabır edelim inş. sonu güzel olacakk.
esteban la pencil gitcekti baktımmm yazmadılar dana dimi
bu bizim meşhur 34 haftalık bebiş mi bu arada bitanesi elinde bitanesi karnında pek hoş duruyorsun arayı açmadan ikinciyi düşün derimEki Görüntüle 467319 Eki Görüntüle 467320
32 haftalık oğlum ve 34 haftalık prematüre.yazık hastanenin hiçbir yerinde merkezi havalandırma çalışmadığı için bebecik sıcaktan patlıyordu..ohhhhhhhhhhhh ellerinden nasılda öptüm o mini mini parnaklarını öptüm
geldik teyzesi :))) doktor amcamız kürtaja gitti o yüzden biraz geç muayene oldk, sonra babamız bize mama yedirdi, azcık gezip oğluşuma birkaç zıbın daha aldım vee yorgun argın evimize geldik :)))
oğluşum çok iyiymiş teyzeleri, ellerinizden öper :)) boyu 43,5 cm olmuş, kilosuda 2109gr... herşeyi normal ve güzel dedi doktorumuz. kafası aşağıdaymış yine. üstte kaburgalarıma baskı yapan ayaklarıymış küçük beyin. ayaklarını dayayıp karnıma yan gelip yatıyo herhalde yaramaz bıdığım benim.. baskılar normal dedi doktorumuz. ancak benden iki hafta önde bir öğretmen arkadaşım vardı onunla karşılaştık hastanede. onu apar topar nstye sokmuş, senin bebiş 37,38 haftalık olmuş heran doğabilir demiş .. onu duyunca birazcık panik oldum. hayırlısı diyelim. bizde son hazırlıklarımızı tamamlayalım kızlar...
bu bizim meşhur 34 haftalık bebiş mi bu arada bitanesi elinde bitanesi karnında pek hoş duruyorsun arayı açmadan ikinciyi düşün derim
deliiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?