ben baharatta yemem ama çikolata çikolatalı dondurma oh nutella maşallah canım yine çekti bak bunları günde en az 2-3 yiyiyorum
limonu artık salatada bile kullanamıyorum mide asitimi artırıyor
ay ne kadar mızıklandım öf pöf
yok artık insan yiycek lafını ağzına almaya korkuyor bu topikte hepimizin aklından sürekli ne yesem diye geçtiği için herkez tetikteayyy dondurma dedin, canım çektiii... kızlar ben dondurma yemeye gidiyorum :))
neyse bu sefer gerçekten uykum war.zaten aşkımla dargınız cnm sıkılıyor.uyuyayımda hemencecik sabah olsun barışalım
hadi yarın görüşürüz mucxxx kızlar
iyi uykular yarın olsunda barışın hemencecikneyse bu sefer gerçekten uykum war.zaten aşkımla dargınız cnm sıkılıyor.uyuyayımda hemencecik sabah olsun barışalım
Hadi yarın görüşürüz mucxxx kızlar
yok artık insan yiycek lafını ağzına almaya korkuyor bu topikte hepimizin aklından sürekli ne yesem diye geçtiği için herkez tetikte
yarasın yavruna canım afiyet olsun
ne güzel...
Hayırlı uğurlu olsun ismiyle bin yaşasın inşallah
Biz daha karar veremedik napıcaz bilmiyorum akla yatan hiç mi bi isim olmaz ya deli oluyorum
Eki Görüntüle 467319 Eki Görüntüle 467320
32 haftalık oğlum ve 34 haftalık prematüre.yazık hastanenin hiçbir yerinde merkezi havalandırma çalışmadığı için bebecik sıcaktan patlıyordu..ohhhhhhhhhhhh ellerinden nasılda öptüm o mini mini parnaklarını öptüm
geldik teyzesi :))) doktor amcamız kürtaja gitti o yüzden biraz geç muayene oldk, sonra babamız bize mama yedirdi, azcık gezip oğluşuma birkaç zıbın daha aldım vee yorgun argın evimize geldik :)))
oğluşum çok iyiymiş teyzeleri, ellerinizden öper :)) boyu 43,5 cm olmuş, kilosuda 2109gr... herşeyi normal ve güzel dedi doktorumuz. kafası aşağıdaymış yine. üstte kaburgalarıma baskı yapan ayaklarıymış küçük beyin. ayaklarını dayayıp karnıma yan gelip yatıyo herhalde yaramaz bıdığım benim.. baskılar normal dedi doktorumuz. ancak benden iki hafta önde bir öğretmen arkadaşım vardı onunla karşılaştık hastanede. onu apar topar nstye sokmuş, senin bebiş 37,38 haftalık olmuş heran doğabilir demiş .. onu duyunca birazcık panik oldum. hayırlısı diyelim. bizde son hazırlıklarımızı tamamlayalım kızlar...
kızlar bide dikkatimi çekti bugün
bizim topiğin en katılımcı hatunlarından maviş maviş sibel-saa ortada yoklar zevzekte artık pek takılmıyor gibi iyisinizdir kızlar inşallah
ayyy kıyamamm nekadarrda kucucukk bısımkılerde bııkı haftyaa bukadarmı olcak annesı ona kıyamazz sımdı hıcc ufak dıee elınede cok yakısms masalah cnm
kocıss geldı yemek yedık topadık falan sonra oyun oynucakmıss ıı oyna dedım anca kalktıaa küs olmak olmazz barısıınn hadee öp all gonlunu
geldık geldık ancaaa
gozun aydın cnm herseyın ıı cıkmıss. benım herseyımhazır elıfımmıı beklıyorummm
sıbel saa bugun gırmedı galbaa. zevzek buralarda bı var bıyok onunda canı sıkkın bugunn.. ama sımdı daaha ıı yarın fırtına gıbı gelırr...
hg cnm ıyız sennasılsın
Eki Görüntüle 467371
bizim hediyemizzz çok tşk ederizzz süksük teyzesiiii :))
hainler beni uyutup toplaştınız heeeee
uyumadım ki kandırdımmm siziii ne konuşuyonuz siz aranızda fısır fısır
aynı sorun bizdede var bir türlü karar veremedik isimsiz kaldı kızım yaa eylül ve ipek su arasında düşünüyoruz bakalım başka isimler katmazsak seçeneklerimiz bu ben ipeği begeniyorum eşim eylül :)))
Selam güzeller
Mavis o saydığın isimler takılmıyor artık buraya sanırım tentation ikizleri olacaktı ben en çok onu merak ettim
Kızlar ne zaman gelsem yemek konuşuyorsunuz ya nen bugün misafirliğe gittim aman dunyaları yedim aksam yemedim bisey rahatsız etmesin diye :)
Bu arada Eylül bebeleri hep ısımız kaldılar cogumuz hala karar veremedik en iyisi kızların adı hep Eylül erkekler de Ali falan olsun bari
iyi günlerde güle güle kullansın bebişinn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?