2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy dondurma dedin, canım çektiii... kızlar ben dondurma yemeye gidiyorum :))

hanımlar tenteoin anchusa paticim felan vardı onlar daha takılmıyor mu ?

Bir sıkıntı yoktur umarım?

hainler beni uyutup toplaştınız heeeee
uyumadım ki kandırdımmm siziii ne konuşuyonuz siz aranızda fısır fısır

neyse bu sefer gerçekten uykum war.zaten aşkımla dargınız cnm sıkılıyor.uyuyayımda hemencecik sabah olsun barışalım
hadi yarın görüşürüz mucxxx kızlar

Canım barışırsınız eşler arasında olur öyle şeyler hele bu aralar hamilelğin son zamanlarda alınganlık artıyor :) İyi uykular canım..

neyse bu sefer gerçekten uykum war.zaten aşkımla dargınız cnm sıkılıyor.uyuyayımda hemencecik sabah olsun barışalım
hadi yarın görüşürüz mucxxx kızlar

yok artık insan yiycek lafını ağzına almaya korkuyor bu topikte hepimizin aklından sürekli ne yesem diye geçtiği için herkez tetikte
yarasın yavruna canım afiyet olsun

sağol canım, ohhh bi güzel mideye indirdim korneti :))) yarasın oğluşuma ... kıpırdanmaya başladı bile. şimdide biraz uzanayımda çoşsun bizim ufaklık.. görüşürüz teyzeleri. öpüldünüz..

ne güzel...

Hayırlı uğurlu olsun ismiyle bin yaşasın inşallah

Biz daha karar veremedik napıcaz bilmiyorum akla yatan hiç mi bi isim olmaz ya deli oluyorum

aynı sorun bizdede var bir türlü karar veremedik isimsiz kaldı kızım yaa eylül ve ipek su arasında düşünüyoruz bakalım başka isimler katmazsak seçeneklerimiz bu ben ipeği begeniyorum eşim eylül :)))

diğer resimde kocamandı burda ufacık geldi gözümee...o hortum ne orda gözükennn merak ettim ...
valla harbiden kucağınada pek yakışmışşş annelik sana çok yakışıcak belli cnmm...bu arada hiç kilo almamıssın
demir ilacı almadığından mıı şimdi tamamen pes mi ettin içmiyon muuu

hoşgeldiniz canımmm gözüm yollarda kaldı valla cemre de merak etti arkadaşını aynı günde olmuşlar ikimizinde 52 günü var
valla maşallhı var allah nazarlardan korusun canımmm benim meleğimde 2ooo kilo olmuşmudur aceppp:26:
kilosu boyu posu yerindeee...herşey de yolundaymışşş tebrikler sizeee

kızlar bide dikkatimi çekti bugün
bizim topiğin en katılımcı hatunlarından maviş maviş sibel-saa ortada yoklar zevzekte artık pek takılmıyor gibi iyisinizdir kızlar inşallah

iyiyim canımmm valla buralardayım aslında bazen bizim kızlar fce de oluyor oraya takılıyorum birazdaaa...sende akşamları giriyon sadece bacımmm
bu akşam biz kocişkomla dışarda yedikkk kızımaaa omega 3 gönderdimmmm
daha yeni geldikkk bi de bugün canım sıkkındı bişrazzz ama şimdi iyiyimmmm

dönüşüm muhteşem olcaaakkkkkk

hainler beni uyutup toplaştınız heeeee
uyumadım ki kandırdımmm siziii ne konuşuyonuz siz aranızda fısır fısır

kız biz bu akşam dışardydık eşimin telinden girdim ama ne zor oluyormuş telden girmek cvp yazamadım sana içim içimi yediiii
yoksa ben seni yanlız bırakırmıyımm hiicc

bence eylül çok güzel bi isim canımmmm ipek demodee birazzzzz

Selam güzeller
Mavis o saydığın isimler takılmıyor artık buraya sanırım tentation ikizleri olacaktı ben en çok onu merak ettim

Kızlar ne zaman gelsem yemek konuşuyorsunuz ya nen bugün misafirliğe gittim aman dunyaları yedim aksam yemedim bisey rahatsız etmesin diye :)

Bu arada Eylül bebeleri hep ısımız kaldılar cogumuz hala karar veremedik en iyisi kızların adı hep Eylül erkekler de Ali falan olsun bari

tentanion arada girip bi bakıor ama yazmıorrr röntgencilik yapıoo
valla öylee bu akşamda bi çikolatalı pastaa krizi vardı herkesteee
benim kızımınki çooktandır belli cemre naz olcaakkk inş..
menüde neler vardı say bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…