2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar gecelik pijama vs. baktım geçen hafta hiç güzel bişey bulamadım.
pijamadünyası diye bi site var, burda bi arkadaş bahsetmişti baya güzel modeller var, fiyatlar da fena değil.
hiç o siteden alan oldu mu?

40 tl ye takımlar var bi tane alıp kalitesini denicem ama bedenini ne alsam bilemedim?

yaramaz bıdık:))))))))
ee kilosu boyu posu nasıl annesii
inş. onlarda güzeldir.

cnm kendi sitelerinden mi aldın yoksa başka bi siteden mi aldın bu markaları?

BUTİK BEBE VE UNNADO dan alıyorum canım..mağazalara gidip yorulmaya da gerek yok..fiyatlarına göre kaliteleri çok güzel her gün takipteyim ama

doğum sonrası ücretsiz izin 24 ay zaten.
haber yapanların bile haberi yok

yoksa ücretli izin mi 6 aya çıkıcakmış? bak o süper olur

2012 nin en güzel haberi bu olur heralde tüm hamişler toplanıp dua etsin

gecmıs olsun cnm yaa amannnınn nasıl dustun olee..bende yururkenn onune bak dıo esımm..:)) dusucem dıe korkuo .. neysekıı ucuz atlatmısın kuzunun ıı olmasına sevındım cnmm.. yat dınlen bolboll.

uyumusuz 2 saat ssekerledıkk .. elıfımde bende sımdı yemek yapma vaktıı .. sıcakta canımda ıstemıo bırıyapsadaa yesek

kızlar kasım anneleri topiğini okuyorum..6 ay ücretli izin olayının yasalaşması ekimi bulabilirmiş..bir an önce olması için dilekçe yazıp hep birlikte göndermeyi düşünüyolar..bizde şansımızı deneyelim mi??bi sürü anne var sonuçta kk da:26:

[h=2]
Bimer yazı örneği[/h]
kızlar değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz bi şey varsa söyleyin.. yalnız gönderirken değiştirerek gönderelim diyorum herkesin aynı olmasın... hai bekliyorum fikirlerinizi

''Kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. Çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. Çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. kolay gelsin.... ''​

selam annişler

bende hemen göndereyim yaaaaa 6 ay olsun ohh miss 1 ay da yıllık iznim 7 ay

off düşüncesi bile güzel

temmuz annelerine baktım da amanın herkes gün aşırı patır patır dökülüyor....

sıra bize geliyoooorrrrr

kızlar biliyormusunuz benim ellerim ve parmaklarım uyuşmaya başladı yani üzerine felan yatmaktan değil durup dururken uyuşma geliyor...

Biraz araştırdım hamilelikte olabiliyormuş. Allahtan aşırı değil ama bu ara baya fazla olmaya başladı...

Şişliklerde çoğaldı, dün terlik alayım dedim kendime normalde 36 büyük gelir bana 38 zor oldu ya inat ettim aldım

Merhaba annişler ve melekleri nasılsınız bi kaç gündür yoktum bakıyorum muhabbet artmış gitmiş biz çok iyiyiz elhamdülillah Aişemle sizler nasılsınız yaramazlık yoktur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…