yaramaz bıdık:))))))))selam anneler..
bu sabah dr kontrolü vardı, bebek baş aşağı dönmüş dedi, sevindim ben de hep makat deyip duruyodu çünkü.
sonra kan akışına bakılması için radyologa yönlendirdi, o da genel ölçümleri fln yapıyo
bebeğin başı sağ üst karında demez mi adam
benim oğlan 2 saat içinde dönmüş yani
gidip kızlara söyliyim dedim bu haftalarda pozisyona çok takılmasınlar.
cnm kendi sitelerinden mi aldın yoksa başka bi siteden mi aldın bu markaları?
doğum sonrası ücretsiz izin 24 ay zaten.
haber yapanların bile haberi yok
yoksa ücretli izin mi 6 aya çıkıcakmış? bak o süper olur
gecmıs olsun cnm yaa amannnınn nasıl dustun olee..bende yururkenn onune bak dıo esımm..:)) dusucem dıe korkuo .. neysekıı ucuz atlatmısın kuzunun ıı olmasına sevındım cnmm.. yat dınlen bolboll.merhaba kızlarrr...
Nasılsınız bebeişlerimiz nasıl?
Ben nasıl mıyım? buna da şükür... dün işyerimde merdivenden düştüm acildi kadın doğumdu derken sonuçta ayak bileğim çatlamış alçıya aldılar kaldım bölee... Alladıma şükür bebeğimde problem yok en önemlisi oydu. Bide ya daha kötü düşseydim. Allahım korudu..
bünyeye göre değişiyor zaten oldum olsı süt bana yaramıyor canım heralde laktoz intöleransı var birde senin sözünden sonra hergün kaşar yiyorum ben kilo alıyorumda bakalım bebeğimde kilo alıcakmı
kasarlar yaramaıstırr kuzunaa cnmm .. bıde yaramaadıysa vay halımeecanım benim doktorumda kesinlikle her gebede ağrı olmaz düzenli aralıklarla kasılma hissedersen hemen gel dedi
bende 2-3 saat temizlik yaptım karnımın her yeri nasıl ağrıyor çok pişmanımsüt de ıcc .. saka bıyana..temızlık yapınca bende cok agrı cekıyorumm cnm yaa yapmadan da olmuoo kı..
kafayımı yedıncnm yaaaa son aylarda yaptıgınaa bakk.. hepsını aynı gun yapmaa.. bak harap olmussun kuzunuda dusunn hasta olup yatsan dahamı ıı yavasyavas yapp..kızlar slm nabersiniz.ben çok yorgunum biriniz bana yardım edin yaaaaaaaaaaaa....dün akşam eşimle ramazan alışverişine çıktık.öyle bir kalabalıkki kadının teki alışveriş arabasıyla az kalsın karnımı eziyordu.bi cırladım itme neyapıyorsun diye.neyse eve gel poşetleri yerleştir.allahtan eşim çok yardım etti yerleştirmeme ama iş bunla bitermi ben akıllı fiyatlarda uygun diye kışa kurutmak için patlıcan biber fasulye filan aldım.reçel yapmak için vişne aldım.bu arada bugün sütçü geldi 2 kilo süt alıp sütlaç yapacaktım adam 5 ltlik bidonu doldurdu.okadar süt başıma kaldı.ev temizlenecek,akşama eşim bebek odasını boyayacak.çünkü yarın mobilyalarımız geliyor.odadaki ıvır zıvırları boşalttım.kurulukları hallettim astım balkona,sütü pişirdim bekliyor fasulyeyi ayıkladım kavurup buzluğa atacam daha akşam yemeği yapılacak.eve makina takıcam.tervücudumdan boşalıyor.bu arada biber çok acıymış ellerim acıdan yanıyor oda yetmezmiş gibi elimi nereme değsem orada yanıyor.ağlıcam yaaaaaellerın cok acıosaa su dolu bı kaaba koyy yuzune surmee alev gıbı yanarsın .. ole ıslemlerı eldıvenle yapmalısın cnm dınlen sımdı kendınee gel..
bız anlamayız kocıs geldıı pabuucumuzz damdaasorma canım yaa :)) sizi unuturmuyum ama kociş hep yanımda ayrılmıyor ki wc ye giderken bile nereye gidiyorsun diye soruyoradam çok komiğiz :)) 24 saat yanımda onun için fazla giremiyorum arada ama hep aklımdasınız yazmasamda geçmişi okuyorum anca :))))özlem gıdermenızz nekadar uzun surdu yahuu
sısmısızz zaten sısıcegımız kadar cnm yaahehehehDD
yaa birdaha bin düşün bir söyle D heheh şişer mişer biryerlerimiz
ı gunlerde kullanınn cnmmmmmmmmmmKIZLAARBEBİŞİMİN KIYAFETLERİ GELDİ AZ ÖNCE TULUM ZIBIN BİDE DR.BROWNS BİBERON ALMIŞTIM.ÇOK GÜZELLER YA BAYILDIM VALLA ..ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH... bu arada gambino ve wenice den almıştım tulumları falan hakkaten çok kaliteteliler çok beğendim..butikbebe ye gelirse takipte olayım yinee sie de tavsiye ederim annişler
temmuz annelerine baktım da amanın herkes gün aşırı patır patır dökülüyor....
sıra bize geliyoooorrrrr
bende bakem
bizde kızımın ismine karar verdikk Zeynep Azra olacak inşllhh....
yemek vaktı babamız geldıı :)) gorusuruz annıslerr
bizde kızımın ismine karar verdikk Zeynep Azra olacak inşllhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?