2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne kadar sinir oluyorum şunlaraaaaaaaa ya bazıları ne kadar anlayışsız.hamile olduğum umurlarında değil çalışıyorum yaa parar alıyorumya eşşek gibi çalışacam yok öyle yağma.....
neyse sabah bi haber okumuştum çalışan annelere ilaç gibi haber.doğum sonrası ücretsiz izin 6 aya çıkacakmışşşş ikinci altı aylık dönemde 1,5 saat olan süt izni 2 saate çıkarılacakmış.çalışan bayanları doğuma teşvik için
bu bir tasarı henüz meclise sunulacakmış rabbimmm nolurrr meclisten geçsinn

cnm kendi sitelerinden mi aldın yoksa başka bi siteden mi aldın bu markaları?

ayyy gule gule kullanın cnm bende haftaya perşembeyi pile cekıyorummm bizde beşik araba vs eksiklerimizi tamamlıcaz ee haftaya 35 . hafta bitcek bavul hazırlamakta geç kaldım ztn bavulumu da hazırlarım bidaaa rahat :))

doğum sonrası ücretsiz izin 24 ay zaten.
haber yapanların bile haberi yok

yoksa ücretli izin mi 6 aya çıkıcakmış? bak o süper olur

selam anneler..
bu sabah dr kontrolü vardı, bebek baş aşağı dönmüş dedi, sevindim ben de hep makat deyip duruyodu çünkü.
sonra kan akışına bakılması için radyologa yönlendirdi, o da genel ölçümleri fln yapıyo

bebeğin başı sağ üst karında demez mi adam
benim oğlan 2 saat içinde dönmüş yani

gidip kızlara söyliyim dedim bu haftalarda pozisyona çok takılmasınlar.

Son düzenleme:
doğum sonrası ücretsiz izin 24 ay zaten.
haber yapanların bile haberi yok

yoksa ücretli izin mi 6 aya çıkıcakmış? bak o süper olur

Selam kızlar. Ben de yeni uyandım geldim. Muhabbet baya ilerlemiş. Ben de ortadan dalıyorum :))

Ücretli izinler 6 ay olsa ne güzel olur valla. 8 hafta çok az çünkü. Hele ki çalışmak zorunda olanlar için 2 aylık bebeği bırakıp gitmek çok zor

geçmiş olsun canım yaa allahtan kötü bişey yokmuş o çatı muayenesi benide düşündürüyor benim doktorda erkek napcam bilmiyorum :)))

Annesine şaka yapmış bıdık. Kandırdııım kandırdııım

hayal etmesi bile güzel di mi
rapor almakla uğraşmak yok, para hesabı yok, o zaman doğururz işte 3 er tane

hayal etmesi bile güzel di mi
rapor almakla uğraşmak yok, para hesabı yok, o zaman doğururz işte 3 er tane

amaç çocuk doğurmaya özendirmekmiş.söz kızz iki tane yapacam yeterki şu şartlar düzeltilsin.memurun çocuk yardımı için aldığı para artacakmış birde kreş imkanı falan diyorlardıda bana biraz fazla geldi bu vaatler

çok geçmiş olsun canım yaaaa allahım korumuş bebişide senide daha kötüsüde olabilirdi tekrar geçmiş olsun canım hemen iyileşir inşallah allahım korusun hepimizi

cnm kendi sitelerinden mi aldın yoksa başka bi siteden mi aldın bu markaları?

naptın öyle canım yaaa valla okurken ben yoruldum kendini o kadar yormasaydın yardım edecek birilerini çagırsaydın keşke ama dikkat et çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…