2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar dün saat 4 gibi bir sancıyla iş yerinden hastaneye kaldırıldım tamam dedim doğuruyorum.. çok kötü bir gece geçirdim midemi üşütmüşüm meğerse wcden çıkamıyorum geceden beri resmen karnımın yarısı indi yaa çıkarmaktan of offf

bize sıra gelince ekimler kasımlar da bize bakar böyleeeee dimiiii amanın yaaaa :18:
ewt cnm zaten onlardan bıkacı bızım topıge gelıo yakaladım ben
ellerımde ve sol kolumda uyusma oluoo benımde ara ara.. masaj yapıncada gecmıoo . buaralar ıyı ama.. benımde 38 olan ayagımm 4o zor sıgıo bende 4o numara terlık aldım
Eki Görüntüle 467371
bizim hediyemizzz çok tşk ederizzz süksük teyzesiiii :))
rıca ederım elfcımmm yagmurun ıı gunlerde gıysın ınss
neyse bu sefer gerçekten uykum war.zaten aşkımla dargınız cnm sıkılıyor.uyuyayımda hemencecik sabah olsun barışalım
hadi yarın görüşürüz mucxxx kızlar
barıstınızmııı
cogu seyı halletmısınızz cnm negusell odası gelıncee foto beklerızz ona goree
bende bendee donupp durdumm karnımmm bı ordann bı oraya savruldu durdu elıfdee neoluoo yaa demıstır napım hıc rahatım olmuo daha da buyudu gobegım sankı zor donuyorum artık

cok gecmıs olsun cnm soguk bısılermı ıctınn amn dıkat et son ayda hasta olmaabol su ıcc ıshal olduysan vucutun susuz kalmasın

içiyorum canım içmem mi su ama ılık kesmiyor soğuk içince anlıyorum bişeler oda daha beter yapıyor

Biz izindeyken yasalaşsa bile bizi etkiler diye düşünüyorum, Ekim ayında yasalaşsa biz zaten izinde olacağız, haliyle bizim izinler de uzar inşallah.

yaa bi kere banada olmuştu karnım çok ağırdı bende doğuruyom sandım meğer motoru bozmuşum

[barıstınızmııı

barıştık canım sabah kedi gibi sırnaştım
senı senıı aferın sannaaa
yaa bi kere banada olmuştu karnım çok ağırdı bende doğuruyom sandım meğer motoru bozmuşum

oluo ole seylerr bısey bılmeyıncee anlamıyoruz ıste.. bende bu gece olebı ruya gordumkıı bı uyandımm gercekten kendımı sıkmısımm doguruyordumm

çok geçmiş olsun aman devamlı yat benimde hep yatmam gerekiyor ama bakanım olmadığından yatamıyorum
yatmak bebekleride hızlı büyütüyor

senin kocanda çok nazlı bence asla böylr bir yorgunluğu üstlenme canım yazık sana

Canım öncelikle hayırlı olsun aldıkların, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Duvar kağıdı yerine bebeklere uygun boyalar var anti alerjik vs. kimyasal içermeyen bence onu düşünebilirsin. Ancak duvar kağıdı illa istiyorsan bebişinin oda takımını görmeden fikir vermek zor. Fotoğraf varsa gönderebilirsen gönder yoksa eğer renginii şeklini vs anlat bis de sana yardımcı olalım.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annıslerr
günaydın canım sana ve tüm annelere
geçmiş olsun klimamı çarptı acep
aynen canım yaa berbat durumdayımm öleceğim bide ben çıkarıyorum zorlamaktan boğazımda şişdi
dr kusma engelleyici vermiyormu nane limon temin et bir yerden(yani bunların çayını)
ayy nebılım uyandım altımı kontrol edıyorumm bıgun uyanıcam aramızda elıfcıkk
bu işin o kadar kolay olacağınımı zannediyorsun :)
günaydın annişleerr

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…