2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kimse yokmuuu
Ben telden girince kim var göremiyorum çok da uykum geldi Good night herkese

Slmm hanımlar nasılsınız yok dimi sorun ? Biz iyiyiz dışarda çay içiyoruz :) internet buldm gireyim dedim öpüldünüüz

iyi geceler kızlar kızım çok hareketli zor uyutuyo . Hadi şafakdan bi gün daha gitti oh öpüldünüz

Merhaba annisler ve kuzucuklari :)

Dun annem geldi biraz dinlendi gelince sonra direk maskoya gittik.. Kizimin odasi icin.. Coook guzel bi takim aldik ayin 25inde kurulucak..

Ardindan Eminonu'ne gittik oda suslemelerimizi, sekerlerimizin biblolarini keselerini, sekerleri koymak icin sepet bebek arabamizi, lohusa serbeti takimimizi, tullerimizi vs.. Aldik...

Bugun yine Eminonu'ndeydik. Eksik kalan malzemelerimizi aldik havuzluhan'daki bebe ceyiz sarayindan.. Inanilmaz guzel seyler var! Bugun mutluluktan sokaklarda agladim.. Kocisimin elleri koca koca torba dolu canim benim bi yandan onlari tutuyo bi yandan bana sariliyo.. Inanilmaz duygular yasadim...

Hastane camtamizi, gerekli olacak tum malzemeleri tamamladik Allah'a sukur. Tek eksigimiz duvarkagidimiz kaldi.. Birkac gun icinde ona karar vermemiz gerekicek mobilyalar gelmeden yapilsin diye..

Bugun o kadar cok dua ettimki Allah'im bebegi olacak tum anne babalar insallah evlatlarini istedikleri gibi alabilsin diye.. Cok buyuk bir mutluluk.. Hala gozlerim dolu doluanlatamam..

Iki gundur kosusturma icindeydik o yuzden foruma giremedim insallah herkes cok iyidir, bebislerimiz saglikli keyiflidir.. O kadar yorgunumki iki gundur... Uyuycqm uyuyamiyorum Eylul hanim kaburgalarimi tekmelemekle mesgul uyutmuyor..

Kizlar duvar kagidi onerileriniz var mi? Ben sitelere gakiyorum ama cok bakinca da bu sefer insan secemez oluyor.. Onerilere acigim..

Son düzenleme:
Merhaba bulut :) Burada da saat akşam 9 ama muhabbet edecek pek kimse kalmamış...
Sadece uykusuz gece kuşları.
Bebiş seni de uyutmadı galiba :)

Bakalım daha kimler gelecek bizim gibi bu saate :))

Dermet'in paylaştığı resimlere baktım çok sevimliydiler. Şİmdi doğsa o kadar olacak yani tosbaaa :)

Günaydınnnnnnn beni uyku tutmadı ya gözlerimi zor açıyorum kalktım buraya damladım ya.. gece dön dön dönme dolap gibi döndüm durdum artık çok zor dönüyorum karnım lopp diye düşüyo yatağa hadi sizde uyanınnn gelinnn

selam mommy

iki hafta önce bi telaş yaşadık, 3 gece hastanede kaldık ama şimdi iyiyiz çok şükür. istirhatteyim. ilaçlar ve doguma kadar yatışla erken dogum riskini ötelemeye çalışıyoruz.

arada girip okuyorm, pek yazasım yok.

inşlh herkes vakitlice sağlıkla alır kucağına bebişini

Gunaydinnnn bende de hala yuzustu yatma icgudusu var tabii gece aci bir tekmeyle uyanip pozisyon degistirmek zorunda kaliyorum

Günaydın kızlar, bugun ankarada hava daha serin nihayet. Yeni uyanmama ragmen kendimi cok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Yetmiyor uykum cünkü hiç deliksiz bir uyku uyuyamıyorum.Bugun yine bir sürü işim var Bu arada hafta sonu eşimin dogum günü. Dün laf arasında bi pasta yaparsın arkadasları cagırırz filan dedi Arkdaslar dediği 4 aile ve bi kısmı cocuklu.Ben nasıl agırlayım askım onları, benim halim mi var dedim tamam ozaman dedi ama gönlü kaldı sanki.Üzüldüm ben de...Kocişimin canı saolsun, biraz yorulurum ama napalım. Ramazan oldugu için mecbur önce iftara almak lazım herkesi, sonrasına pasta kesilir.yanına neler yapsam acaba? yemek sonrası çok yenmez ama sadece bi pastaylada olmaz.Ooof of dünya kadar iş cıktı bana şimdi...

Gunaydinnnn bende de hala yuzustu yatma icgudusu var tabii gece aci bir tekmeyle uyanip pozisyon degistirmek zorunda kaliyorum

ben hıc ole yatmıyorum cnm yaa sende yatma.. bende hamıle kalmadan once yuz ustu yatıodum cok da severmm aama hamılelıkte psıkolojıkk sola yatıyormmm sadece bazende saga.. genelde solu tercıh edıyorumm... bebek ıcın en ıyısı bu..

gunaydın cnm .. keske basbasa kutlasaydınız bukadar yorulmazdın. neyse artık cagırmaya karar vermısın sanıırm.. bı onden corba yaparsın. fırında patates tavukk basıt hemenoluo salata zaten oructan sonra cok yenmıoo .. bıde pasta yeter..

gecmıs olsun canımm ınss sımdı ıyısınızdır arada yaz cnm yaa merak edıyoruzz bız senı.. tontıslerını.. kuzucuklarını ve senı opuyorumm onlara kavusmana az kaldıı .. hayırlısıyla kucagımıza alalım...

hortum değil hayatım ayağına takılı bi prob.monitörden değerleri okumayı sağlıyor.demir ilacını terkettim düşünmüyorum artık demir memir.gittim kuru üzüm kuru vişne hurma kayısı kuru dut ne varsa kurulardan aldım.umarım etkili olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…