- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Merhaba bulut :) Burada da saat akşam 9 ama muhabbet edecek pek kimse kalmamış...
Sadece uykusuz gece kuşları.
Bebiş seni de uyutmadı galiba :)
Bakalım daha kimler gelecek bizim gibi bu saate :))
Dermet'in paylaştığı resimlere baktım çok sevimliydiler. Şİmdi doğsa o kadar olacak yani tosbaaa :)
Selam güzeller
Mavis o saydığın isimler takılmıyor artık buraya sanırım tentation ikizleri olacaktı ben en çok onu merak ettim
Kızlar ne zaman gelsem yemek konuşuyorsunuz ya nen bugün misafirliğe gittim aman dunyaları yedim aksam yemedim bisey rahatsız etmesin diye :)
Bu arada Eylül bebeleri hep ısımız kaldılar cogumuz hala karar veremedik en iyisi kızların adı hep Eylül erkekler de Ali falan olsun bari
Günaydınnnnnnn beni uyku tutmadı ya gözlerimi zor açıyorum kalktım buraya damladım ya.. gece dön dön dönme dolap gibi döndüm durdum artık çok zor dönüyorum karnım lopp diye düşüyo yatağahadi sizde uyanınnn gelinnn
Gunaydinnnn bende de hala yuzustu yatma icgudusu var tabii gece aci bir tekmeyle uyanip pozisyon degistirmek zorunda kaliyorum
Günaydın kızlar, bugun ankarada hava daha serin nihayet. Yeni uyanmama ragmen kendimi cok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Yetmiyor uykum cünkü hiç deliksiz bir uyku uyuyamıyorum.Bugun yine bir sürü işim var Bu arada hafta sonu eşimin dogum günü. Dün laf arasında bi pasta yaparsın arkadasları cagırırz filan dediArkdaslar dediği 4 aile ve bi kısmı cocuklu.Ben nasıl agırlayım askım onları, benim halim mi var dedim tamam ozaman dedi ama gönlü kaldı sanki.Üzüldüm ben de...Kocişimin canı saolsun, biraz yorulurum ama napalım. Ramazan oldugu için mecbur önce iftara almak lazım herkesi, sonrasına pasta kesilir.yanına neler yapsam acaba? yemek sonrası çok yenmez ama sadece bi pastaylada olmaz.Ooof of dünya kadar iş cıktı bana şimdi...
selam mommy
iki hafta önce bi telaş yaşadık, 3 gece hastanede kaldık ama şimdi iyiyiz çok şükür. istirhatteyim. ilaçlar ve doguma kadar yatışla erken dogum riskini ötelemeye çalışıyoruz.
arada girip okuyorm, pek yazasım yok.
inşlh herkes vakitlice sağlıkla alır kucağına bebişini
diğer resimde kocamandı burda ufacık geldi gözümee...o hortum ne orda gözükennn merak ettim ...
valla harbiden kucağınada pek yakışmışşş annelik sana çok yakışıcak belli cnmm...bu arada hiç kilo almamıssın
demir ilacı almadığından mıı şimdi tamamen pes mi ettin içmiyon muuu
kız biz bu akşam dışardydık eşimin telinden girdim ama ne zor oluyormuş telden girmek cvp yazamadım sana içim içimi yediiii
yoksa ben seni yanlız bırakırmıyımm hiicc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?