Cümleten selamun aleyküm hanımlar...
Nasılsınız.. Ben iyiyim hamdolsunda Ankara felaket sıcak.. Pişiyorum evde olmama rağmen Rabbim çalışan hamişlere kolaylık versin...
Geçmiş yapmadım dır dır konuşup duruyonuz zaten fazla durmuycam yeni doğum yapan arkadaşa gitcem bebek sevmeye bu sıcakta hiç çıkasım yok ama arayıp çağırdı gitmesem ayıp olur... Benden büle...
Evet cnm ankaradayım. Buldum bile basacak bi yer.Şimdi bi şablon arıyorum.üzerinde düzenleme yapabileceğim ama nette yok.Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Kendin mi hazırlayacaksın yoksa hazırlardan mı sipariş vereceksin?
Allah bağışlasın yavrularını bak 28 haftalık doğan bile şimdi 10 aylık olmuş maşallah vallahi sendede yürek var yani bu zamanda 4 evlat sabırlısın demekkievet benim topiğim orası:)) geçe yıl da aralık annesi olucaktım 28 haftada doğdu o yüzden bunda da sat a göre olan topik bana hayal geliyordu...benim bu 4. kısmetse.. 10 aylık bir kızım var diğer 2 si 10 ve 7 yaş bende yatmak zotundayım ama nerdeee..gerçi bir hafta daha tamamız ya...:))
QUOTE=sedefler;25574470]bildiğim kadarıyla devlet memurlarını kapsıyor yasa özel sektöre çalışan ssk lıları kapsamıyor. hatta onunla ilgili bir kampanya başlatılmıştı ssklılarıda kapsasın diye yazı yazılıyordu ben de katılmıştım[/QUOT
Ben de SGK Lıyım ama bizim şirkette uygulama kamuyla aynı..
hadiya kendileri insiyatif kullanarak mı böyle uyguluyorlar acaba. bizim ik yı arayıp sorsam mı ki
Canım çok sevindim, sen kendini boşuna üzüyorsun bence, kilonun pek önemi yok diye biliyorum ben. Ben de 2400 gr gibi bir kilo ile doğmuşum, ama annem der ki çok kısa sürede toparladın, bi de hiç bir sağlık sorunu yaşamamışım çok şükür, boyum falan da kısa değil. Sen yine de protein ağırlıklı beslenmeye çalış, bi de çok miktarda su iç ki, kandaki oksijen artsın ve besinin bebeğine taşınması daha fazla olsun.
ne kadar saçma değilmi ???memura bu hak tanınıyor ama sgklıya tanınmıyor.mesela memurlara birde günde 3 saat süt izni ver bize is 1,5 saat(((
erken doğum yapanların topiğine baktım 1.5 kilo doğum yapanlar bile war çok şaşırdım ya ALLAHIM BEBİŞLER BİRAZ DAHA BEKLESİN BU SICAKLARDA BİZE YAŞATMASIN ERKEN DOĞUM
yaaaaaa biri bana dur desin, yemekten geleli iki saat olmadı daha, ne yiyeceğimi şaşırdım yaaa(((
Teyzeleri, kızımın şekeri için söyle bişiler buldum.Yazıyı değiştirdim sadece..En boy oranını koruyarak bunu nasıl yuvarlarım fikri olan var mı?Malum bu kavanozun kapagına yapışacak:44:
Eki Görüntüle 468130
Canım doğum öncesi iznin doğumdan sonraya aktarılabiliyor artık. SGK lılarada geçerli bu sistem. Ben dr. a kontrole gittiğimde bi bayan sordu bende kulak misafiri oldum. Ayrıca ben muhasebeciyim kalan iznini kullanabiliyosun. Önceden kullanılmıyordu ama şimdi kullanılabiliyor.
paintte olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?