2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

QUOTE=sedefler;25574470]bildiğim kadarıyla devlet memurlarını kapsıyor yasa özel sektöre çalışan ssk lıları kapsamıyor. hatta onunla ilgili bir kampanya başlatılmıştı ssklılarıda kapsasın diye yazı yazılıyordu ben de katılmıştım[/QUOT

Ben de SGK Lıyım ama bizim şirkette uygulama kamuyla aynı..

hoşgeldin kuzuuum, ben de maviş nerelerde diyordum. Canım bhaklısın bugün Ankara felaket sıcak, ben de çalışan hamişlerdenim ya Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Canım ben de kendim hazırlayacağım. Biz de şablonu hazırlayıp matbaaya vereceğiz, şablonu babamız yapacak, bilgisayarda resim düzenleme vs konularda iyidir kendisi.

Allah bağışlasın yavrularını bak 28 haftalık doğan bile şimdi 10 aylık olmuş maşallah vallahi sendede yürek var yani bu zamanda 4 evlat sabırlısın demekki

hadiya kendileri insiyatif kullanarak mı böyle uyguluyorlar acaba. bizim ik yı arayıp sorsam mı ki

hadiya kendileri insiyatif kullanarak mı böyle uyguluyorlar acaba. bizim ik yı arayıp sorsam mı ki

bence sor, inisiyatif mi bilmiyorum ama sorduğumda erken doğumda kaybedilen haftalar mutlaka ekleniyor dedi. 37 haftaya kadar çalıştıktan sonra doğum sonrasına direkt 16 hafta veren şirket bile gördüm:)

sağol canım..inş.12 gün sonra kontrole gittiğimde fark açılmış olmaz.şuan tek korkum o..zayıf doğması önemli değil yeterki sağlıklı doğsun dediğin gibi canım..

herkes geçmiş yapıyor heralde bende türk kahvesi içiyorum tek başıma hiç midem durmuyor ya yiyiyorum ya içiyorum sıcaklar iştahımı hiç etkilemiyor 13,5 kilo daha şimdiden

ne kadar saçma değilmi ???memura bu hak tanınıyor ama sgklıya tanınmıyor.mesela memurlara birde günde 3 saat süt izni ver bize is 1,5 saat(((

Canım doğum öncesi iznin doğumdan sonraya aktarılabiliyor artık. SGK lılarada geçerli bu sistem. Ben dr. a kontrole gittiğimde bi bayan sordu bende kulak misafiri oldum. Ayrıca ben muhasebeciyim kalan iznini kullanabiliyosun. Önceden kullanılmıyordu ama şimdi kullanılabiliyor.

erken doğum yapanların topiğine baktım 1.5 kilo doğum yapanlar bile war çok şaşırdım ya ALLAHIM BEBİŞLER BİRAZ DAHA BEKLESİN BU SICAKLARDA BİZE YAŞATMASIN ERKEN DOĞUM

kizlar bsey sorucam arsnizda sezryanla dogum yapan var mi benim bu sefr szryn olucak kilo vermek daha zormus heralde szruandan sonra acaba dogrumuki

Teyzeleri, kızımın şekeri için söyle bişiler buldum.Yazıyı değiştirdim sadece..En boy oranını koruyarak bunu nasıl yuvarlarım fikri olan var mı? Malum bu kavanozun kapagına yapışacak:44:

canım ;seni bulmuşken sorayım çünkü sorularıma cevap aldığım hiç biryer yokkk((( mesela 38. haftada doğum yaptın
daha öncesindede 37 haftaya çalışır raporu almışsın bu durumda doğumdan sonra 8+7 haftamı mı oluyor benim iznim..
birde doktordan rapor alırken nelere dikkat etmeliyiz.malum doktorlar tarihleri umursamıyor.yanlış hesaplansın istemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…