merhabalaarr
güzel annisler bana yardimci olur musunuz bende bebek sekeri alicam ama uygun fiyata güzel bisey olsun istiyorum hep heves edip yapamadigim bisey tüpleri baglaticam sonuncuda bi hatira olsun istiyorum
iyiyiz canım hg bende daha yenii geldiimmmm
sen kocasını nerden gördün face denmi kaçaklar
ben C A ya bakmıştım ürünler sertti beyenmedim ben yumuşacık şeylerden istiyorum belkide elimi attığım öyleydi
iyi yolculuklar iyi dayandın kızından ayrı kalmaya ben oğlumla hep didişiyorum ama sabahtan akşama burnumun direği sızlıyor
CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
Canım ben yukarıdaki linkteki kavanozlardan alacağım, içine renkli draje (melodinin), kapağına bebişimin isminin yazılı olduğu sticker yaptıracağım, bi de kurdela bağlayacağım. Benim bir arkadaşım yaptırdı, süper oldu, en azından farklı. Maliyeti de 1 lirayı bulmuyor. Yapılmışı da aşağıda:
Mevlü için de külah içinde lokumi şeker vs. vereceğim.
Gelirim valla
nerde oturuyosun?
Hoş geldiiinnn
niye boş geldiiinnn?hani pasta?poğaça? kurabiye?dondurmalarımız????
Vuslat senin 4.bebekmiydi bu benmi yanlis hatirliyorum cinsiyeti ne???ben hastane icin lokum yapicam posetleyip mavi kurdela ile mevlut icin daha zaman var.
araya benim göbüşü de koyuverdimmmmEki Görüntüle 467920 Eki Görüntüle 467913 Eki Görüntüle 467917 Eki Görüntüle 467908 Eki Görüntüle 467923
araya benim göbüşü de koyuverdimmmmEki Görüntüle 467920 Eki Görüntüle 467913 Eki Görüntüle 467917 Eki Görüntüle 467908 Eki Görüntüle 467923
CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
Canım ben yukarıdaki linkteki kavanozlardan alacağım, içine renkli draje (melodinin), kapağına bebişimin isminin yazılı olduğu sticker yaptıracağım, bi de kurdela bağlayacağım. Benim bir arkadaşım yaptırdı, süper oldu, en azından farklı. Maliyeti de 1 lirayı bulmuyor. Yapılmışı da aşağıda:
öğle arası lcw gittim hemen yakınnımızda indirm war hemde nasıl bide çıtçıtlı aldım babamın en güzel hediyesiyim yazıyor çok beğendim fiyatıda 5 tl ihtiyacı olan baksın çok ucuz seyler wardı
Güle güle kullansın bebişin canım çok şeker, arkadaşımızın ellerine sağlık. Bu arada senin göbüşe de maşallah tatlım.
bu arada hediye meselesi ne ben izindeyken mi oldu haberim yok anlamadım birbirinize hediyemi aldınız..
slm teyzoşlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
biz geldik ,doktordan
nst ye girdik 2. kez.....
herşeyimiz normal çıktı,kızım çok iyiymiş,,,,,,,
sancım vardı dün kasıklarımda ,nst de bugün hiç bişey çıkmadı.....
Drum 34. haftadan sonra ay sancıların başlar artık dedi normalmiş.....
2 hafta sonra tekrar kontrolüm varmış...
teşekkür edderizzz canım napalım evde yata yata anca göbüşü büyütüyoruzzz
canım aramızda çekiliş yaptı suksuk birbirimize hediyeler aldık bebişlere yaniii baya da duyurdu aslındaaa 14 kişi katıldıııı
sen görmedin miii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?