erkek bebek için bişeyler varmı
valla biraz boş boş oturyorummm ama ütü yapamıyorummm belim ağrıyorrrr napayııımmm sen taş gibi hatunsun maşallahh
Ben de cok begendim. Hem pratik hem şık. Stickerleri cıkartacak yer bulmak lazım ama
Masallah canım bebişine de göbüşüne dehediyeniz de cok güzelmiş.Güle güle kullanın..Bizim kızlar pek bi süslü olacaklar bizim elimizde
slm teyzoşlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
biz geldik ,doktordan
nst ye girdik 2. kez.....
herşeyimiz normal çıktı,kızım çok iyiymiş,,,,,,,
sancım vardı dün kasıklarımda ,nst de bugün hiç bişey çıkmadı.....
Drum 34. haftadan sonra ay sancıların başlar artık dedi normalmiş.....
2 hafta sonra tekrar kontrolüm varmış...
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Demek artık sancı olsa da normalmiş yani. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Çünkü akşam 1 saat yürüyüşe çıkınca kasıklarımda sancı oluyordu. Ama evde dinlenirsem hiçbirşey yok.
bu fikir benimde çok hoşuma gittii
gelicemevet canımmm arada ordada takılıyoruzzzz sende gelllll
cemren güzel günlerde kullansın göbeyin iyide göğsün seninde ufakaraya benim göbüşü de koyuverdimmmmEki Görüntüle 467920 Eki Görüntüle 467913 Eki Görüntüle 467917 Eki Görüntüle 467908 Eki Görüntüle 467923
ay sancısı derken ara ara< sancımı demek istedin canımslm teyzoşlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
biz geldik ,doktordan
nst ye girdik 2. kez.....
herşeyimiz normal çıktı,kızım çok iyiymiş,,,,,,,
sancım vardı dün kasıklarımda ,nst de bugün hiç bişey çıkmadı.....
Drum 34. haftadan sonra ay sancıların başlar artık dedi normalmiş.....
2 hafta sonra tekrar kontrolüm varmış...
bu kadar birşey olmadı ya çok şükür..bakarsın biz titrekler kırkıncı hafta ya kalırmışız...bende 24 ten beri ilaç kullanıyorum dr o günlerde iyi duruyorsun derdi 10kız benim erken doğum riskim var ilaçlarla öteleniyor ama millete hava atıyorum benim ölüm sizin dirinizi yener diye
rahat durmuyorum bakalım ne olacak
kızlar ya klima almayı planlıyoruzda var mı tavsiye ettiğiniz bişey
kızlar ya klima almayı planlıyoruzda var mı tavsiye ettiğiniz bişey
gelicem
cemren güzel günlerde kullansın göbeyin iyide göğsün seninde ufak
bu kadar birşey olmadı ya çok şükür..bakarsın biz titrekler kırkıncı hafta ya kalırmışız...bende 24 ten beri ilaç kullanıyorum dr o günlerde iyi duruyorsun derdi 10
hafta geçti:))
kızlar ben siparişi verdim hemen ertesi gün geldi şimdi üzerine yapıştıracağım stickerin dizaynını yapıcam birde kurdela doğacağı zamanda şekerleri içine koyucam mavi beyaz oldu bitti :)[/QUOTE
Ay çok sevindim canım seçimimi beğenip yaptırmana, güzel günlerde dağıt inşallah.
benimkindende 10-12 hafta geçti dr diyorki yat sanki bakanım varmıki yatayım eşim 6 yaşında oğlum kim bakıyor sanki
seninle rahim ağzı yetmezliği topiğinden tanışıyoruz benim adımda arzu ara ara oraya bakıp özellikle chnb bakıyorum paşam a üzülüyorum
gelicem
cemren güzel günlerde kullansın göbeyin iyide göğsün seninde ufak
ay sancısı derken ara ara< sancımı demek istedin canım
Canım genelde bütün matbaalar yapıyor, Ulus, Kızılay rahatlıkla bulabilirsin, Ankaradaydın hatırladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?