- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
geçmiş olsun tatlımmm biz yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz sanırımmm kızlarrr dikkat edelim bundan sonraaa inş.önemli bişey değildir canım sen daha 31 desin bide ben 33 deyim daha ağrının a sını hissetmedim çok şkr dinlen bolcaaa yorma sakın kendinii
slm kızlar,
bende bugün acayip ağrılar yaşıyorum, 2 gündür kasılmalarım biraz fazla gibi, bu sabahta sağ kasığıma giren bir ağrı ile uyandım hatta çığlık attım, 10 sn kadar sürdü ama rsmen nefesim kesildi, çok korktum, şimdide yine sağ kasığıma ağrı girdi, yarın doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek. haftalar ilerledikçe, tedirgin olmaya başladım ben :18:
günaydın kızlarrr ay uykusuzluktan bayılacam ya.. aksm misafirlikteydik 11.30 gibi yattım saatt 3 gibi kocişe sahur hazırlamak için kalktım 3.30 gibi geri yattım ama uyku kaçdı birkere döndön 5.30 gibi balkonda uyuya kalmısım sonra eşim uyandırdı hayatım kalk işe geç kalacaksın 7.20 de.. ramazan beni de çok sarsacak galiba:)
günaydın kızlar,
yine gece uyuyamayıp,sabahın erken vaktinde de hortladım resmen :)). Ya benim 2 gündür karnım ağrıyor ve aynı zamanda karnım sertleşiyor. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var onu bekliyorum. Birde düzenli değil diye bekliyorum ama doğurmuyorumdur demi?
bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuşbebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum. birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi benim moral alt üst oldu tabi birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım herşeyin hayırlısı artık
günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün tuhafım kızlar yaaaaaa karnım çok fena gerginn sanki yırtılacak gibi çok canım acıyorr çok büyük geldi gözüme sabah.
ne önerirsiniz bana
uyku nedir bilen var mı? Birileri bana hatırlatmalı sanırım.o kadar uzun zamandır hayatımda yok ki unuttum artık kendilerini..Size ugrarsa bana yollayın muhakkak
günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün tuhafım kızlar yaaaaaa karnım çok fena gerginn sanki yırtılacak gibi çok canım acıyorr çok büyük geldi gözüme sabah.
ne önerirsiniz bana
günaydın kızlarrr ay uykusuzluktan bayılacam ya.. aksm misafirlikteydik 11.30 gibi yattım saatt 3 gibi kocişe sahur hazırlamak için kalktım 3.30 gibi geri yattım ama uyku kaçdı birkere döndön 5.30 gibi balkonda uyuya kalmısım sonra eşim uyandırdı hayatım kalk işe geç kalacaksın 7.20 de.. ramazan beni de çok sarsacak galiba:)
al bendende okadarrrr canım yaaaa
saat 12 yydi uyuduğumda 3 te kalktım sahur için sonra uyuyabilene aşkolsunnsaat 5 i geçiyordu uyuduğumdaaaaaaaaaaaaa
al bendende okadarrrr canım yaaaa
saat 12 yydi uyuduğumda 3 te kalktım sahur için sonra uyuyabilene aşkolsunnsaat 5 i geçiyordu uyuduğumdaaaaaaaaaaaaa
siz kalkmasanız olmaz mı sahura, eşler kendileri beceremezler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?