2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Uyku tutmayan annecikler, kuzucuklar. Bana eşlik etmenize sevindim. Burada saat daha 18:30 ama pek kimse kalmıyo sohbet edecek :)

Ayy, ağrılar sancılar yavaş yavaş başlıyo kızlar.. Bundan 2-3 hafta sonra doğuranları da duymaya başlıycaz galibaa

saol cnm inşallah birşey olmaz, yarın olsun arayacağım doktorumu hemen, randevum haftaya cumaydı ama belki gel der bakalım.

sol bacağım yani kaşığa doğru olan yerim çok çok çok ağrıyo ayağmı kaldıramıyorm sola yatamiyorum ne bu yaaaa ağlıcam o derece .eşim nöbette

uyku nedir bilen var mı? Birileri bana hatırlatmalı sanırım.o kadar uzun zamandır hayatımda yok ki unuttum artık kendilerini..Size ugrarsa bana yollayın muhakkak

bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuşbebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum.birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedibenim moral alt üst oldu tabibirde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağımherşeyin hayırlısı artık

geçmiş olsun, kasılmalar var mı peki. l kasık agrılarının iki taraflı olmaması da sevindirici aslında . belki rahim büyüdüğü için oluyordur.
ama gene de ihmal etme bu ağrıları dr unla görüş

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
yine gece uyuyamayıp,sabahın erken vaktinde de hortladım resmen :)). Ya benim 2 gündür karnım ağrıyor ve aynı zamanda karnım sertleşiyor. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var onu bekliyorum. Birde düzenli değil diye bekliyorum ama doğurmuyorumdur demi?

günaydın sedef bir sen bir ben birde bebeklerimiz bende uyuyamayanlardanım geçmiş olsun canım

günaydın kızlarrr ay uykusuzluktan bayılacam ya.. aksm misafirlikteydik 11.30 gibi yattım saatt 3 gibi kocişe sahur hazırlamak için kalktım 3.30 gibi geri yattım ama uyku kaçdı birkere döndön 5.30 gibi balkonda uyuya kalmısım sonra eşim uyandırdı hayatım kalk işe geç kalacaksın 7.20 de.. ramazan beni de çok sarsacak galiba:)

günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün tuhafım kızlar yaaaaaa karnım çok fena gerginn sanki yırtılacak gibi çok canım acıyorr çok büyük geldi gözüme sabah.
ne önerirsiniz bana

al bendende okadarrrr canım yaaaa
saat 12 yydi uyuduğumda 3 te kalktım sahur için sonra uyuyabilene aşkolsunn saat 5 i geçiyordu uyuduğumdaaaaaaaaaaaaa

merhaba canımmmm
bugün bendede oldu aynı şey bir tuhafım korku sardı içimi((
inş. bir sorun yoktur canım.
Doğum için erken belkide buda bir süreçççç ay ne bilim iice bir tuhaf oldu bünyemiz

ay ay geçmiş olsunnnn canım yaaaaa nedemek rahim almak hemen başka bir dr a daha görün lütfen.
Bebişine maşallah annesiii kocaman olmuş.
Allah şifalar versin.İlk annelerden olacaksın yani hehehadi bakalım hayırlısı

hiç ilgilenme:) doktorun bana önerisi buydu:) iki gün boyunca göbeğime acıdan dokunamadım bile meğer gaz sancısıymış, umarım senin de öyledir. ılık su iç, çok soğuk içme o iyice şişiriyor ve bu sıcakta komik olacak ama ayaklarını sıcak tut çok farkediyor. senin kabızlık sıkıntın vardı değil mi? o ne aşamada? bu söylediklerimi doktor ilgilenme dedikten sonra önerdi cidden işe yaradı, inşallah sende de yarar..

benimde öle olmuşdu çok korktum doktora gittim sırtı orda toplanmış o yüzden o kadar sert ve acı weriyormus pozisyonunu değiştirmesini bekliyeceğiz dedii korkma yani yat diyeceğim ama mümkün değil sanırım

al bendende okadarrrr canım yaaaa
saat 12 yydi uyuduğumda 3 te kalktım sahur için sonra uyuyabilene aşkolsunn saat 5 i geçiyordu uyuduğumdaaaaaaaaaaaaa

siz kalkmasanız olmaz mı sahura, eşler kendileri beceremezler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…