günaydın kızlar,
yine gece uyuyamayıp,sabahın erken vaktinde de hortladım resmen :)). Ya benim 2 gündür karnım ağrıyor ve aynı zamanda karnım sertleşiyor. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var onu bekliyorum. Birde düzenli değil diye bekliyorum ama doğurmuyorumdur demi?
bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuşbebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum. birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi benim moral alt üst oldu tabi birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım herşeyin hayırlısı artık
hiç ilgilenme:) doktorun bana önerisi buydu:) iki gün boyunca göbeğime acıdan dokunamadım bile meğer gaz sancısıymış, umarım senin de öyledir. ılık su iç, çok soğuk içme o iyice şişiriyor ve bu sıcakta komik olacak ama ayaklarını sıcak tut çok farkediyor. senin kabızlık sıkıntın vardı değil mi? o ne aşamada? bu söylediklerimi doktor ilgilenme dedikten sonra önerdi cidden işe yaradı, inşallah sende de yarar..
benimde öle olmuşdu çok korktum doktora gittim sırtı orda toplanmış o yüzden o kadar sert ve acı weriyormus pozisyonunu değiştirmesini bekliyeceğiz dedii korkma yani yat diyeceğim ama mümkün değil sanırım
bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuşbebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum. birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi benim moral alt üst oldu tabi birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım herşeyin hayırlısı artık
siz kalkmasanız olmaz mı sahura, eşler kendileri beceremezler mi ?
kızlar hepinize günaydın sorunlar bitmiyor anlaşılan
benimde 4 gündür akşamları ksuuyorum sizdede var mı ?
ne olacak bu halimiz canım yaa 1 ay nasıl dayanacağızz
biz babamızla teravihe gidiyoruz kızlar.. gelince görüşürüüz
günaydın annecikler..
biz kızımla işe geldik...
artık çok zorlanıyorum bacaklarım beni taşımıyor((
Allah yardımcımız olsunn....
Bu arada herkesin Ramazanı mübarek olsun.dualarımız makbul olsun...
bu sene tutamayacağım diye çok üzgünüm ama inşallah doğumdan sonra hepsini kaza yapacağım...
hayırlı ramazanlar,hayırlı cumalar kızlar
ben de uykusuzlardanım. hemde kaç haftadır.önce sıcaklardı. şimdi ramazan ( ben de eşim için kalkıyorum.tutamadığım için ben de çok rahatsızım.insan kendini tuhaf hissediyor) sonra da bebiş. bu da demkoluyor ki aylarca banaaaa uyyykkuuuu yoookkk
günaydın canımmmm artık gerçektne zor aylara girdikk Alah yardımcımız olsun.
inş. kışın hepimizi tutar öderiz borcumuzu
kızlar hepinize günaydın sorunlar bitmiyor anlaşılan
benimde 4 gündür akşamları ksuuyorum sizdede var mı ?
Hayırlı ramazanlar güzel anneler. Gerçekten bu sıcaklarda oruç tutmakta zor. Allah yardım etsin tutanlara. İnşallah bizde daha sonra telafi ederiz.
saol canım sanada hayırlı ramazamanlar hayırlı cumalar.
Ay yok bizi uykusuzlupa alıştırıyorr bıdıklar ramazanDDD
önümüzde 1 sene nerdeyse böyle olacak sanırm
canım ben kalkmaz isem bişe yemez su içer yatar tanıyorum ben malımı onada gönlüm el wermiyor oyüzden kalktım ne kadar iyiym yaa bugün oruç diye arabayı bile ona werdim:):)
ay yok bneim eşim beceremezzz, beceremediği gibi eşlikte etmemi istiyor.
Zaten zorr geliyor ben sen kalkıp hazırla desem kalkmaz tutmazdakendim tutmuyorum birde onun günahını yüklenemem D
en azından Allah biliyor tutmasakta eşler için çabalıyoruz sevaplarından kırpalım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?