ay canım teşekkür ederim ,olurmu olur sahurdaaa çok su içtim hemde soğuya yakındı belkide ondan olaiblir dediğin gibi.
Önemsemeyeyim ozaman. Şimdi gidip ılık su alayım kendime.
Benim kabızlık sorunum min.indi canımm ama beslenmeme dikkat ediyorum pilav patates falan yememeye çalışıyorum hmaur işlerindeden uzak durmaya çalışıyorum
Bİrde düzenli olarak sabah kalkar kalkmazz 3 tane kayısı kuru yada yaş fark etmiyorr onu yiyip arkasından 2 bardak oda sıcaklığından su içiyorum ve düzene girdim.
Ama birazcık dikkat etmeyim hemen anında gidiyorum. İlaç almadığım için çok mutluyum temmuzun başından beri sadece 1 defa ilaç aldımDDD
haydaaaa
ay hafif tuzlu şeyler ye bastırsın yeidkleirnii
ne kadaan iyi insanlarsınız maşallah maşallah.. şaka bir yana bizim ki eş durumundan tutmuyormuş bu sene öyle dedi, zaten bir 5-6 gün sonra dersleri başlayacak o zamana tutamayacak beni bahane ediyor. Ama Allah biliyor 7 senelik evliyiz ilk dört ramazanda ikimizde oruçken boşanmaya karar verdik 4 kere :) sebeplerde güllaçtı, haydariydi, pideydi falan:):) onun için dedim sinirlerine hakim olabileceksen tut yoksa günahı da benim değil senin :)
günadın cnaım hadi hayırlı haberlerle gel inş.. bekliyoruz güzel sonuçlarınıgünaydın kızlarrr.biz bugün işten izin aldık doktora gidecez diye.babamız gidip sıra aldı.öğleden sonra doktor amacaya gidecez
çok sevindim benim de zaman zaman olduğu için iyi bilirim derdini.. inşallah hep böyle devam eder ilaçsız ve düzenli..
vallaa yok birde ağır şeylerde yemiyorum dün kahvaltılık yedim o bile rahatsız etti miğdemiz küçüldüğü için sanırım bebek alsında ben kusayım problem değil
bilmiyorummm tek umudumm ayın 7 si gibi annemler gelecekler ozaman topu onlara atıp uyumak olurDD zaten gece boyu kalkıyoruzzz birde sahur için zor oluyor ama sağlık olsun.
kızlar alışveriş işini tamamladınızmı benim küvet ve en önemli olan yorgan ve yastık işim kaldı...
içime sinen bir yastık ve yorgan bulamıyorum...
kayınvalidem yün yapalım diye tutturdu ben yün temizliğiyle uğraşamam diye kabul etmedim....
bu arada mağazalarda o kadar güzel indirimler varki her gittiğimde kızıma kıyafetler alıyorum kocam artık yeter diye kızıyor e adama haklııı
birde bebek bezi işine karar veremiyorumm. prima mı huggiesmi.....
????????????
hangi yorgan yastık yardım pleaseeee
ne kadaan iyi insanlarsınız maşallah maşallah.. şaka bir yana bizim ki eş durumundan tutmuyormuş bu sene öyle dedi, zaten bir 5-6 gün sonra dersleri başlayacak o zamana tutamayacak beni bahane ediyor. Ama Allah biliyor 7 senelik evliyiz ilk dört ramazanda ikimizde oruçken boşanmaya karar verdik 4 kere :) sebeplerde güllaçtı, haydariydi, pideydi falan:):) onun için dedim sinirlerine hakim olabileceksen tut yoksa günahı da benim değil senin :)
kızlar alışveriş işini tamamladınızmı benim küvet ve en önemli olan yorgan ve yastık işim kaldı...
kayınvalidem yün yapalım diye tutturdu ben yün temizliğiyle uğraşamam diye kabul etmedim....
bu arada mağazalarda o kadar güzel indirimler varki her gittiğimde kızıma kıyafetler alıyorum kocam artık yeter diye kızıyor e adama haklııı
????????????
benim ilk oğlumun adı mehmet emre ben mehmet ismini severim muhakkak 2. bir isim bul ki böyle ağır bir isim yumuşasın biraz birde sana bir şey söyliycem mehmet isimli erkekler güzel oluyor fakat biraz yaramaz oluyorlar bilgineSelam Kızlar...
Oğlumuzun ismi konusunda kararsızım halaSizce Mehmet Alpay mı yoksa Mehmet Çağan mı daha güzel? Çağan da tereddütüm şu malum herşey sanal alemde artık ileride ismi cagan olarak geçecek nette offf ne biliiiim işte sizce hangisi?
canım sen biraz dikkatli olsana kaç gündür sıkıntılısın rahat ol ama dr görüş muhakkaksaol cnm inşallah birşey olmaz, yarın olsun arayacağım doktorumu hemen, randevum haftaya cumaydı ama belki gel der bakalım.
canım benimde ara ara sağ kasığıma ve baldırımıma oluyor normal heraldesol bacağım yani kaşığa doğru olan yerim çok çok çok ağrıyo ayağmı kaldıramıyorm sola yatamiyorum ne bu yaaaa ağlıcam o derece .eşim nöbette
gündüz azda olsa uyuma bence gece daha çok uyuyabilirsin belkiuyku nedir bilen var mı? Birileri bana hatırlatmalı sanırım.o kadar uzun zamandır hayatımda yok ki unuttum artık kendilerini..Size ugrarsa bana yollayın muhakkak
bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuşbebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum. birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi benim moral alt üst oldu tabi birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım herşeyin hayırlısı artık
ayy canım ya gece için bişe yapamazlarda bizde bugünden itibaren ben işi bırakana kadar hafta içi annemlerde iftarı açıcaz bu halimle 1 saatte öle ağır yemek yapamam tek çeşitte olmuyor ramazanda kaynanamda burda olsa biraz orda biraz orda geçirirdik de yazlıkta maleseffff
????????????
günaydın herkese annişler..dün gece belim o kadar ağrıdıki hiç uyuyamadım..niye oldu anlamadım ama ağladım artık sancıdan..dr. magnezyum eksikliğinden olabilir demişti ama hiç aksatmadan içiyorum vitaminlerimi..sanırım sona yaklaştıkça sıkıntılar artıcak
hımsss güzel fikir canımm sen değerlendir bu durumu zaten ramazanda davetler çok olur birazda öyle geçerDD hehe atlatırız inş.
aman boşver kayınvalideyi
Cümleten günaydın... Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar sevgi pıtırcıkları... Mübarek ramazan ayımızda bol bol dua edelim hanımlar birbirmiz içinde kendimiz içinde bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah...
Bu arada ben geceleri uyuyamıyorum uyusam da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Terliyorum da terliyorumSizdede terleme olayı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?