2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok sevindim benim de zaman zaman olduğu için iyi bilirim derdini.. inşallah hep böyle devam eder ilaçsız ve düzenli..

hay Allahım buda güzelll şaka gibi ya:)))
eşime söylesem forumda eş durumundaaan tutmayanlar varr hemencikkk kendinide ilave eder onlara hehe

kızlar alışveriş işini tamamladınızmı benim küvet ve en önemli olan yorgan ve yastık işim kaldı...
içime sinen bir yastık ve yorgan bulamıyorum...
kayınvalidem yün yapalım diye tutturdu ben yün temizliğiyle uğraşamam diye kabul etmedim....

bu arada mağazalarda o kadar güzel indirimler varki her gittiğimde kızıma kıyafetler alıyorum kocam artık yeter diye kızıyor e adama haklııı

birde bebek bezi işine karar veremiyorumm. prima mı huggiesmi.....
????????????
hangi yorgan yastık yardım pleaseeee

vallaa yok birde ağır şeylerde yemiyorum dün kahvaltılık yedim o bile rahatsız etti miğdemiz küçüldüğü için sanırım bebek alsında ben kusayım problem değil

DD benim mideeenin maşallahı var ya küçük falan diilD sanırım gittikçede genişliyor hehe.
Canım ya kusmak sorun olmaz olurmu bebiş beslenemezzz sen faydalı sevdiğin şeyler yemeye çalış olmadı dr una söyle bulantı kesici birşeyler versin.
Bu aylar kilounun arttığı aylar o yüzden dikkat etmeye çalış

bilmiyorummm tek umudumm ayın 7 si gibi annemler gelecekler ozaman topu onlara atıp uyumak olur DD zaten gece boyu kalkıyoruzzz birde sahur için zor oluyor ama sağlık olsun.

ayy canım ya gece için bişe yapamazlarda bizde bugünden itibaren ben işi bırakana kadar hafta içi annemlerde iftarı açıcaz bu halimle 1 saatte öle ağır yemek yapamam tek çeşitte olmuyor ramazanda kaynanamda burda olsa biraz orda biraz orda geçirirdik de yazlıkta maleseffff

günaydın herkese annişler..dün gece belim o kadar ağrıdıki hiç uyuyamadım..niye oldu anlamadım ama ağladım artık sancıdan..dr. magnezyum eksikliğinden olabilir demişti ama hiç aksatmadan içiyorum vitaminlerimi..sanırım sona yaklaştıkça sıkıntılar artıcak

canım benim küvet yorgan yastık,telsiz, bunlar eksik hehe.
Ama yorgan almayacağımmm şimdilik beşiği seper ona yorgan alsam büyük gelir küçük alsma kıs asüre sonra ev kalabalığı olacak .

bence şimdilik kayınvaliden gönüllüyse yün yorgan yapsın bebek yorganı bira zonunla büyürtürsün zırt pırt temizlenecke şeyler değil seneden seneye beli daha uzun zamanlarda bakımı yapılır onu n ozaman kadarda bebiş büyür gerek biğle kalmaz sen1 yaşında falan tek kişilik yorganalrdan alırsın tabi yatağını falan bilmyiorum duruma göre bakarsın. bneimdüşüncem öyle

ayyy sizde bizimki gibiymiş eşimin sesi çıkmazda bizde 2 3 senedir saat 3 den sonra ağlayıp mutlaka kawga çıkarıyorum taki orucu açıp su içene kadar.. insanı sıcak olduğu için çok sarsıyor bizimki yazık kandillerde bile tutuyor

Cümleten günaydın... Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar sevgi pıtırcıkları... Mübarek ramazan ayımızda bol bol dua edelim hanımlar birbirmiz içinde kendimiz içinde bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah...

Bu arada ben geceleri uyuyamıyorum uyusam da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Terliyorum da terliyorum Sizdede terleme olayı oluyor mu?

Canım bizim yatagımız da yorganımız da yün.Yastıgımız simdiliik bogulma önleyici yastık.Silikon olanlar terletiyormus en ideali pamuk veya yün diye duydum.Onun için yünü tercih ettim ben

benim ilk oğlumun adı mehmet emre ben mehmet ismini severim muhakkak 2. bir isim bul ki böyle ağır bir isim yumuşasın biraz birde sana bir şey söyliycem mehmet isimli erkekler güzel oluyor fakat biraz yaramaz oluyorlar bilgine
saol cnm inşallah birşey olmaz, yarın olsun arayacağım doktorumu hemen, randevum haftaya cumaydı ama belki gel der bakalım.
canım sen biraz dikkatli olsana kaç gündür sıkıntılısın rahat ol ama dr görüş muhakkak
sol bacağım yani kaşığa doğru olan yerim çok çok çok ağrıyo ayağmı kaldıramıyorm sola yatamiyorum ne bu yaaaa ağlıcam o derece .eşim nöbette
canım benimde ara ara sağ kasığıma ve baldırımıma oluyor normal heralde
uyku nedir bilen var mı? Birileri bana hatırlatmalı sanırım.o kadar uzun zamandır hayatımda yok ki unuttum artık kendilerini..Size ugrarsa bana yollayın muhakkak
gündüz azda olsa uyuma bence gece daha çok uyuyabilirsin belki

dr da maşallah felaket senaryosu yazmış başka doktora görün canım bebişinde bayağı önde haftasına göre maşallah

hımsss güzel fikir canımm sen değerlendir bu durumu zaten ramazanda davetler çok olur birazda öyle geçer DD hehe atlatırız inş.
aman boşver kayınvalideyi

canım english home dan almısdım ikisinide daha doğrusu anneannesi aldı organik we kaz tüyümüydü nedi unuttum onu bakk bence oraya

kıyamam yawsss Allah kolaylık versin canım dediğin gibi zamanın yaklaşmasındna kaynaklanıyorrr bu durum

hımsss güzel fikir canımm sen değerlendir bu durumu zaten ramazanda davetler çok olur birazda öyle geçer DD hehe atlatırız inş.
aman boşver kayınvalideyi

yok kız benimki iyi özellikle yemek konusunda hasta falan olunca ewinde yapar getirir kalmaz bile eşim gelmeden gider siz rahat edin diee... ayy dawet olurmu bilmem herkes biryerlerede inş atlatırız hayırlısı ile

günaydın hoş geldin canım hayırlı ramazanlarrrr sanada:)))
terleme olayı bendede var su içinde kalıyor ensem gerdanım başka yer yok oralar sadece saçlarımı toplayıp yatıyorum ama yined eçok terliyorumm.
okadar su içiyoruzz vucuttan atıyor birşekildee fazlası ondandırr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…