canım aşağı yukarı yakın fiyatlar tüm sitelerde ben çok çok ucuz bulmadım açıkçası , gittigidiyorda da bu ayarda, unnadonun avantajı kargo 6 lira ne alırsan al ve aynı gün içinde aldığın diğer ürünlerde kargosuz kısacası almayı düşünüyorsan alınabilir bence
ben buchcen aldım..herkes onu tavsiye etti.alman markası olduğu içinde güvendim set olanından aldım...çantalı..
çantasıda çok güzel çanta alma derdindende kurtuldum....içindede diğer setlere göre çok güzel şeyler var
arada bendekullanırım artık
kızlar bebek bakım ürünlerini alan varmı suksuk unnododa indirim var dedi baktım ii güzelde ben bilmiyom bunların piyasa fiyatı nedir acaba alan varmı sebamed ürünlerini
herkese merhaba hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar oruç tutamasakda bol bol dua edelim,kuran okuyalım bu mübarek ayda arkadaşlar.birbirimizi unutmayalım sağlıklı bebekler kolay doğumlar için dua edelim Allah kabul eder inşallah
ben oğlumu görmeye gittim bugün.çok şükür sorun yok.3 haftadır aynı kilodayım dedim doktora merak edilecek bişey yokmuş bebek 1850 gr dedi.kasılma sertleşme vardı karnımda magnezyum tozlarından verdi.umarım işe yarar.
biraz sonra fotosunu eklicem oğlumun kocaman dudakları var aynı babası
ne oldiii :)
sevgili adaşıum sen yoksa sivaslı falan mısın ? madımak diye kızını seviyon :)
bu arada kızlar bu sabah çok mutlu oldum çünkü çekilişte bana çıkan arkadaşım zevzekbayan tezemizin hediyesi geldi inanın çook farklı bi duygu başka hediyeler eklandimi haberim yok ama biz şimdi serramın hediyesini sizlerle paylaşıyoruzEki Görüntüle 468822 Eki Görüntüle 468823
bende bılmıyorumdaa ındırımde oldugu ıcın paylastım cnmm..ben bebeyagı aldım bıde sampuan nıveaa ındırım kuponumuz vardı bıde ersag organık sampuan aldım .. bebeyagıda jhonsbabyy ..pıısk kremıde hametan yzdırıcam
evine götürme imkanın varsa gene ii canım daha kolay olur senin için haydi git güle güle
tezesi çoook beğendik çoookk teşekkür ederiz tamam öle yaparız ay çok hoş olursabah yatıyoduk zile öle bi basıldıki dedim herhal alacaklı sonra eşim elinde paketle geldi bitmez senin alışverişin gene ne aldın die aayy dedim yoook onu kızımın ankaradaki tezesi aldı diğer hediyelerde paylaşıldımı ben hiç birini görmedim acaba o topiktemi paylaşılsaydı hepsi bi yerde olurdu :26:
nasıl yapsam bilemedim gerekenleri aldım 90 lira tuttu alsammı yoksa çokmu anlamadım
yok canım öle değil ewde çalışma imkanım olsa keske projeleri yüklenip ewe götürecem ewde çizicem hafta sonu mesai yani:) pazartesi burda dewam yani keşke alıp ewe gitsemd e bitince gelsem
Bence cevrendeki eczanelere falanda bak fiyatini.hangi urunleri aliyorsun.sampuan pisik kremi yag 3 tanesi yeterli simdilik.
yaaaaaaaaa serramın hediyesini kimse beğenmedimi yaaaaaa :2:
Selam kizlar gecmisi zor bitirdim ne cok konusmusunuz yaw.ben kutayin kiyafetlerini yikadim utuledim hastaneye gidecekleri ayirdim.mukbeleye gittim geldim.kizimi uyuttum.ayaklarimi uzattim size bakiyorum.aksama iftar menuleri nedir esler icin?????
kızlar bebek bakım ürünlerini alan varmı suksuk unnododa indirim var dedi baktım ii güzelde ben bilmiyom bunların piyasa fiyatı nedir acaba alan varmı sebamed ürünlerini
şampuan pişik kremi yağ bide yüz kremi koymuştum sepete bu kararsızlık beni öldürcek hala alamadım bu yüzden :26:
kız olur mu öyle şey, çok beğendik, güle güle kullansın kızın inşallah.
ee nerden aldın bamyayıııı ben de geleyiimmmm:26:
yiyorum kız yememmi ama işte tek başıma yiyince zevk vermiyo yoksa yemeye tam gaz devam
pılav et kavurma ayran corba yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım sıcakta ıcılmez dıee..Selam kizlar gecmisi zor bitirdim ne cok konusmusunuz yaw.ben kutayin kiyafetlerini yikadim utuledim hastaneye gidecekleri ayirdim.mukbeleye gittim geldim.kizimi uyuttum.ayaklarimi uzattim size bakiyorum.aksama iftar menuleri nedir esler icin?????
yaaaaaaaaa serramın hediyesini kimse beğenmedimi yaaaaaa :2:
bılmıyorumkıı cnm eczaneyede bı sor ıstersennasıl yapsam bilemedim gerekenleri aldım 90 lira tuttu alsammı yoksa çokmu anlamadım
ben paylastımm 2 kısı daha atmıs resımlerı herkezz atsın ozaman hadeetezesi çoook beğendik çoookk teşekkür ederiz tamam öle yaparız ay çok hoş olursabah yatıyoduk zile öle bi basıldıki dedim herhal alacaklı sonra eşim elinde paketle geldi bitmez senin alışverişin gene ne aldın die aayy dedim yoook onu kızımın ankaradaki tezesi aldı diğer hediyelerde paylaşıldımı ben hiç birini görmedim acaba o topiktemi paylaşılsaydı hepsi bi yerde olurdu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?