2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kizlar gecmisi zor bitirdim ne cok konusmusunuz yaw.ben kutayin kiyafetlerini yikadim utuledim hastaneye gidecekleri ayirdim.mukbeleye gittim geldim.kizimi uyuttum.ayaklarimi uzattim size bakiyorum.aksama iftar menuleri nedir esler icin?????

sen sebamedmi aldın canım...alayım o zaman ama şimdiden bisepet yaptım 90 tl yi bulduk bişeler daha eklesemi karar veremedim

geçende o indirimdeydi unnodada ama pek inceleyememiştim sebamedte iidir die düşünüyorum tezemin kızının geçen ay ikizleri oldu onada sormuştum sebamedi önermişti

kızlar bebek bakım ürünlerini alan varmı suksuk unnododa indirim var dedi baktım ii güzelde ben bilmiyom bunların piyasa fiyatı nedir acaba alan varmı sebamed ürünlerini

bende bılmıyorumdaa ındırımde oldugu ıcın paylastım cnmm..ben bebeyagı aldım bıde sampuan nıveaa ındırım kuponumuz vardı bıde ersag organık sampuan aldım .. bebeyagıda jhonsbabyy ..pıısk kremıde hametan yzdırıcam

allah razı olsun canımmm....
bebişinede sana da maşallah
ee hadi yükle fotoyu merak ettimmm

ne oldiii :)

sevgili adaşıum sen yoksa sivaslı falan mısın ? madımak diye kızını seviyon :)

şaşırdım ayol ramazan daa 4 keree boşanmaya kalkışmanızaaa şeytan yakanızı bırakmaış demekki hiççç
sivaslı değil orduluyum benn canımmm

rica ederiz tatlımm ne demek serra nın üzerinde biran önce görmek için sabırsızlanıyorum valllaaa
aynısından cemre ye de aldım doğduklarında beraber fotolarını yükleyelim olur mu hatıra olsunnn
hemen giyebilsin diede 0-3 aldım benden gayrısı büyük beden almış hep :26:
rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder inş...

nasıl yapsam bilemedim gerekenleri aldım 90 lira tuttu alsammı yoksa çokmu anlamadım

evine götürme imkanın varsa gene ii canım daha kolay olur senin için haydi git güle güle

yok canım öle değil ewde çalışma imkanım olsa keske projeleri yüklenip ewe götürecem ewde çizicem hafta sonu mesai yani:) pazartesi burda dewam yani keşke alıp ewe gitsemd e bitince gelsem

Son düzenleme:
yok canım öle değil ewde çalışma imkanım olsa keske projeleri yüklenip ewe götürecem ewde çizicem hafta sonu mesai yani:) pazartesi burda dewam yani keşke alıp ewe gitsemd e bitince gelsem

hhıımmss olsun canım genede evine taşıyabiliyon işini rabbim kolaylık versin biran önce bitirirsin inş

Bence cevrendeki eczanelere falanda bak fiyatini.hangi urunleri aliyorsun.sampuan pisik kremi yag 3 tanesi yeterli simdilik.

şampuan pişik kremi yağ bide yüz kremi koymuştum sepete bu kararsızlık beni öldürcek hala alamadım bu yüzden :26:

Selam kizlar gecmisi zor bitirdim ne cok konusmusunuz yaw.ben kutayin kiyafetlerini yikadim utuledim hastaneye gidecekleri ayirdim.mukbeleye gittim geldim.kizimi uyuttum.ayaklarimi uzattim size bakiyorum.aksama iftar menuleri nedir esler icin?????

biz bu akşam yemeğe davetliyizzz rahatımm yaniii

kızlar bebek bakım ürünlerini alan varmı suksuk unnododa indirim var dedi baktım ii güzelde ben bilmiyom bunların piyasa fiyatı nedir acaba alan varmı sebamed ürünlerini

selam cnm unnado da kampanyaları günlük takip etmek gerekiyor.
ben bütün şampuan ve kremlerini Mustela aldım, eczanelerde biraz pahalı ama dermoeczanem.com da çok uygun fiyatlarda
hatta kendime çatlak önleyici, meme ucu rahatlatıcı kremler de aldım :)

şampuan pişik kremi yağ bide yüz kremi koymuştum sepete bu kararsızlık beni öldürcek hala alamadım bu yüzden :26:

sebamed eczanede pahalı, varsa yakınında aziz bebeden al, ben ordan şampuan aldım, 24.50tl ye. bi de yağ alıcam, sanırım o da 15tl idi.

Canım ne güzel yaa mukabelene de gitmissin Allah kabul etsin ben bisey yapamıyorum bu Ramazan,şimdi yoldayiz Adana'ya gidiyoruz
Oruç tutmadı esim de araba kullanıyor
Oruç tutan var mı kızlar yoksa??

yiyorum kız yememmi ama işte tek başıma yiyince zevk vermiyo yoksa yemeye tam gaz devam
oh oh yarasınn ..
pılav et kavurma ayran corba yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım sıcakta ıcılmez dıee..
yaaaaaaaaa serramın hediyesini kimse beğenmedimi yaaaaaa :2:
pek guselmıs cnm ben yenı gordumm
nasıl yapsam bilemedim gerekenleri aldım 90 lira tuttu alsammı yoksa çokmu anlamadım
bılmıyorumkıı cnm eczaneyede bı sor ıstersen
ben paylastımm 2 kısı daha atmıs resımlerı herkezz atsın ozaman hadee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…