geçmiş olsun canım , Allah yardım etsin...kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn
hafta başı tesadüfen nstde sancım olduğunu öğrendim bakan doktor hemen acile git fln dedi ama güvenemediğim için kendi doktoruma göstermeyi bekledim, doktoruma gittiğimde sancılarım 80e ulaşmıştı bana çok kızdı nasıl böyle gezersin diye doğru acile gönderdi hemen yatırdılar beni erken doğumdan, ciğer geliştirici iğne serum fln verdiler kbus gibiydi neyseki şimdi evdeyim sancılarım azaldı evde habire temizlik yapıyordum sanırım ondan oldu..şimdi yatmam lazım umarım bebeğim ağustos sonuna kadar sabreder çükü daha 1500gr mış.
Bizim de hediyelerimiz geldi kızlar. mlksbn teyzemize kızımla beraber çok teşekkür ederiz :)
Eki Görüntüle 469107 Eki Görüntüle 469108 Eki Görüntüle 469109 Eki Görüntüle 469110 Eki Görüntüle 469111
Hediyelerimi göremedim şuan Bursa'dalar ama resimlerini bile görmek beni heyecanlandırdı :)
kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn
hafta başı tesadüfen nstde sancım olduğunu öğrendim bakan doktor hemen acile git fln dedi ama güvenemediğim için kendi doktoruma göstermeyi bekledim, doktoruma gittiğimde sancılarım 80e ulaşmıştı bana çok kızdı nasıl böyle gezersin diye doğru acile gönderdi hemen yatırdılar beni erken doğumdan, ciğer geliştirici iğne serum fln verdiler kbus gibiydi neyseki şimdi evdeyim sancılarım azaldı evde habire temizlik yapıyordum sanırım ondan oldu..şimdi yatmam lazım umarım bebeğim ağustos sonuna kadar sabreder çükü daha 1500gr mış.
Canım dikkat edin lütfen bebişleriniz için bende temizlik delisiyim ama artık yapmıyorum çünkü sabahları kalkarken rahimde acı hissediyorum daha yapmıyorum çok yavaş yapıyorum bu haftalar dikkat etmemiz lazım.. Çok geçmiş olsun canım...
evet maviş bende yavaş yavaş hissetmeye başladım özellikle vajinamda batma gibi bir his var skıştırıyorlarmış gibi
Dikkat etmemiz lazım
Sabahları kalkarne ağrım oluyor tuvalate gidene kadar geçiyor ama kalkarken canım yanıyo bir haftadır var haftaya doktora sorcam bebiş baskı yapıyodur diye düşünüyorum ama bakalım..
ayy bide nefes alamıyorum ben yaaaa, yetmiyor nefesimmmm
daha erken canım biberonu ihtiyacın olduğu zaman kaynayan suda 5 dak tutuyorsun emziğide öğlekızlar size bir sorum olucak.....sizce emzikleri ve biberonları şimdiden kaynatmak mantıklı mı??? Yoksa daha vakit var mı sizce???*
kaynatırken suya birşey ekliyor musunuz peki???
kızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn
nefes darlığı her zaman mı oluyo yoksa yemek yiyince felan mı?
Taam canım haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum allahtan bişey olmazsa.. Artık iyicene ağırlaşmaya başladım çok iş yapamıyorum yemek iyiyp otuncada midem yanıyo
canım pek yoksun bu aralar gezmece heralde
hepımız aynıyızz aslındaa yapmadanda olmuoo kıı :)) kocısler hep kızıo benımkıdee bı ıs yapmaya kalkıyım ıkıdebır gel otur gel otur dıoo kokosucaz dıyorum kızıoo.. sona kalkıp yardım edıo halıylee..
evet maviş bende yavaş yavaş hissetmeye başladım özellikle vajinamda batma gibi bir his var skıştırıyorlarmış gibi
Dikkat etmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?