Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
batma hissi bende de oluyor.özellikle idrara sıkışınca.
bugün ilk defa doğumu konuştuk doktorumla.tabiki sezeryan dedim oda biraz daha düüşn dedi doğum o kadarda dayanılmaz bi olay değil.öyle olsa insanlar hiç doğurmazdı dei.bide epiduralli normal doğumu sordum o da çook iyi merkezlerde iyi bir ekiple mümkün olabileceğini söyledi bizim şartlarımızda çok riskliymiş.yut dışşında çok başarılı gerçekleşiyormuş.
huuuuuuuu mavişim nerdesinnmirage kendi kendime mi konuşuyom gızzzzzzzzzz
![]()
2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz![]()
o benim sanırım
bende anlayamadım haftası haftasına gittiğini söyleyen doktorum dün ne olduysa 2 hafta önde hesapladı. onun ölçülerine göre 34 haftalıkmış oğlum.kilosuda 3 haftada birden fırladıgerçi bu kilo ölçümleri malesef tutmuyor. ilk oğlumda da 4500 gr doğacak demişti doktorum tam 3500 gr dı doğduğunda. o yüzden pek itimat etmiyorum açıkcası
![]()
bol bol yiyorummaşallah canım.napıyon söylede bende yapam eşim bebek zayıf diye tedirgin oluyor.
bizimki 1900 bugün baktık.doktora göre normal eşime göre değil
![]()
midem acayiiip yanıyor gaviscon içeyim offffffffffffffffffff
merhaba güzel anneler forumu bi süredir takip ediodum bende aranıza yeni katılıyorum.oglumu 23 eylülde kucagıma alacagım ınş.bişey soracam aranızda puset yada ana kucagı alan varmı?ya da puset kullanışlımı
2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz
ben yemeyle olduğunu zannetmiyorum canım ya bünyeyle alakalı yemeyle olsa benimkide tombiş olurdu sende iyi kilo almışsın cok mu zayıftın genelde zayıflar çok alıyorbol bol yiyorumşimdiye kadar 22 kilo aldım çıktıkça çıkıyorum doğuma kadar 90ları göreceğim sanırım
![]()
o tosuncugun annesı benımmmm :)
30. haftada 2300 gr cıkmıstı oğluşum
aradan 2 hafta gectı, yarın sabah 11:30 da kontrolumuz var
2300 gr cıkmadan 2 hafta once de 1300 gr dı
2 haftada 1 kg almıstı, cok sasırdık
2 farklı hastanede bakıldı, bırı florence nıghtıngale kadıkoy, dıgerı de atasehır şifa
ınanın cok merak edıyorum yarınkı kılosunu
normal dogum yapmayı dusunuyodum ama bu hızla gıderse yapamam sanırım
ben yemeyle olduğunu zannetmiyorum canım ya bünyeyle alakalı yemeyle olsa benimkide tombiş olurdu sende iyi kilo almışsın cok mu zayıftın genelde zayıflar çok alıyor
68 kiloyla hamile kaldım normaldi kilom yani ama ben bundan önceki hamileligimdede bu kadar kilo aldım. doktorum bünyemden kaynaklandığını söylüyor.bir de 3 haftadır magnezyum ve kalsiyumu birlikte barindiran bir ilaç kullanıyorum sanırım o bebeğinin kilosunu arttırdı![]()
rahatsızım ;(
Bebiş ıdrar torbama baskı yapıyo
Midem yanıyo
Pelvis kemiğim ağrıyo oy oy