GamzeliGamze kullanıcısından alıntı
arkadaşlar 16 temmuzda bdt 17 temmuzda kontrole gittim 1 cm açıklık vardı eve geldim duş aldım sancılarım 10 dk.da 3 e füştü hasteneye gittim 2 cm olmuş sonra 5 cm açıldı ve bebeğimin kalp atışı birden düştü sezaryene aldılar suyumu açtılar resmen çamur aktı bebeğimin kakasını yemiş resmen her yeri kakaymış kakayla çıkmış bebeğimi kaybettim ciğerleri kaka doğmuş kızım öbür dünyada bizi beklio bize şefaatci olucak verende Allahım Alanda Allahım bi ara uzunca yazarım arkadaşlar bebeğimi Tokata defnettik demek ki Allahım bizi böle imtihan etti...
benim kızda babaya hiç yüz vermiyoroynuyor kıpırdanıyor babası koşarak geliyor ama tık yok. konuşuyor ediyor hiç pas vermiyor. eşim kalkıp gidiyor başlıyor yine oynamaya
Günaydın canlar, tel.den giriyom bugün eşim pc yi ise goturdu
. Gece herkesin bi yerleri agirmis bende dön don terden öldüm sabah kalktım saclarim hep ter.aynı halil sezai gibi olmuş sacim :))
gunaydın annısler .. kızımın tekmelerıylee uyandımm yıne busabah kendımı tutamadım agladım artık okadar bellı oluo kıı ayakları kolları aynıı anda oynuoduu:2:
kavusmamızaa az kaldı melegımm dedımm sevdımm .. oda anladı herhaldee daha hızlı tekmelemeye baasladı.. gece cok mıdem yandı dıe yazmıstım maden suyu lımon sıktık ıı geldı ..kızım ıcın herseye deger...bugun duygusalızz son bıray bolle gecıcek sanırsam bı kotu haber ızlesem gozlerım hemencık doluoo
aferın sanaa uyuma tabıı fosur fosur uyuyosun cemrecıklee
senın kız acelecı hemenn evlenıcek sanırsamanasına cekmemıss kız olgun olcak enazından
Ayyy sabah sabah agladım yaaaa((((((((((
biz geldik, çalışmam lazım burda olmamalıyım ama canım istemiyor.
Ben de dün bir premature bebek videosu izledim, bebeği arada küvezden çıkarıp annesinin göğsüne veriyorlar, o cıyak cıyak ağlayan çocuk annesine yaslanınca hemen susuyor, ağladım resmen, öyle tatlıydı ki.
arkadaşlar 16 temmuzda bdt 17 temmuzda kontrole gittim 1 cm açıklık vardı eve geldim duş aldım sancılarım 10 dk.da 3 e füştü hasteneye gittim 2 cm olmuş sonra 5 cm açıldı ve bebeğimin kalp atışı birden düştü sezaryene aldılar suyumu açtılar resmen çamur aktı bebeğimin kakasını yemiş resmen her yeri kakaymış kakayla çıkmış bebeğimi kaybettim ciğerleri kaka doğmuş kızım öbür dünyada bizi beklio bize şefaatci olucak verende Allahım Alanda Allahım bi ara uzunca yazarım arkadaşlar bebeğimi Tokata defnettik demek ki Allahım bizi böle imtihan etti...
bende cok uzuldum cnm anlatamam verende allah alanda allahh ısyan etmemek lazım ama o anneyı dusunemıyorum ıstee
bende cok uzuldum cnm anlatamam verende allah alanda allahh ısyan etmemek lazım ama o anneyı dusunemıyorum ıstee
biz geldik, çalışmam lazım burda olmamalıyım ama canım istemiyor.
Ben de dün bir premature bebek videosu izledim, bebeği arada küvezden çıkarıp annesinin göğsüne veriyorlar, o cıyak cıyak ağlayan çocuk annesine yaslanınca hemen susuyor, ağladım resmen, öyle tatlıydı ki.
hehee bızde oledık amaa sekerım hayatınn kanunu bu
halil sezai miiii hihihihihihh
bugün ankara yanıyor mavisimmmmm birazdan duşa gircemmmm buz gibi suyun altına atcam kendimiiii
sulugözz oldun sen iyiceee...benim kızım artık tekme atmıyorrr büyüdüğü için atamıyorrr sanırımmm yeri dar artıkkk sığmıyorrrr
sadece hareketleri belli oluyorrr karnım ölee bi yamuluyorrr kiiii ben ağlamaktan cokk gülüyorummmm
uyku faslı kapattık daha uyumicazz kızımlaa bugünnn ....
yooookkk yaaaa neee evlenmesiii ben onu vermem kimseciklereeee
aşk olsun anasının kızı oo bi keremmmmm
ay kurban olurummm ben onu yaratanaaa...yavrum benimmm yaaa
rabbim sabır versinn böyle annelereee...allahım ne olur sen meleklerimizi bütün kötülüklerden olumsuzluklardan koru rabbimmmm...sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et allahımmmm
aynen cnm yaa nerden okudum sımdı etkısınden cıkamıycammçok üzüldüm, Allah kimsenin başına vermesin, anneye de sabır versin. Off suksuk off
hadı yıkanında gelın cemrecıkleee mıs gıbım olunnbiz dusaa giriyoruzz kızlarrr sonra da kahvaltımızı yaparızzzz sonra gelririzz yanınızaaaa
karısık geldı bıraz yazdıkların ama anladıgım kadarıylaa azcık kanamann olmus bı dr gıt benceemerhaba hamiş arkadaşlar reglime 1 hafta önceyken benden önce kahve leke bır gun sonrada pembe lekelenme ardındanda silindiğimde küçük bi kan pıhtısı geldiii.. bugun reglime 4 gun var ne akıntı ne başka bişey kaldı bende ıslakık var wc gıdıyorum bakıyorum ki kuruyummm...birde kulaklarımda bi basınç var sakii..dişlerimi oynatıyorum kıt kıt kıt sesler duyuyorumm :))) sizce nedir böyle bi durumu yaşıyanınız varmıdır yardım pls??
hehee bızde oledık amaa sekerım hayatınn kanunu busu andada sulu gozlerımm .. napıcam bılmem 1 ay bole gecmezz
amınnnnnnnnnnnnnnnn
aynen cnm yaa nerden okudum sımdı etkısınden cıkamıycamm
hadı yıkanında gelın cemrecıkleee mıs gıbım olunn
karısık geldı bıraz yazdıkların ama anladıgım kadarıylaa azcık kanamann olmus bı dr gıt bencee
ben hemen test yapmıstımm cıft cızgı cıktı ama cok sılık bı sekıldeydıı dene ıstersen ben sabırsızımdırdaa
evet az bişe kan pıhıtısı geldii ve ve gıttıııı ??şuan adet olmayı beklıyorum
kan geldikten sonra bende yaptım negatıfe çıktı ama(((şimdide testım var yapamaıyorummm (
normalde 1o gun ıcınde cıkar dıolarr cıft cızgı o gec dollenme olabılır onada baglı bence bıraz daha bekle adet olmassann bıkez daha test yaparsın olmadı kan testı yaptırırsın o kesın cozum ınss bebısın vaardırr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?