Kızlar bana dua edin de bir aksilik çıkmasın ya ...
Ben dün 5 haftalık raporumu aldım ya yani 5 hafta daha işe gideceğimmm yani işte 1 ay...
Raporu aldım ama o gücü kendimde göremiyorum, bünyem izin alarmı veriyor, çok yorgunum, hamile olmasam da insan dinlenmesi gereken anları anlıyor, birde hamilelik olunca tabi daha bir zor...
Birde işim stresli sürekli telefon sürekli bir insan sirkülasyonu
Bende müdürümle konuştum, o da durumun farkında,15 gün gelirsen 15 günde ben idare edebillirim dedi bende bunu isteyecektim dedim. Tabi müdürümde birazda büyük patron korkusu da var çünkü o bana sınırsız yetki verdi kimseye sormadan nasıl istiyorsan oyle yap dedi hamileliğimin başından beri durum böyle ama ben bu insiyatifimi hiç kullanmadım, Allah razı olsun dedim sadece
İnşallah bizim müdür de bir kıllık yapmazda bu şekilde kullanabilirim iznimi dua edin bana, çünkü iznimi yakmadan aktarmak istiyorum inşallah :18:
kar tüllü büyük kelebek bebek şekeri mıknatıslı gittigidiyor'da 58876234
kızlar bunu begendım tanesı 8o kuruss pahalımı sızce..
Bence değil canım, çünkü bu aralarda zaten hatta daha pahalılar beğendiysen neden olmasın, çokda şirin yani
bende kırmızı arıyorum her yerde var ama pahalı işte. bakmaya devam. sen de güle güle kullan cnm. çok güzeller
nedenini bilmeden kırmızı istiyordumkızıma da kırmızı beyazlı hastane çıkışı aldım. takım olacağız
leğen kemiği ağrıyan varmı?????????? ;(
GECMIS OLSUN CNM YA SIMDILIK YOK AMA VAJIMAM AGRIOOleğen kemiği ağrıyan varmı?????????? ;(
günaydın canım ..çok beğendim bnde böylee bişi düşünüorum.. Ama 1 hafta süreyle sınırlı e bnm daha ismi belli deil babasıyla bi türlü karar veremedik
80 kuruşta çok iii bizim burda küçücük şeyler 1 tlden başlıo
cok rahat wallahı benımkıler kucuckk kaldılar nasıl gıyıyomusumm onları memelerden sonrası acık kalıosüper fikir.hiç düşünmemiştim
Bizimde yok suksuk teyzesiiiiii
Erkek ismi bulmak zor ya kız ismi daha kolay bir sürü alternatif var, hadi bulun da koyalımmmm bizde
Bizimde yok suksuk teyzesiiiiii
Erkek ismi bulmak zor ya kız ismi daha kolay bir sürü alternatif var, hadi bulun da koyalımmmm bizde
gecmıs olsun cnm ya sımdılık yok ama vajımam agrıoo
Kaarar verın artıkyahu bebıss dogcak hala ısmı yok
kızlar bişey sorcam sizee şimdi ben akşama güveçte türlü yapcam ..
ama güveci aldığımdan beri ilk kez kullanıyorumm..
güveci kullanmadan öncee yağlayıp fırına mı atmak gerekiyordu bilginiz var mı:26:
kızlar bişey sorcam sizee şimdi ben akşama güveçte türlü yapcam ..
ama güveci aldığımdan beri ilk kez kullanıyorumm..
güveci kullanmadan öncee yağlayıp fırına mı atmak gerekiyordu bilginiz var mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?