2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz

günaydın kızlar

bende bu akşam hiçç uyuyamadım, dön dön dön o yüzden bu saate kadar uyumuşum Allahtan...

Bu ara herkes pert ya:18:

günaydın biz kalktık
Şimdilik iyiyiz geçti ağrılar yanmalar çok şükür
Birşeyler yiyelim geliriz kızışımla

günaydın kızlar

bende bu akşam hiçç uyuyamadım, dön dön dön o yüzden bu saate kadar uyumuşum Allahtan...

gunaydın cnm ewtt sıcaklar bı yandan bebısler buyudu halıyle sıkıntılarımızda olee.. ama allaha sukurler olsun yınede bugunlerı gordukk..

kızlar ifatar menüleriniz ne :44::44: ben güzel bir sofra hazırlayayım diyorum. gerçi eşim dün sadece çorba içti( öncesinde yaklaşık 1 lt su içtiği için:))))

günaydın kızlar

bende dön dön dön uyuyamadım kıvrandım durdum ama kendim ettim;2 gün üst üste kusmadığım(afedersiniz) nadirdir bu gece kusmadan uyuyacağım dedim inat ettim vee tüm gece kıvrandım karın ağrısından ve gurultusundan ,akşam 6 dan sonra yediğim yemeği mide kabul etmiyor işte yok ama inatlaştım olan olduoy oy oy oy buna da şükür ;Rabbim kurtarsın hepimizi sağlıcakla

günaydın biz kalktık
Şimdilik iyiyiz geçti ağrılar yanmalar çok şükür
Birşeyler yiyelim geliriz kızışımla
afıyet olsun sızee
kızlar ifatar menüleriniz ne :44::44: ben güzel bir sofra hazırlayayım diyorum. gerçi eşim dün sadece çorba içti( öncesinde yaklaşık 1 lt su içtiği için:))))

benım esımde cok yıyemedıı suya saldırdıı aynı sekılde dunku menu aynı yanı bıtmedıkı

benım esımde cok yıyemedıı suya saldırdıı aynı sekılde dunku menu aynı yanı bıtmedıkı

güzel bugün yemek derdin yok yani gerçi ben mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. yeni yemekler yeni tatlar denemeyi.böyle tencere tencere yapayım herkes gelsin yesin çok seviyorum.

bende temmuz annelerine bir göz atayım dedim dün akşam gördüm çok etkilendim eşime anlattım oda çok üzüldü rabbimin kararı
hala etkisindeydim Allah bebeklerimizi evlatlarımızı korusun

Kızlar bana dua edin de bir aksilik çıkmasın ya ...

Ben dün 5 haftalık raporumu aldım ya yani 5 hafta daha işe gideceğimmm yani işte 1 ay...

Raporu aldım ama o gücü kendimde göremiyorum, bünyem izin alarmı veriyor, çok yorgunum, hamile olmasam da insan dinlenmesi gereken anları anlıyor, birde hamilelik olunca tabi daha bir zor...

Birde işim stresli sürekli telefon sürekli bir insan sirkülasyonu

Bende müdürümle konuştum, o da durumun farkında,15 gün gelirsen 15 günde ben idare edebillirim dedi bende bunu isteyecektim dedim. Tabi müdürümde birazda büyük patron korkusu da var çünkü o bana sınırsız yetki verdi kimseye sormadan nasıl istiyorsan oyle yap dedi hamileliğimin başından beri durum böyle ama ben bu insiyatifimi hiç kullanmadım, Allah razı olsun dedim sadece

İnşallah bizim müdür de bir kıllık yapmazda bu şekilde kullanabilirim iznimi dua edin bana, çünkü iznimi yakmadan aktarmak istiyorum inşallah :18:

güzel bugün yemek derdin yok yani gerçi ben mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. yeni yemekler yeni tatlar denemeyi.böyle tencere tencere yapayım herkes gelsin yesin çok seviyorum.
bende cok severımde kımsemız yokkıı burdaa esm ve benn.. gecen sene ısyerındekılerı cagırdımm komplee kalabalıktık ne gusel bı ıftar olmustuu .. busene cesaret edemıyorumm okadar cok yemek yapmayı bakalım amaa kısmet belkıde gozumu karartıpp yaparımm..
bende temmuz annelerine bir göz atayım dedim dün akşam gördüm çok etkilendim eşime anlattım oda çok üzüldü rabbimin kararı
hala etkisindeydim Allah bebeklerimizi evlatlarımızı korusun

amınn caanımmm

inşallah şükriyecim, biraz stres yaptım bende inşallah böyle devam eder 15 günü güzelce tamamlarım da sonrasında evimde doğuma kadar dinlenmeceeeeeeeee:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…