2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim dualarim bebeginle ve seninle. Insallah hayata simsiki tutunur ufaklik.. Allah sabir versin, guclu olmaya calis bebeginin sana ihtiyaci var eminim senin gucunden guc alacaktir. Allah'im butun bebekleri yavrulari annesine, anneleri yavrusuna bagislasin.

herkes hatane çantasını hazırladı mı, bu hafta sonu hazırlıyım mı yoksa iki hafta daha mı bekliyim?

ay benim hala hazır değilk yaaaaaa..............
sanki daha çok varmş gibi ben pek bi rahatım.............
ancak sancı hissedince aklıma geliyor çanta olayı..............

canım Allah yardımcınız olsun..............
Allah bi an önce bebeğine şifa versin.................
dualarımız bebeğin ve senle olucak.............

kızlar ben bugün hastaneye gittim kese göründü ama çok küçük dedi doktor 5+3 yazdılar bide 4 haftalık falan dediler neden öyle anlamadım benim... son adet tarihim 12 haziran nasıl oluyo anlamadım kese ufacıktı

ben hala hazırlamadım tatlım.......
hafta içi hazırlamaya başlayayım bari........
henüz çantası bile yok ki kızımın.........

hem çantan yoksa da, koy hepsini bi bohçaya, ya da bi örtüye sar, acil bişey olursa torbaya bile koyar götürürsün. Benim valizim de çok büyük ablamda biraz daha küçüğü var onu alıcam.

ama canım 35. haftadasın daha ne bekliyon. Ben 30. haftadayım daha, kimisi çok erken diyor kimisi de hazırla artık diyor.

ya nebileyim ben ,bi türlü yıkayıp ütüleyip koyamadım çantaya...........
bebek bakım çantasıda almadım daha,bu yaşadığım şehirde herşeyi bulamıyrm.....
hafta içi bi ara halledeyim bariiiiii.......
korkuttun beniiiiiiiiiiiiiiiii

merhabalaaarrrr

Allah acil şifalar versin bebeğine bu mübarek ay hürmetine yavrunu sağlığına kavuştursun inşallah (AMİN)

kerem- eren- yusuf benim erkek tercihlerimdi. eşim beğenmese de benim kız. ben de bulamıyorum
cemre,defne,merve,tuana bunlar nasıl
cok gecmıs olsunn cnmm allah yardımcınızz olsun su mubarek gunlrde ınss. dualarımız senınlee
umut deıll ugurr oo .. nedemek ıstıosun kızz gobusumee senn buyukmu onun ıcınde tosunkızım elıfım varr
herkes hatane çantasını hazırladı mı, bu hafta sonu hazırlıyım mı yoksa iki hafta daha mı bekliyim?
hazır bızım coktan cnmher an hersey olabılır alır ckarızz ..
herkes geçmişi didikliyor heralde:26:
ben gelıdm mudetıl arkadasıma cok uzuldum

hoşgeldin canım
bende çok üzüldüm Rabbim tez zamanda versin şifasını inşallah anneciğinede sabır
Allah'ım hiç bir anneye yaşatmasın (AMİN)

:26:üzüldüm cnm allah hayırlı şifalar versin.

sela kızlar.oruç tutmayanlar naptınız fidye verecekmisinz yada hangi durumlarda veriliyor şu anda tvde bi program var.dr tutmayın dediyse tutmayın ama sonradan tutun diyor.e o zaman fidye vermiyormuyuz.kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…