maşallah sanada elifciğede ama aklıma birşey geldi acep bu karından elifin arkasına saklanmış umut da çıkmasın:)
bende öğle biliyorum canım afiyet olsunkızlar bişey sorcam sizee şimdi ben akşama güveçte türlü yapcam ..
ama güveci aldığımdan beri ilk kez kullanıyorumm..
güveci kullanmadan öncee yağlayıp fırına mı atmak gerekiyordu bilginiz var mı:26:
kızlar ayy nefes darlığı yasıyorum bide miğde bulantısı yattgım yerden kalkamıorum bgun bide yrn aksama iftara misafir alıcamm .. eşimle konustuk telde nfes alırken zorlanıom ddm o da asırı panik yok annemi gönderiyim yok hemen dr. u ara hemen gelıorum hastaneye gidioruz falan.. bişi solemeeye korkuorum ya
selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyimdua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.
o nefes darlığı beni öldürüyor canım sanki her dakika göğsüme birileri oturmuşta nefes almaya çalışıyorum genelde hep böyleyim aylardır yani
selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyimdua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.
selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyimdua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.[/QUO
Allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde dualarımız sizinle.Allah sabır güç versin eşinize ve size.
selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyimdua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.[/QUO
cnm yaa rabbim sifa versin bebeğine bi mübarek ayda duam seninle inşallah
çok geçmiş olsunallah tez zamanda şifa versin bebişine..
ahh ahh eşim sanki birtek bana oluyormuş gibi davranıo ona suram agrıo buram agrıo diyemıorum hemen dr.a gidelim dıoo
geçmiş olsun cnm Allah bebeğine de sana da acil şifalar versin çok erken doğmuşkarsı komsumda da tansiyon vardı hamileyken 19-20 lere cıkıodu buyugu kucugude keza yuksekti.. onun bebişi de erken dogdu 36. haftasında 2,250 gr ama 35i doldurdugu için bir sorun olmadığı için kuveze yatmadı Allah 'ım su mubarek gunlerde seninde bebeğine sağlık sıhhat versin inşallahh.. Amınn
arkadaşlar izin işlerinden anlayan öğretmen anne adayları soruma cevap verirseniz sevinirim 32.haftadan itibaren doktora gidim çalışabilir raporumu alacagız yada tatil döneminde oldugumuz için ne yapacagız bilenler yazarsa çok sevinirim
slm cnm komsunun bebeği 36 haftada doğmus ya çok sukur kuveze girmemişler benimde pazartesi 36 haftalık oluyor sıkışmış kanala dpgru erken doğum olrsa korkuyorum kg 2650 inş girmez
36 yı gördüysen endişe etme. sağlıkla gelecekler.
benimkiler 30 u bitirdi. bu pazar 31 i bitireceğiz.
erken doğum riskinden ötürü evde istirahatteyim
çok zor geçiyor dimi ikiz gebelik benim kasılmalarım sıklaştı ama çok şükür agrım yok bakalım salı günü tekrar konrol var inş cigerleri gelişmiştir dr 10 gün dayansalar ii dedi
çok zor geçiyor dimi ikiz gebelik benim kasılmalarım sıklaştı ama çok şükür agrım yok bakalım salı günü tekrar konrol var inş cigerleri gelişmiştir dr 10 gün dayansalar ii dedi
geçtiğimiz haftalarda 3 gece hastanede kaldım. o sürede bana ciğer geliştirici iğne de yapıldı. sana dr un yapmadı mı?
arkadaşlar izin işlerinden anlayan öğretmen anne adayları soruma cevap verirseniz sevinirim 32.haftadan itibaren doktora gidim çalışabilir raporumu alacagız yada tatil döneminde oldugumuz için ne yapacagız bilenler yazarsa çok sevinirim
hangi sorundan kaldın cnm hastanede ii yapmışlar ne güzel inş doğarlarsa sorun olmaz ben sormadım dr da söylemedi hiç ama salı konrol var sorucam nst baglancam tahlil felan yapılıcak bakalım
nst de benim farketmediğim ritmik ve orta şiddetli sancılar + idrar enfeksiyonu yüzünden. tedavi amaçlı kaldım. şimdi kontrol altındayım
o günden beri sancıyı azaltmak için ilaç kullanıp her hafta nst ye giriyorum, kontrol altındayım.
26- 30 ve 32. haftalr eşik noktaları demişti dr um. endişe etme, için ferah olsun :)[/QUOT bende nst bag. 100 vuruyor ama sancım yok eve yolluyor dr oyun ypıyor bebeklerim annesine inş sende tamamlarsın 36 haftayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?