- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
merhaba kızlar
ben 6 gün çalışıyorum.eşim bugün kursa gitti.benim de tatil. hazır o yokken niyetim evi temizleyip toparlamaktı.çünkü evi bir görseniz utancımdan ölürümher yer heryerde.benden başka kimse yok bu işleri de yapacak.önceden dağınıktı amannnnn diyordum ama şimdi bir de pis mutfağa hamileliğimin başından beri bulaşıklar dışında bakmıyorum bile.( bir kere buzdolabını sildim gerçi) o dolapların halini düşünün.buzdolabının makinenin altını falan az çok tahmin edebiliyorum.oturma odamda koltukların silinmesi gerekiyor ( en sevmediğim şey koltuk örtüsüdür ama koltukları yıkatıp örtü diktireceğim en kısa zamanda).
ama geçmişe şöyle bir baktım da bebeğim ve benden daha kıymetli değil diye düşündüm.zor zamanlar geçiren arkadaşlar var.çok üzüldüm. hep dua ettim herkes için
şimdi herşeyi bir kenara bıraktım. sadece çamaşırlar vardı onları katlıyorum oturduğum yerden.bir de makineye attım çarşafları falan.yeter ne yapayım. kınayan olursa da olsun.umrumda da değil. zaten bebeğimin hareketleri çok yavaş çok korkuyorum.
canım iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm
canım üzülme dünden beri benimde öle hareketleri eskisi gibi sık değil ama bak hamilelik takmimimde ne yazıor normalmiş bebişlerimiz büyüdükçe hareket alnları daralıyor ondan sanırımmm
işi gücü bırak boşver yaaa ben saldım çayıra mevlam kayıraaa eşim hafta sonları evi çekiyor viladayla siliyorrr o kadar yaniiiii başka b iş yaptığımız yok vallahii
ne oldu canım şükriyeyeye:18:canım iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm
Merhaba kızlat sizlere birsey sorucam Vitamini gunde kac tane iciyosnuz?
hayırdır şükriyeye ne oldukicanım iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm
Allah korumuş canım geçmiş olsun o sandalyelerde nasıl kırılır olacak ya işte neyse geçmiş gitmişSlm kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız???????????
Geçmiş yapamadık umarım bi sorun yoktur.......
bizimde bugün kuyruk sokumumuz ve sırtımız çok ağrıyor,bide sıcaklaaaaaaaarrrrrrrrrrr..................
dün akşam babamızla yürüyüşe çıktık,daha sonra arkadaşlar aradılar şu parktayız sizde gelin diye,neyse bizde gittik....
hani şu beyaz sandalyeler varya plastik,oturdum daha sonra kendimi yerde buldum...çok korkum nerdeyse ağlıycaktım bebeğime bişey oldu dieeeeee...tabi millet seferber oldu beni kaldırmak için ama ne mümkün bu kiloylaaaaa
neyseki bebişim 2dk sonra haraket etmeye başladıda içim rahatladı......
şuan biraz ağrımız ve kollarımızdaki ve bacaklarımızdaki morarıklar haricinde bişeyimiz yokkk.....
Allahım hepimizi korusun...bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin....
Uyuyamiyoruuuuummmmmmmmm
Kaburgalarim ayri, kasiklarim ayri, sirtim ayri, belim ayri, karnimin yanlari ayri agriyo... Bi de nerdeyse 5-10 dk.da bir lavaboya gidiyorum.. Nolcak benim bu halim boyle
Üff ben de bu saatte uyandım, bacaklarım ve kalcamda inanılmaz bir agrı var.Bir yandan da cok sıcak.Ne olcak benim bu halim diye sinirden oturdum aglıyorum. Bugun heyheylerim tepemde.Eşime de cattım bissürü.Anlam veremedi zavallı ne oldugunaa..Küsküyü yedi yedi oturduAllah sabır versin onlara da bize de..
uyuyamayanlar kulubü günaydınn ...
Bu gece cok zo rgecti hatta hala gecmedi.. toplasan bir saat uyumusumdur don saga don sola nefes alamıyorum resmen ama sıcaklardan tüm camlarım acık yaprak kıpırdamıoAllahım daha doğuma (beklenen tarihte olursa) 5 hafta var nasıl gecicek uykusuz cok moralım bozuk suann neyse buna sukur Allahım sen kolaylaştır aminn
Slm kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız???????????
bizimde bugün kuyruk sokumumuz ve sırtımız çok ağrıyor,bide sıcaklaaaaaaaarrrrrrrrrrr..................
dün akşam babamızla yürüyüşe çıktık,daha sonra arkadaşlar aradılar şu parktayız sizde gelin diye,neyse bizde gittik....
hani şu beyaz sandalyeler varya plastik,oturdum daha sonra kendimi yerde buldum...çok korkum nerdeyse ağlıycaktım bebeğime bişey oldu dieeeeee...tabi millet seferber oldu beni kaldırmak için ama ne mümkün bu kiloylaaaaa
şuan biraz ağrımız ve kollarımızdaki ve bacaklarımızdaki morarıklar haricinde bişeyimiz yokkk.....
Allahım hepimizi korusun...bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin....
Allah korumuş canım geçmiş olsun o sandalyelerde nasıl kırılır olacak ya işte neyse geçmiş gitmiş
Sorma canım olcak ya işte.....
bide benden önce bi arkadaş oturuyodu yerini bana verdi....
aman sizlerde o tür sandalyelerde otururken dikkat edin,2 tane üstüste koyarak oturun......
ayy canım geçmiş olsun ALLAH korumuş yaa. akşam aynı şey benim başıma da geliyodu son anda fark ettim hemen kalktım sandalyeden..Slm kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız???????????
ayy canım geçmiş olsun ALLAH korumuş yaa. akşam aynı şey benim başıma da geliyodu son anda fark ettim hemen kalktım sandalyeden..
ALLAHTAN bişey olmamış bebişine canım.. artık herşeye panik yapıyoruzz.. sağ salim kucaklarımıza alsakda içimiz rahatlasa artık...teşekkür ederim canım.....
kendimi yerde bulunca hemen acaba bebişe bişey oldumu,suyum falan geldimi die panik yaptımmmmm.....
kızlaaar şükriyeye nee olduu bi söyleyin merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?