- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
filizcim seninle bdt aynı görünüyor merak ettim senin bebiş kaç kg
hoşbulduk canım.sibelcim hosgeldın, bende merak ediyordum nerelerde bu kız diye , allahtan iyisin , annene cok gecmıs olsun cnm.
gecmıs olsun cnmm cok merak ettık senııı seslendıkk hatta gormemısın sanırım neyse ıyısınıs yaa sevındımm. bende dogurdumu acaba dıodummrhabalar kızlar kaç gündür giremedim annem gelmişti boyun fıtığı olmuş günlerdir hastanelerdeyiz daha dün gitti bende giremedim maalesef.. eşimde izin almış 4gün o da evdeydii birde temizlik fln yaptım derken uğrayamadım buralardayım yaniii. beni soran arkadaşlarr meraktta bırakmadım inşallah sizleriii.. bir sorun yok demiii geçmişş bayaaaa olmuş ara ara okumaya çalışacağım şimdii.. inşallah bi sorun yoktur herkes gayet iyidirr. hepiniziii öpüyorumm
amanda kuzumm mavısmavısmı oluvermıss gariigöz renkleri tam gelişmediği için bebeğinizin gözleri şimdi mavi.
Bebeğinizin hareket edecek yeri gittikçe daraldı fakat hala çok aktif.
oyy anasının kuzusu gözleri maviymiişş şimddiiii
ne yakısmıstır benım kızımaaa
bende diyorummm hareketleı nıe azaldııı yavrucağımm büyüyordaa ondannn
iyiyiz şükrediyoruz halimizeee baksana herkes de bi ağrı bi sancı uykusuzluk biz iyiyiz valla şimdilik bi sıkıntımız yokkk halsizlik dışındaaa
şükriyenin tansiyonu yükselmişşş stres yapmış bayaa ona üzüldüm mrak ediyorumm şimdi düştümü dieee yok oratlardaa inş.iyilerdirrr
canım iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm
merak ettim bendeeee :18::18:
Merhaba kizlar birsey sorucam sizlere vitamini günde bir kere mi iciyorsunuz siz?
Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
Bilmiyorum canım salı günü kontrol var o zaman öğrenicem...
amınn cnmm cok gecmıss olsun cnmm yaa amann dıkkat edelım ole yerlerdee dustugunemı yanarsın bebege bısey olur dıemı .. cok sukur ıyısınızzSlm kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız???????????
Geçmiş yapamadık umarım bi sorun yoktur.......
bizimde bugün kuyruk sokumumuz ve sırtımız çok ağrıyor,bide sıcaklaaaaaaaarrrrrrrrrrr..................
dün akşam babamızla yürüyüşe çıktık,daha sonra arkadaşlar aradılar şu parktayız sizde gelin diye,neyse bizde gittik....
hani şu beyaz sandalyeler varya plastik,oturdum daha sonra kendimi yerde buldum...çok korkum nerdeyse ağlıycaktım bebeğime bişey oldu dieeeeee...tabi millet seferber oldu beni kaldırmak için ama ne mümkün bu kiloylaaaaa
neyseki bebişim 2dk sonra haraket etmeye başladıda içim rahatladı......
şuan biraz ağrımız ve kollarımızdaki ve bacaklarımızdaki morarıklar haricinde bişeyimiz yokkk.....
Allahım hepimizi korusun...bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin....
uyumusum cnmm 2 saat kadar sımdı 12 _8 cıktı yıne sıksık takıp edıcem .. cok korkuttu bızımericdemir2007 geçmiş olsun. Moralinin ne kadar bozulduğunu tahmin edebiliyorum.
şukşuk da iyidir inşallah. Hala haber vermedi(
normaldır cnm sıcaklarda olabılırr.. ama devamı gelırse dr solersınHamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
saol teyzesıı daha ıyıyızz nazaramıgeldık bılmıyorum artıkşükriyecikk çok geçmiş olsun iyi haberlerle gel canımmm.
nazar mı değdi size acaba:26:
öpüyorum elifi ve seniiii
2 hafta sonra gıt bence cnmmeraba kızlar nasılsınız kontrole gideli iki hafta oldu bu sefer doktor şu zaman gel de demedi ne zaman gitsem acaba normalde 3 4 haftada bir gidiyorum 33.haftamdayım şimdi napsam sizce?
tskler cnmm sarımsagı tekrar cıkarsa denıyeyımmsuksuk canım çok geçmiş olsun umarım tansiyonun normale dönmüştür
tansiyon yükselmesine sarımsağı şiddetle tavsiye edrim eşimin yüksek tansyonu var bir diş sarımsk yutturuyrm
18 lere fırlayan tansiyonu 1 saat içinde 13-14 düşüyor
canım bundan önceki hamileliğimde hayatımda ilk kez burnum kanamıştı gece olmuştu
sabaha karşı uyandığımda yüzüm gözüm yastık batmıştı soluğu hastanade aldım dr.um normal demişti hamilelikte olurmuş
bu seferde oldu normal olduğunu bildiğim için panik yapmdım endişe etme yani canım normal birşeymiş
amınn cnmm cok gecmıss olsun cnmm yaa amann dıkkat edelım ole yerlerdee dustugunemı yanarsın bebege bısey olur dıemı .. cok sukur ıyısınızz
uyumusum cnmm 2 saat kadar sımdı 12 _8 cıktı yıne sıksık takıp edıcem .. cok korkuttu bızı
normaldır cnm sıcaklarda olabılırr.. ama devamı gelırse dr solersın
saol teyzesıı daha ıyıyızz nazaramıgeldık bılmıyorum artık
2 hafta sonra gıt bence cnm
tskler cnmm sarımsagı tekrar cıkarsa denıyeyımm
kızlar çok sıcak ölüyorum yasuksuk geçmiş olsun cana tuzlu yeme kendinini yormamaya dikkat et. benimkiler maşalla iyi dayandılar salı günü 34+0 oluyoruz tehlikeli günler büyük ölçüde geride kalıyor. Bu arada bebeklerim neredyse doğacak ben hala kızıma isim bulamadım. Anlamıda güzel olsn kulağada hoş gelsin istiyorum. Sizce Beyza nasıl? Anlamı çok beyaz, günaha bulaşmamış demekmiş
kızlar çok sıcak ölüyorum yasuksuk geçmiş olsun cana tuzlu yeme kendinini yormamaya dikkat et. benimkiler maşalla iyi dayandılar salı günü 34+0 oluyoruz tehlikeli günler büyük ölçüde geride kalıyor. Bu arada bebeklerim neredyse doğacak ben hala kızıma isim bulamadım. Anlamıda güzel olsn kulağada hoş gelsin istiyorum. Sizce Beyza nasıl? Anlamı çok beyaz, günaha bulaşmamış demekmiş
az kaldı sedef. :) ne güzel bu zamanları gördün
ay ne hoş:))
acıbademde de bu uygulamayı yapıyorlarmış keşke burada acıbadem olsaaabende kesin oraya giderdim.
sağlıkla al annesi inş. bebişini kucağına
kızımın ütülerini bitirdim çok şükür, hepsini hurçladım.....cuma günü odası gelince hemen yerleştiririm inşallah......
daha yapmamış olanlara şimdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?