2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gecmıs olsun cnmm cok merak ettık senııı seslendıkk hatta gormemısın sanırım neyse ıyısınıs yaa sevındımm. bende dogurdumu acaba dıodum bızde optuk elıfımlee
amanda kuzumm mavısmavısmı oluvermıss garii kıskandımm elıfımde hemen mavılessın ..:)) buyudu tosuncukk annesıı

canım iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm

merak ettim bendeeee :18::18:

2 saat uyudum kızlar sımdı 12 _8 cıktı ama ondan once 14_9 du cok korktumm dahada yukselırse dıee cok sukur düştuu .. sızde tansıyonunuzu sık takıp edınn .. allah korusunn ..
Merhaba kizlar birsey sorucam sizlere vitamini günde bir kere mi iciyorsunuz siz?

1 kez cnm oda aksam yemeegınden sonra..

amınn cnmm cok gecmıss olsun cnmm yaa amann dıkkat edelım ole yerlerdee dustugunemı yanarsın bebege bısey olur dıemı .. cok sukur ıyısınızz
mericdemir2007 geçmiş olsun. Moralinin ne kadar bozulduğunu tahmin edebiliyorum.

şukşuk da iyidir inşallah. Hala haber vermedi (
uyumusum cnmm 2 saat kadar sımdı 12 _8 cıktı yıne sıksık takıp edıcem .. cok korkuttu bızı
Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
normaldır cnm sıcaklarda olabılırr.. ama devamı gelırse dr solersın
şükriyecikk çok geçmiş olsun iyi haberlerle gel canımmm.
nazar mı değdi size acaba:26:
öpüyorum elifi ve seniiii
saol teyzesıı daha ıyıyızz nazaramıgeldık bılmıyorum artık
meraba kızlar nasılsınız kontrole gideli iki hafta oldu bu sefer doktor şu zaman gel de demedi ne zaman gitsem acaba normalde 3 4 haftada bir gidiyorum 33.haftamdayım şimdi napsam sizce?
2 hafta sonra gıt bence cnm
tskler cnmm sarımsagı tekrar cıkarsa denıyeyımm

tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Merhaba annişler... nasılsınız geçmişe hiç bakmadım baya bi olmuş.. Ters bir şey yoktur herkes iyidir umarım.. bugün benim cadı kızımın hareketleri çok yavaştı sabah hiçte iş yapmadım yormadım yani kendimi yormakla alakası yokmuş onu anladım şimdi çok şükürü hareketleri hızlandı bizden böyle yemekleri yaptım oturdum mutafağım savaş alanı gibi yarında misafirim var totomun üstüne oturamıyorumki arkadaş :) neyseki eşim evde yarın o temizlik yapacak bende yemek

kızlar çok sıcak ölüyorum ya suksuk geçmiş olsun cana tuzlu yeme kendinini yormamaya dikkat et. benimkiler maşalla iyi dayandılar salı günü 34+0 oluyoruz tehlikeli günler büyük ölçüde geride kalıyor. Bu arada bebeklerim neredyse doğacak ben hala kızıma isim bulamadım. Anlamıda güzel olsn kulağada hoş gelsin istiyorum. Sizce Beyza nasıl? Anlamı çok beyaz, günaha bulaşmamış demekmiş

beyza güzel isim cnm , isim secmek cok zorrr Allah'tan benm kociş seçti bende beğendim :))

az kaldı sedef. :) ne güzel bu zamanları gördün

ay ne hoş:))
acıbademde de bu uygulamayı yapıyorlarmış keşke burada acıbadem olsaaa bende kesin oraya giderdim.
sağlıkla al annesi inş. bebişini kucağına

bu tercıh meselesı bıraz da. "ben bebegımı dogdugu gun yıkamanızı ıstemıyorum, bedenındekı tabaka cok faydalıymıs, bır gun kalıp vucudunun emmesı gerekıyormus, yarın yıkayın" dıye rıca edersen yıkamazlar bence. sonucta annesı sensın :)

ben dogum fotografcısı tuttum, butun resımlerde oğluşum birazcık pis gorunecek ama olsun :)

slm cnm inan bizde hala isim bulamadıkk

aman maşallah canım...Allah nazarlardan saklasın.......
bende kızıma isim bulamadım...
bitürlü beğenmiyrm....
Oğluşunun adı ne olucak tatlım?
Beyza ismi güzel anlamlıda.....

kızımın ütülerini bitirdim çok şükür, hepsini hurçladım.....cuma günü odası gelince hemen yerleştiririm inşallah......
daha yapmamış olanlara şimdiden kolay gelsin

kızımın ütülerini bitirdim çok şükür, hepsini hurçladım.....cuma günü odası gelince hemen yerleştiririm inşallah......
daha yapmamış olanlara şimdiden kolay gelsin

oh gözün aydın canım, yarın ben de yıkamaya başlıcam. Ama mobilyası kokar muhtemelen, hemen yerleştiremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…