kızlaaar şükriyeye nee olduu bi söyleyin merak ettim..
Tansiyon hamilelikte çok önemli ya. İnsan ister istemez panik yapıyo...
İnşallah 1 saat sonra tansiyonu düşmüş olurr
inşallah düşmüştür yaa..Tansiyon hamilelikte çok önemli ya. İnsan ister istemez panik yapıyo...
İnşallah 1 saat sonra tansiyonu düşmüş olurr
merhaba kızlar
ben 6 gün çalışıyorum.eşim bugün kursa gitti.benim de tatil. hazır o yokken niyetim evi temizleyip toparlamaktı.çünkü evi bir görseniz utancımdan ölürümher yer heryerde.benden başka kimse yok bu işleri de yapacak.önceden dağınıktı amannnnn diyordum ama şimdi bir de pis mutfağa hamileliğimin başından beri bulaşıklar dışında bakmıyorum bile.( bir kere buzdolabını sildim gerçi) o dolapların halini düşünün.buzdolabının makinenin altını falan az çok tahmin edebiliyorum.oturma odamda koltukların silinmesi gerekiyor ( en sevmediğim şey koltuk örtüsüdür ama koltukları yıkatıp örtü diktireceğim en kısa zamanda).
ama geçmişe şöyle bir baktım da bebeğim ve benden daha kıymetli değil diye düşündüm.zor zamanlar geçiren arkadaşlar var.çok üzüldüm. hep dua ettim herkes için
şimdi herşeyi bir kenara bıraktım. sadece çamaşırlar vardı onları katlıyorum oturduğum yerden.bir de makineye attım çarşafları falan.yeter ne yapayım. kınayan olursa da olsun.umrumda da değil. zaten bebeğimin hareketleri çok yavaş çok korkuyorum.
Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
ben normal diye biyorumHamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
benimde iki hafta oldu son gitmemden bu güne canım, 3 hafta sonra gel demişti bana.....tabi herkezde farklı.....
canım bundan önceki hamileliğimde hayatımda ilk kez burnum kanamıştı gece olmuştuHamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
canım geçmiiş olsun sanada......Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
canım ben 32 34 te gittim 36. hafta bitiminde tekrar çağırdı....meraba kızlar nasılsınız kontrole gideli iki hafta oldu bu sefer doktor şu zaman gel de demedi ne zaman gitsem acaba normalde 3 4 haftada bir gidiyorum 33.haftamdayım şimdi napsam sizce?
slmmmmmmherkese merhabalaarr
kızlar bende gidip kızımın ütülerine devam edeyim, çoğu gitti azı kaldı....hafta cuma odası geliyor....o zamana kadar hazır edeyimki hemen yerleştire bileyim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?