2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tansiyon hamilelikte çok önemli ya. İnsan ister istemez panik yapıyo...
İnşallah 1 saat sonra tansiyonu düşmüş olurr

canım bak yakın zamanda büyük korku yaşamış biri olarak söylüyorum, ben gayet evimde iş güç yapmazken, sancılarım başladıda hastanelik oldum, hele ki yorulmak sancıları kasılmaları tetikliyor, seni kimsenin kınamaya hakkı yok sen hamilesin çünkü ve hiç birşey bebeğinden önemli değil. o yüzden bırak ev pis olsun, ben çamaşırları bile yıkamıyorum, eşim kirli sepetinden çıkarıyor, ona ayırtıyorum, renklisini beyazını ve makineye attırıyorum, hele ki şimdi hastaneden cıktıktan sonra anneme geldim, evi öylece bıraktım, gercı annem cok yakın 10 dk yürüme mesafesi, arada eve ugrarım yıne ama yıne de evım umrumda degıl, su an tamamen cuma günkü kontrolüme odaklanmıs vazıyetteyım. sende elleme sakın hıc bırseye ...

sibelcim hosgeldın, bende merak ediyordum nerelerde bu kız diye , allahtan iyisin , annene cok gecmıs olsun cnm.

mericdemir sanada gecmıs olsun cnm, herseye dıkkat etmemız gerekıyor ıste, bu son haftalar cok onemlı ...

Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))

Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))

normal cnm, bana doktorum olabılır demıstı, cunku vucudundakı kan oranı oldukca artıyor ve damarlarındakı baskıda artıyor, en ınce damarlarda burun ıcınde oldugu ıcın, kan basıncından dolayı burun kanaması olabılırmıs, korkma yanı ...

şükriyecikk çok geçmiş olsun iyi haberlerle gel canımmm.
nazar mı değdi size acaba:26:
öpüyorum elifi ve seniiii

meraba kızlar nasılsınız kontrole gideli iki hafta oldu bu sefer doktor şu zaman gel de demedi ne zaman gitsem acaba normalde 3 4 haftada bir gidiyorum 33.haftamdayım şimdi napsam sizce?

benimde iki hafta oldu son gitmemden bu güne canım, 3 hafta sonra gel demişti bana.....tabi herkezde farklı.....

suksuk canım çok geçmiş olsun umarım tansiyonun normale dönmüştür
tansiyon yükselmesine sarımsağı şiddetle tavsiye edrim eşimin yüksek tansyonu var bir diş sarımsk yutturuyrm
18 lere fırlayan tansiyonu 1 saat içinde 13-14 düşüyor

canım bundan önceki hamileliğimde hayatımda ilk kez burnum kanamıştı gece olmuştu
sabaha karşı uyandığımda yüzüm gözüm yastık batmıştı soluğu hastanade aldım dr.um normal demişti hamilelikte olurmuş
bu seferde oldu normal olduğunu bildiğim için panik yapmdım endişe etme yani canım normal birşeymiş

Hemşire arkadaşımla konuştum o da biraz paniktir. Kanama şiddetliyse ya tyekrar ederse doktora git dedi.. Beyin kanamasına kadar ilerletti olayı :))
Neyse ki ben çok panik değilim. Bugün denize gidecektim ama ertelesem iyi olacak galiba

Son düzenleme:
kızlar bende gidip kızımın ütülerine devam edeyim, çoğu gitti azı kaldı....hafta cuma odası geliyor....o zamana kadar hazır edeyimki hemen yerleştire bileyim.....

canım geçmiiş olsun sanada......
bende normal die duymuştum...
deniz olayınıda bugünlük ertele istersen.....

meraba kızlar nasılsınız kontrole gideli iki hafta oldu bu sefer doktor şu zaman gel de demedi ne zaman gitsem acaba normalde 3 4 haftada bir gidiyorum 33.haftamdayım şimdi napsam sizce?
canım ben 32 34 te gittim 36. hafta bitiminde tekrar çağırdı....

herkese merhabalaarr
slmmmmmm

kızlar bende gidip kızımın ütülerine devam edeyim, çoğu gitti azı kaldı....hafta cuma odası geliyor....o zamana kadar hazır edeyimki hemen yerleştire bileyim.....

kolay gelsin canımmm
ah bide ben başlasam
sıcaktan hiç bişey yapamıyrm kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…