canım hepimiz bu sıralar bebeklerimizin durgunluğundan şikayetçiyiz demekki haftalarla alakalı normal birşey heralde ama tabi insan stres oluyor endişeleniyor
Bole olmasınaa alıskın olmadıgımmm ıcın yadırgadımm sanırsamm.. neysekı tatlıbıısıler yedımm geene cok olmasada bıraz oynadı.. ıcım rahatladı enazından..persembe cnm yanı yarın kontrolumm ınss hersey yolundadırr..canım panik yapıp kendini üzme.geçen benim kızımda üçgün boyu adamakıllı hareket etmedi hiç tekme atmadı.günde 2 kere hafif dalgalandırıyordu karnımı okadar.iyice korkup doktora gitmeye karar verdiğim gün oynamaya başladı.ama tabiki doktoruna git.ihmal etme.pazartesiye kadarda kendini fazla yorma bol bol dinlen.bebişinle konuş birde beslenmene dikkat et canım.
nekadar ayıppsitede surun var diye yazıyordu 2-3 saat önce şimdi sayfalar silinmiş biri yanlış bir şeymi yazdı yoksa diğer forum başlıklarındada aynı sorun varmı kızlar bizim topik biraz geveze malum:))
ewt cnm yaa stres oluyourmmm alısıcaz demekkı hepımızın bolee.canım hepimiz bu sıralar bebeklerimizin durgunluğundan şikayetçiyiz demekki haftalarla alakalı normal birşey heralde ama tabi insan stres oluyor endişeleniyor
tayınmı ıstedınızz cnmm ..slm kızlar,
biz geldik ama kimsecikler kalmamış.....
bugün çok yoğunduk ,tayin olaylarıyla uğraştık neyseki hallettik tabi cılkımız çıktı bu arada...................
geçmiş yapamadık henüz umarım herşey yolundadır..............
sahuraa zarzor kalktım bugecee davulcularr kafamın ıcınde caldı sankı ...aklıma ılk gelen bebek oluncaa gece uyumazsa napıcam ben demek olduuİyi sabahlar kızlar. Sahur yapan yattı galiba :)
Nerelerdesiniz
günaydınnn kızlar ve dünyanın en güzel bebişleriayy bende dün ayakta uyuyodum yorgunluktan saat 10 da yattım saat 3 e kadar uyumusum ondan sonra uyandım kızımda uyandı Allahım sabahı sabah ettik şimdi yine uyhkumuz war iyice dengesizleştim
Bende de 2 gündür oluyo. Enfeksiyon mu var ne. Günde 20 kere wcye gidiyorum. Onda da canım yanıyo
Bu arada hoş geldin :) Benim gibi kaçağa düştün demek ki sen de.
Bi ara kopmuştum topikten beni ağalıktan atmışlar
gunaydın cnmm .. sahura zor kalktım benddee gozlerımı acamıodumm .. buara cok uykucu oldumm benn ..dun gece acaıp sıcak vardı yataktaa ter ıcınde kalkdık resmenn yaprak kıpırdamadı
ayy canım aynen ya balkonda yatıyoduk hne güzel serindi dün balkonda bile fenalık geçirdim sıcaktan ayy bebişlerimiz isilik olacak doğunca bu sıcakta ondan korkuyorum
aynen cnm yaabakalım nezaman gelıceklerr sagsalımm bı dogsunlarda bakıcaz bı caresınee hergun yıkarız bıde napalımm..benım normal dogum tarıhım 11 eyluull bakalım okadar beklıycekmıyızz:26: bunu bılmemekk cok kotu yarın dr gıdıcem bakalım nedıycekk
benimde hesaba göre 8 eylül gözüküyor ama doktor doğum tarihine 27 ağustos dedi en son gittiğimde normal istediğim için sonrayada kalabilir önceside olabilir bilemiyorum aam öne çekdi nedense bende salı gidecem bakalım ne diyecekler benim bu son sonra haftada 1 çağıracak bu kadar bejklemiyeceğim sonunda
Günaydın kıslar, siteye ne olmuş böyle, geçmişe bi bakayım dedim, dün yok silinmiş.
Bu arada burada pek sessiz, kimse yok mu?
agustos annesı cok cıkıcakk zaten burdann emınımagustoss ortasınaa kadarr beklersek ii . sona bebısler gelıverırler..
ben yarın gıttıgımde bakalım nstye gırıcekmıyımm bıdaha nezaman cagırıcak bılmıyorum devlet has. oldugu ıcın 15 de bır olabılır bılmıyorum
benimde hesaba göre 8 eylül gözüküyor ama doktor doğum tarihine 27 ağustos dedi en son gittiğimde normal istediğim için sonrayada kalabilir önceside olabilir bilemiyorum aam öne çekdi nedense bende salı gidecem bakalım ne diyecekler benim bu son sonra haftada 1 çağıracak bu kadar bejklemiyeceğim sonunda
agustos annesı cok cıkıcakk zaten burdann emınımagustoss ortasınaa kadarr beklersek ii . sona bebısler gelıverırler..
ben yarın gıttıgımde bakalım nstye gırıcekmıyımm bıdaha nezaman cagırıcak bılmıyorum devlet has. oldugu ıcın 15 de bır olabılır bılmıyorum
günaydın kızlar
doktorlar niye farklı farklı düşünüyor benimkide 31 haftalıkken gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi haftaya kısmetse gidicem
günaydın kızlar
doktorlar niye farklı farklı düşünüyor benimkide 31 haftalıkken gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi haftaya kısmetse gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?