2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hepimiz bu sıralar bebeklerimizin durgunluğundan şikayetçiyiz demekki haftalarla alakalı normal birşey heralde ama tabi insan stres oluyor endişeleniyor

Kızlar doktorun hareketler bu ara azalır artık demişti bana.Suyu azaldıgı içinmiş.Bundan sonra dönme hareketleri yapar dedi.Endişelenecek bişi degil.Normalmiş yanii...

Kimsecikler yok muuu? :44: Bu topiği hiç bu kadar sessiz görmemiştim. Kesin teknik bir arıza var

Bole olmasınaa alıskın olmadıgımmm ıcın yadırgadımm sanırsamm.. neysekı tatlıbıısıler yedımm geene cok olmasada bıraz oynadı.. ıcım rahatladı enazından..persembe cnm yanı yarın kontrolumm ınss hersey yolundadırr..
sitede surun var diye yazıyordu 2-3 saat önce şimdi sayfalar silinmiş biri yanlış bir şeymi yazdı yoksa diğer forum başlıklarındada aynı sorun varmı kızlar bizim topik biraz geveze malum:))
nekadar ayıpp
canım hepimiz bu sıralar bebeklerimizin durgunluğundan şikayetçiyiz demekki haftalarla alakalı normal birşey heralde ama tabi insan stres oluyor endişeleniyor
ewt cnm yaa stres oluyourmmm alısıcaz demekkı hepımızın bolee.
tayınmı ıstedınızz cnmm ..
İyi sabahlar kızlar. Sahur yapan yattı galiba :)
Nerelerdesiniz
sahuraa zarzor kalktım bugecee davulcularr kafamın ıcınde caldı sankı ...aklıma ılk gelen bebek oluncaa gece uyumazsa napıcam ben demek olduu

günaydınnn kızlar ve dünyanın en güzel bebişleri ayy bende dün ayakta uyuyodum yorgunluktan saat 10 da yattım saat 3 e kadar uyumusum ondan sonra uyandım kızımda uyandı Allahım sabahı sabah ettik şimdi yine uyhkumuz war iyice dengesizleştim

gunaydın cnmm .. sahura zor kalktım benddee gozlerımı acamıodumm .. buara cok uykucu oldumm benn ..dun gece acaıp sıcak vardı yataktaa ter ıcınde kalkdık resmenn yaprak kıpırdamadı

Benim geçti cnm daha olmadı.Doktorum ilaç verdi ama almadım.Alsam kenardamı dursa ne?

Hoşbuldum cnm vallahi kaçak oldum.Evet ben didim filizdi buranın ağası die hehe:)

Son düzenleme:
gunaydın cnmm .. sahura zor kalktım benddee gozlerımı acamıodumm .. buara cok uykucu oldumm benn ..dun gece acaıp sıcak vardı yataktaa ter ıcınde kalkdık resmenn yaprak kıpırdamadı

ayy canım aynen ya balkonda yatıyoduk hne güzel serindi dün balkonda bile fenalık geçirdim sıcaktan ayy bebişlerimiz isilik olacak doğunca bu sıcakta ondan korkuyorum

ayy canım aynen ya balkonda yatıyoduk hne güzel serindi dün balkonda bile fenalık geçirdim sıcaktan ayy bebişlerimiz isilik olacak doğunca bu sıcakta ondan korkuyorum

aynen cnm yaabakalım nezaman gelıceklerr sagsalımm bı dogsunlarda bakıcaz bı caresınee hergun yıkarız bıde napalımm..benım normal dogum tarıhım 11 eyluull bakalım okadar beklıycekmıyızz:26: bunu bılmemekk cok kotu yarın dr gıdıcem bakalım nedıycekk

benimde hesaba göre 8 eylül gözüküyor ama doktor doğum tarihine 27 ağustos dedi en son gittiğimde normal istediğim için sonrayada kalabilir önceside olabilir bilemiyorum aam öne çekdi nedense bende salı gidecem bakalım ne diyecekler benim bu son sonra haftada 1 çağıracak bu kadar bejklemiyeceğim sonunda

agustos annesı cok cıkıcakk zaten burdann emınım agustoss ortasınaa kadarr beklersek ii . sona bebısler gelıverırler..
ben yarın gıttıgımde bakalım nstye gırıcekmıyımm bıdaha nezaman cagırıcak bılmıyorum devlet has. oldugu ıcın 15 de bır olabılır bılmıyorum

Günaydın kıslar, siteye ne olmuş böyle, geçmişe bi bakayım dedim, dün yok silinmiş.
Bu arada burada pek sessiz, kimse yok mu?

Günaydın kıslar, siteye ne olmuş böyle, geçmişe bi bakayım dedim, dün yok silinmiş.
Bu arada burada pek sessiz, kimse yok mu?

gecmısımızı bı cırpıda sılıvermıslerr bakım varmıs sıtede sanırımmm.. kımse uyanamadı dahaa.. sahura kalkıyolar yaa gelırlerr bırazdan

ayy bende bekliyorum bakalım sağlıklı olsunda ne zaman olursa ben daha girmedim nst ye 35 haftada alacam demişdi bizimkisi bilmiyorum artık seninki ne uygular bende bu gittiğimde gireceğim nstye

günaydın kızlar
doktorlar niye farklı farklı düşünüyor benimkide 31 haftalıkken gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi haftaya kısmetse gidicem

günaydın kızlar
doktorlar niye farklı farklı düşünüyor benimkide 31 haftalıkken gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi haftaya kısmetse gidicem

canım ben 33 haftaya kadar ayda 1 gidiyordum 33 de gittiğimde 2 hafta sonra görüşelim dedi 35 de gideceğim şimdi.. 35den sonrada her hafta

birde kızlar bunu birkaç kez sordumda cevap alamadım benim mesela gebelik haftam normalde 33 hafta kk takvimine göre 34 hafta
şimdi hangisi doğru bazı siteler niye girmediğimiz haftadaymışız gibi hesaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…