2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy kzıımaa nzarr degdırıceklerrr amannn

yanı benım kızımı gecenlerrde oldu demıı yanıı akılda kalnn nedense benımzıllı kızımm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

e ana kız popülersiniz canım
ben kaçıyorum kızlar 2-3 saat gidip birşeyler bakıyım oğluşumla kendime bu sıcaklarda(
siz kaynatın sonra gelirim by

ay bende 39.haftada doğurmak isityorum eylüle kadar sabredemem ben yaaDD

ben lohusa pijaması almadım.
1 hafta giyeceğim birşey için 80-100 tl vermeyi uygun görmedim.
normal bir pijama takımı aldım önden düğmeliii
çok pahalı birşey de değil..
oldu bitti..
o parayla bebişime başka şeyler alırım

masallahh kuthanımızaa.. benımde dun tatlı krızım ttutuuu sahurdaa tatlı yedımm sekerpare..kızcemde oynadı sonraa ama eskısı gıbı deıl..bıde sanırım dungece pozısyon degıstırdıı resmeen ıcımde döndü hıssettım baakalım nereye donmuss ogrenıcezzz:26:

günaydın canımm.
aynı durumları genelde hepimiz yaşıyoruzzzz maalesef.
bende hala hastane çantamı hazırlamadımm çamaşır filesi almayı bekliyorum hahah alırsma bu hafta hazırlayacağım inş.

hmm ay tesekkür ederim walla bende uzun kollu bişeler alsammı deyip duruyordum iyi oldu bunu öğrendiğim

e ana kız popülersiniz canım
ben kaçıyorum kızlar 2-3 saat gidip birşeyler bakıyım oğluşumla kendime bu sıcaklarda(
siz kaynatın sonra gelirim by
ayy ole oldu galıbaa tsklerr
ay bende 39.haftada doğurmak isityorum eylüle kadar sabredemem ben yaaDD

35 haftadasın cnm yaaa az kaldı cok ılkk dogumu senden beklıyorum

bende ole yaptım cnmm pahalı bısı almadım bı elbısee bıde alt ust onden dugmelı ıkısını 25 tlye hallettım

kıyamam sana sıkıntılı yatıncaa ter içind ekalmışssındır.
ben aldımy arına randevumu 4:25 te:))
canım evet yaaa elektrik çarpması gibi göbeğimin kenarlarında oluyor sertleşmelerin olduğu yerlerde,küçük ilkoşta bir ağrı yok sadece geceleri dönerken oluyorr:))

ben aldım hem pijama hem sabahlık ama onlaır nedense hastaneye götürmeye kıyamayacak gibiyimD
çünkü kanlanıyormuş yaaaa eski götürün diyorlarr üfss ne zor tecrübesizlik.

:) ben yerim o bıdığııı ay ayy göbğimde aşağı indi demişssin sanırım doğum pozisyonuna geçti minik kuşş .

kucuk ılkoss

benım randevum 2 dee benım kızcem daha sakın sakın vuruoo hızlanamıoo yawrum sıcaklardann mayısıo sanırsam :)) ..

kızlaarrrr günaydııınnnnn... biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı yaaaa şükürler olsun Rabbime herşey yolundaymış

hehe:)) ay inş. inş. vaktinde gelsin tabide uzamasın çokta yaws zaten sabırsızlanıyorum hehe.
ay bu arada 39 gün kaldı diyorr gördünmü şükşük:)

Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
Bebeğiniz doğum başlamadan önce aşşağıya doğru inebilir, ancak bu her bebek için geçerli değildir. Eğer bebek aşağıya doğru inerse, oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarsınız. Doğum öncesi ziyaretlerinizde doktorunuz bebeğinizin kasıklarınıza doğru inip inmediğini kontrol edecektir.

ewtttt..drkontrol edıcek dıo bıdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…