ayy kzıımaa nzarr degdırıceklerrr amannn
yanı benım kızımı gecenlerrde oldu demıı yanıı akılda kalnn nedense benımzıllı kızımm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benimde hesaba göre 8 eylül gözüküyor ama doktor doğum tarihine 27 ağustos dedi en son gittiğimde normal istediğim için sonrayada kalabilir önceside olabilir bilemiyorum aam öne çekdi nedense bende salı gidecem bakalım ne diyecekler benim bu son sonra haftada 1 çağıracak bu kadar bejklemiyeceğim sonunda
didemcimaynı bnei tarif etmişssin :)))))
dün nedense bende sen gibiydimmm ilkdefa 11 de uyudum hehe sahurdan sonrada yatmak bilmeidm bneim bu minik oğliş uyutmadı tabi sahurda reçeller ballar hoşuna gitti sanırım
döndü durduu bıdık rahat vermedii ay birde vurduda vurdu
günaydın kızlarrrrr
hava çok sıcak ....
eve gider gitmez yatıyorumm..ama sağlıklı yatamıyorum uykuma doyamıyorum((((
sürekli bir wc ye gitme durumu...
bu arada hala hastane çantamı hazırlamadım....bebişimin kıyafetlerini yıkayamadım....
Allahım güç ver hepimize
oy oy oy neyaptın sen gülüm yawsss al biran önceeede kurtul çok sıcaklara kalmışssıngünaydın canım
ben daha hastane çıkışı felan bile almadım kısmetse buğün halledicem
beterin beteri var canım bana bak rahat ol
şalda olur oda iyi fikir
ne üşümesi canım sadece gece değişik bir titreme olurdu bazen üşüme değil ama oda lohusalık tetanisi bildiğim kadarıyla hele süt verebilecek olanlar don sütyen gezerler o çok terletiyormuş
e ana kız popülersiniz canım
ben kaçıyorum kızlar 2-3 saat gidip birşeyler bakıyım oğluşumla kendime bu sıcaklarda(
siz kaynatın sonra gelirim by
ay bende 39.haftada doğurmak isityorum eylüle kadar sabredemem ben yaaDD
geldim geldimm:)))selam canım.. ben aksam ları fırsat bulup giremiyorum zaten bakmadım oyüzden hadii çabukkkk gell
selam canım dün sitede temizlik yapmış site yönetimi boşuna geçmişe gitme bişey bırakmamışlar:))
ben lohusa pijaması almadım.
1 hafta giyeceğim birşey için 80-100 tl vermeyi uygun görmedim.
normal bir pijama takımı aldım önden düğmeliii
çok pahalı birşey de değil..
oldu bitti..
o parayla bebişime başka şeyler alırım
bugun gıdıcektımdee drrun amelıyat gunuymussdun aksam ter ıcınde uuyandımm zatenn suyum geldı sanmısımm nasıl fırladm yataktann anlatamam.esımde cok korktu agrılarım olunca.. dr gıdelım dedı aradık ama yokmuss.. persembeye kaldık
elektrk carpması gıbımı ole olmuo bendede vajınamda cok agrımmm oluoo .. anlamaıdm gıttı bıde sırt agrısı normal herhalde
bende neden çabuk bitti diyorudm hehee kimlerrr için yapıldı bu temizlik merak ettim doğrusuneyi kaçırıdm ben şimdi ya
ben lohusa pijaması almadım.
1 hafta giyeceğim birşey için 80-100 tl vermeyi uygun görmedim.
normal bir pijama takımı aldım önden düğmeliii
çok pahalı birşey de değil..
oldu bitti..
o parayla bebişime başka şeyler alırım
masallahh kuthanımızaa.. benımde dun tatlı krızım ttutuuu sahurdaa tatlı yedımm sekerpare..kızcemde oynadı sonraa ama eskısı gıbı deıl..bıde sanırım dungece pozısyon degıstırdıı resmeen ıcımde döndü hıssettım baakalım nereye donmuss ogrenıcezzz:26:
35 haftadasın cnm yaaa az kaldı cok ılkk dogumu senden beklıyorum
kıyamam sana sıkıntılı yatıncaa ter içind ekalmışssındır.
ben aldımy arına randevumu 4:25 te:))
canım evet yaaa elektrik çarpması gibi göbeğimin kenarlarında oluyor sertleşmelerin olduğu yerlerde,küçük ilkoşta bir ağrı yok sadece geceleri dönerken oluyorr:))
bende yaa bıgun gırmedım dogrud durust neoldukıı zevzek bılır ama
hehe:)) ay inş. inş. vaktinde gelsin tabide uzamasın çokta yaws zaten sabırsızlanıyorum hehe.
ay bu arada 39 gün kaldı diyorr gördünmü şükşük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?