2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar dün kendime gecelik pijama vs alıyım diye çıktım hiç bir yerde eylülde giyecek pijama yok sabahlık yok sezonu değilmiş
sezonuda 1 ay sonra anca açılırmış buğünde başka yerlere bakıcam rahat rahat oturursam sonu böyle olur

birde kızlar bunu birkaç kez sordumda cevap alamadım benim mesela gebelik haftam normalde 33 hafta kk takvimine göre 34 hafta
şimdi hangisi doğru bazı siteler niye girmediğimiz haftadaymışız gibi hesaplıyor

canım mesela 33 hafta 1 günlük isen 34. hafta içerisinde sayılıyorsun antabildimmi mesela benim şu an 33 hafta 4 günlük ama 33 hafta bittiği için 34 haftalık oluyorummm

günaydın kızlarrrrr

hava çok sıcak ....
eve gider gitmez yatıyorumm..ama sağlıklı yatamıyorum uykuma doyamıyorum((((
sürekli bir wc ye gitme durumu...
bu arada hala hastane çantamı hazırlamadım....bebişimin kıyafetlerini yıkayamadım....
Allahım güç ver hepimize

günaydın canım
ben daha hastane çıkışı felan bile almadım kısmetse buğün halledicem
beterin beteri var canım bana bak rahat ol

ayy canım bende onu diyecektim bak konuyu açdığın iyi oldu unutmuşum 2 gün önce arkadasım doğum yaptı ya.. sakın öle sabahlıklı falan alıp bi ton para werme dedi biz gittiğimizde hala üzerinde ameliyat kıyafeti wardı giydirtmemişler gece izin wermişler giyinmesine sabahda hastaneden çıktık zaten ewde de o sıcakta sabahhlık giyemiyceğime göre öyle duruyor daha etiketi üstünde dedi..

canım ben ilk doğumumuda eylül de yapmıştım gerçekten çok sıcak oluyor ama aniden biri geliyor veya kapıyı olur olmadık kişiler çalıyor hemen üstüne geçiriyorsun her yerini kapatıyor bence orta halli bir şey şart

didem_0101, gurmeci, bayanstres, gulrose1983, ESTEBAN, THIRTYOS, Brck, prenses31_47, bilisl
selam kızlarrrrrr dün site bir tuahftı hiçkeyif alamadım akşam(
bakayım nelere kaynattınız hemen geliyrum

didem_0101, gurmeci, bayanstres, gulrose1983, ESTEBAN, THIRTYOS, Brck, prenses31_47, bilisl

selam canım.. ben aksam ları fırsat bulup giremiyorum zaten bakmadım oyüzden hadii çabukkkk gell

selam canım dün sitede temizlik yapmış site yönetimi boşuna geçmişe gitme bişey bırakmamışlar:))

ben almıycam walla şal aldım yanıma büyükçe ince bişe.. bize öe olur olmadık biri gelemez parçalarım şalı atarım üzerime bişe olursa saten takım aldım onun sabahlığı war çok sıkısırsam onu kullanırım peki eylülde doğum yaptığında loğusa kadın üşür uzun kollu al deyip duruyorlar üşüdünmü gerçekten

şalda olur oda iyi fikir
ne üşümesi canım sadece gece değişik bir titreme olurdu bazen üşüme değil ama oda lohusalık tetanisi bildiğim kadarıyla hele süt verebilecek olanlar don sütyen gezerler o çok terletiyormuş

yataktaa 3.bir kişi vamrış gibi bu ne kadar devasal yastık öyle hehe
sana iyiy uykular şekerim:)) çok hoş yaa
sonra neyacağız bu yaztığıı valla benim evimde zaten fazladan bir tane eşya koyacak yerim yoktu bebişe zorla yer açtım birde bnu alamayacağım normal yastıklarla idare edeyim ben hehe

bebeğe bakarak dese canım seninki şimdiye okula başlardı
ayy kzıımaa nzarr degdırıceklerrr amannn
ay bu elifciğin nedir bu topikten çektiği çok güldürdün beni
ama burda daha tombişleride duyduk Allah nazarlardan korusun hepimizinkini
yanı benım kızımı gecenlerrde oldu demıı yanıı akılda kalnn nedense benımzıllı kızımm
günaydın kızlar yarın kontrolü olanlar heyecanlı mı ?
ben heyecanlanmaya başladım

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şükşüküm canım benim hemen demorilize olma yawsss oynar o annesi yormuşssundur elifi sen hıhh gezginci hatun.
ay artık son aydayız kuzu vucutta hazırlıyor kendini bendede sancılar var benim o elektirik çarpması hissinin sancı olduğu kanaatindeyim. Önce bir sertleşip sonrada elektrik çarpıyor gibi bir his.ama kısa sürüyorr ve sürekli değil
ayrıca perşembe gitmenede sevindim satış yapamıyorsun hehehe

Son düzenleme:

didemcimaynı bnei tarif etmişssin :)))))
dün nedense bende sen gibiydimmm ilkdefa 11 de uyudum hehe sahurdan sonrada yatmak bilmeidm bneim bu minik oğliş uyutmadı tabi sahurda reçeller ballar hoşuna gitti sanırım
döndü durduu bıdık rahat vermedii ay birde vurduda vurdu

bugun gıdıcektımdee drrun amelıyat gunuymuss dun aksam ter ıcınde uuyandımm zatenn suyum geldı sanmısımm nasıl fırladm yataktann anlatamam.esımde cok korktu agrılarım olunca.. dr gıdelım dedı aradık ama yokmuss.. persembeye kaldık

elektrk carpması gıbımı ole olmuo bendede vajınamda cok agrımmm oluoo .. anlamaıdm gıttı bıde sırt agrısı normal herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…