2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bende de böyle bir yastık var, anneme almanyadan getirttim. Türkiye de de satılıyormuş sonradan gördüm 80 tl civarıydı....
ben 2 aydır bu yastıkla yatıyorum.....bu yastık ollmasa uyuyamam herhalde....çok rahat gerçekten....

ıı gecelerr annısler benımm karnımınn ıcı agrıyodu kızlar gıremedımm uzandım hepp sımdı daha ıyyımm kızım buaksam pek oynamadı canım sıkıldı benımdee
bıde karnım asagıya ındı bıraz sancım var ama sureklı deıl wcdeyken cnmm acıoo ..dr aradım yarın yokmus prss gıdıcezz mecburenn ..

guzelmıs cnm bende nette gormustum buna benzer bısıyler.. ama almadım son aydayız zatenn gec kaldık bıraz.

canım panik yapıp kendini üzme.geçen benim kızımda üçgün boyu adamakıllı hareket etmedi hiç tekme atmadı.günde 2 kere hafif dalgalandırıyordu karnımı okadar.iyice korkup doktora gitmeye karar verdiğim gün oynamaya başladı.ama tabiki doktoruna git.ihmal etme.pazartesiye kadarda kendini fazla yorma bol bol dinlen.bebişinle konuş birde beslenmene dikkat et canım.

sitede surun var diye yazıyordu 2-3 saat önce şimdi sayfalar silinmiş biri yanlış bir şeymi yazdı yoksa diğer forum başlıklarındada aynı sorun varmı kızlar bizim topik biraz geveze malum:))

canım hepimiz bu sıralar bebeklerimizin durgunluğundan şikayetçiyiz demekki haftalarla alakalı normal birşey heralde ama tabi insan stres oluyor endişeleniyor

canım hepimiz bu sıralar bebeklerimizin durgunluğundan şikayetçiyiz demekki haftalarla alakalı normal birşey heralde ama tabi insan stres oluyor endişeleniyor

bır yerde okumustum.en hızlı 31 32.haftalarda oluyormus sonra yavaslıyormus.korkmayınn:)))

slm kızlar,
biz geldik ama kimsecikler kalmamış.....
bugün çok yoğunduk ,tayin olaylarıyla uğraştık neyseki hallettik tabi cılkımız çıktı bu arada...................
geçmiş yapamadık henüz umarım herşey yolundadır..............

hg dınızzz:)))herkes uyumusss:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…