selam annişler.. biz geldik kızımla :))
slm herkeze iyi akşamlar
oooçok zor bir süreç, benimki de eskiden bu siteye girmeme çok kızıyordu ama ben burda edindiğim bilgileri, birbirimize nasıl destek olduğumuzu anlattım anlattım ve sonunda o da anladı. Şimdi sizin kızlara sor diyor
ya kızlar karnım o kadar gerildiki çatlıcam heran .... oy ne yapsam yahu..şiştim şiştim yediğim mi dokundu acaba:18:
o ne demek arkadaşm ya kordon gebelik boyunca bebeklere dolanırmış çıkarmış doktorlar bebek hareketlerine bu yüzden önem veriyorlar şimdiden boğazında kordon var e 1 ay sonra sezeryan o zaman mantıksız zararı varsa şimdi müdahale etmeliydi ama yanlışmıyım
Şuan bi zararı yok bebeğe kordon açılabilir yada dahada dolanır dr onu bilemez ama açılmazsa sezeryan olmak durumundayım doktor bebeğin boynunda kordon varken normal doğumla bebeği riske almaz ben şuan her saat başı bebeğimin hareketlerini kontrol ediyorum.
Canini sikma son ana kadar her sey dengesini bulur kordon da acilir insallah benimki de hamileligimin basindan beri kordonu sikipsikip birakiyor sikinca besin ve oksijen gitmiyormus ve halsiz kaliyormus daha sonra birakinca tekrar oksijen geliyorcanlaniyor yumurcak.
yakamozzz_, ecrin1001, bayanstres, zevzekbayan, bulut81, sennr
uyumadınızmıı fıstıklar
yakamozzz_, ecrin1001, bayanstres, zevzekbayan, bulut81, sennr
uyumadınızmıı fıstıklar
Kaburgalarimda iki gundur falan asiri agri oluyor, demekki o zamanlarda dondu.. Iki gundur cok daraliyorum, nefes almam falan da zor oluyor tam kapasitemde nefes alamiyorum, demekki kafasinin yukarda oldugunu boyle anlamam lazimdi... Ondan once basi asagidayken bir nebze daha rahattim..
Hamile yastigi aldiniz mi bu arada? Ben alicaktim ama greksiz buldum kendimce almadim, simdi alsammi diyorum. Bir turlu rahat yatis pozisyonu bulamiyorum.. Sirt ustu yatinca karnimin alti geriliyor ve Eylul cok hareket ediyor rahat edemiyor heralde cok tepiniyo uyutmuyo yanlarim falan agriyo. Yan yatsam kaburglarim batiyor, elimi hep destek koymak zorunda kaliyorum gobegimin altina.. Bacaklarimin arasina yastik koyuyorum ama o da sadece alt karnimi rahatlatiyor...
Tavsiyeniz var mi kizlar deneyebilecegim bi uyku pozisyonu?
kızlar az önce wc gittim çişimi yaptım ama çok acı çektim bi anda şimdide oturup kalkarken yanıyo şeyimin içi noldu birdenbire?
tam öğürürken oldu
Selam kızlar, biz yine ayaktayız kızımla..İnanılmaz bel agrımız vardı,bi dus aldık iyi geldi.Simdi uykumuzun gelmesini bekliyoruz.Bugun kontrolüme 1 hafta olmasına ragmen dayanamadım kızımı görmeye gittim. Hersey yolunda cok sükür. Kızım 2200gr olmus. Kocaman dudakları var babası gibinstye baglandık onda da sorun cıkmadı cok sükür.Yalnız doktor cok sasırdı cünkü bebek inanılmaz hareketliydi.Dogunca da böyle olursa yandınız dedi. İdrar baktı, yine enfeksiyon cıktı.Fitil ve suya atılan bi ilac verdi.Basladım bakalım ins faydasını görürüm.. Doktordan sonra kocişin malum dogum günü için hazırlıklara basladım.Cok sükür alnımın akı ile cktım.Annem hemen yardıma geldi hasta olmasına ragmen Misafirleri yolcu ettikten sonra azcık uzanmıstım kalkamadım tekrar.her tarafım agrıyordu.Ayaklarımın altı, belim... eşim yataga götürdü ne saga dönebiliyorm ne sola..En iyisi kalkıp bi dus alayım dedim keske bastan alsaymısım cok rahatlattı. Hava inanılmaz sıcak..Dustan cıktıgım anda terlemeye basladım..Daha da artacakmıs bu sıcaklar, napıcaz bilmiyorumm..
neden bende eski sayfalar görünüyor yawssss alala
Aynen bendede öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?