2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam annişler.. biz geldik kızımla :))

slm herkeze iyi akşamlar

Selammmm... Ben bu yandan kuzumun yikadigim kiyafetlerini utuluyorum, bakiyorum yazdiklariniza..

Simdi mola verdim (daha dogrusu vermek durumunda kaldim cunku utunun suyu dizime akti azcik yandim.. Valla bu takvimde yazanlar dogru sakarlastikca sakarlasiyo muyum ne )

evet canım gerçekten zor bi de üzerine kabız oldu adamcağızzz agresif bu aralarrrr :18:
benim ki kk girdiğim için kızmıyorrr nette durmamı istemiyor akşamlarııı gündüz zaten hep orasın diyooo ee haklı daaa

ya kızlar karnım o kadar gerildiki çatlıcam heran .... oy ne yapsam yahu..şiştim şiştim yediğim mi dokundu acaba:18:

yakamozzz_, ecrin1001, bayanstres, zevzekbayan, bulut81, sennr
uyumadınızmıı fıstıklar

Valla ben boyle bir hamile yastıgı aldım ve hayatımı kurtardı diyebilirim, o kadar rahat ettim ki...markaa yazmıım reklam olmasın,zaten onemli olan sekli.buna benzer bir sürü vardır piyasada.20 liraya aldım.

Selam kızlar, biz yine ayaktayız kızımla..İnanılmaz bel agrımız vardı,bi dus aldık iyi geldi.Simdi uykumuzun gelmesini bekliyoruz.Bugun kontrolüme 1 hafta olmasına ragmen dayanamadım kızımı görmeye gittim. Hersey yolunda cok sükür. Kızım 2200gr olmus. Kocaman dudakları var babası gibi nstye baglandık onda da sorun cıkmadı cok sükür.Yalnız doktor cok sasırdı cünkü bebek inanılmaz hareketliydi.Dogunca da böyle olursa yandınız dedi. İdrar baktı, yine enfeksiyon cıktı.Fitil ve suya atılan bi ilac verdi.Basladım bakalım ins faydasını görürüm.. Doktordan sonra kocişin malum dogum günü için hazırlıklara basladım.Cok sükür alnımın akı ile cktım.Annem hemen yardıma geldi hasta olmasına ragmen Misafirleri yolcu ettikten sonra azcık uzanmıstım kalkamadım tekrar.her tarafım agrıyordu.Ayaklarımın altı, belim... eşim yataga götürdü ne saga dönebiliyorm ne sola..En iyisi kalkıp bi dus alayım dedim keske bastan alsaymısım cok rahatlattı. Hava inanılmaz sıcak..Dustan cıktıgım anda terlemeye basladım..Daha da artacakmıs bu sıcaklar, napıcaz bilmiyorumm..

kızlar az önce wc gittim çişimi yaptım ama çok acı çektim bi anda şimdide oturup kalkarken yanıyo şeyimin içi noldu birdenbire?
tam öğürürken oldu

Bende de 2 gündür oluyo. Enfeksiyon mu var ne. Günde 20 kere wcye gidiyorum. Onda da canım yanıyo

Bu arada hoş geldin :) Benim gibi kaçağa düştün demek ki sen de.
Bi ara kopmuştum topikten beni ağalıktan atmışlar

Bu gece utuleri bitirdim (cadi kizimin beyazlarini) sonra don babam don.. Uyuyamadim.. Kocis 5te gidicekti ise, baktim saat zaten 2 olmus, lahvaltisini meyvesibi hazirladim dolaba koydum, bi de gece gece borek yaptim yattim, yarim saat sonra alarm caldi 4 gibi kalktim.. Oy benim iki bebegim var koca bebegimi kaldirdim kahvaltisini yaptirdim, giydirdim ise yolladim.. Az once gitti babiskomuz... Sabah temizlik icin bayan gelicek.. Bugun evimizde dip kose bucak strerilizasyon var yani.. Yarindan sonra da kizimin odasi gelicek

Yatiyim dedim yok.. Kaburgalarim resmen birbirine giriyo.. Bari uykusuzluktan bayilana kadar uyanik kaliyim dedim... Bugun bi de carsida cok yurudum yine ayaklarim davul gibi.. Ayaklarim sisince kendimi sanki shrek gibi hissediyorum

Baska baska bizden gece havadisleri boyle.. Yani kisaca yine uykusuz bir gecenin sonuna daha geldik sayin anniskolar

Bu arada su yastiktan ben de aliyim belki ise yarar, gobusumun altina ince yastik koyuyorum ama bu egimli megimli bakalim rahat ettirir umarim..

lynne sendeki bu uykusuzluk nereye kadar böle gidecek merak ediyorumm...böyle rahatsız bi hamilelik geçirmene rağmen bebişinin maşallahı var içerde keyfi yerinde demekki hanfendininallah yardımcın olsun canım bende wc ye kalktım da şimdi suyumu içtim yatcam yine bakalım bi daha ki kalkış ne zaman olcak....allah yardımcın olsun canımmm ..bu arada sen günde 2.5 lt su içmiyormusun yoksa enfeksiyon varsa bol su içiceksinnn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…