2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kucuk ılkoss

benım randevum 2 dee benım kızcem daha sakın sakın vuruoo hızlanamıoo yawrum sıcaklardann mayısıo sanırsam :)) ..

evet onun adı küçüük ilkoş:))))))
kiki.
ay canım ben uzun zamandır ilk defa bukadarrr hareketli olduğunu hissettim sagurdan sonraaa sizde dikkat edin hemen uykuya geçmeyin tatlılar hoşlarına gidiyor snaırım:)).
sen benden önce göreceksin kuzunu hadi annesiii hayırlı haberlerle gelirsin inş.

ıns bakalım cnm yaa kac kg olmuss tosunkızım

anam anam:) bana ağda işimi çıkartıyorsun ne yaaaDD hehe
hiç gidemeyecğeim vallaaa birdahaki kontrole kalsın mümkünsee

ayy kzıımaa nzarr degdırıceklerrr amannn

yanı benım kızımı gecenlerrde oldu demıı yanıı akılda kalnn nedense benımzıllı kızımm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Allah nazarlardan korusun canım benim öle takıldım ben maşallah hepimizin bebişelrini Allah nazarlardan korusun

anam anam:) bana ağda işimi çıkartıyorsun ne yaaaDD hehe
hiç gidemeyecğeim vallaaa birdahaki kontrole kalsın mümkünsee
bundan sonra artık temız durmakta fayda var bende gecen gun aynı seyı dusundumm.. acıl bısı olsaa .. bolede olmazkı ben bugun alıcam hamıs kaldıktan sonra agdayla aldırmadım hıc canım cok yanar dıee.. dogumdan sonra gene agdaya devamm

ayy caım ben sahurda bişe yemiyorum eşim yiyor sadecede benimki de dün sabaha karsı bir oynadı onu izlemekten uykum iyice kaçdıı vurduda vurdu yumuk elleri ile:)

evet heran herşey olaiblirDD
yawss nasıl alıyorsun peki nasıl görüyorsun ay ben göremiyorum artık ilkoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((

slmlar kızlarrrr nasılsınızzzz
uyuyakalmışız biz eşimde işe geç kaldıııı servisi kaçırdı..okadar deliksiz uyumuşuzki...
ben geç kalmadımda o kaldı..koşa koşa abimin arabayı aldı öyle gitti işe:18:

evet heran herşey olaiblirDD
yawss nasıl alıyorsun peki nasıl görüyorsun ay ben göremiyorum artık ilkoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((

banyodaa oturuyorum yere.. aynaylaa alıyorum maleseffkı . oyle rahat oluoduu ınss bugunde yapabılırım sımdı belım cok agrıyo ama almak zorundayım oledee gıdılmezz

hg canımmmm gozun aydın bızımde yarınn
nasılmıs kızın yaraamazlık yapıomuydu

sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım benim....

maşallahh anesi hadi gözün aydın canım.
ee boyu posuu nasılmış hanımefendinin:))

kızlar çok teşekkür ederim... 1500 gram olmuş meleğim 41 cm haftasıylada uyumlu şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
sağa sağlim bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah Ya Rabbim

ayy caım ben sahurda bişe yemiyorum eşim yiyor sadecede benimki de dün sabaha karsı bir oynadı onu izlemekten uykum iyice kaçdıı vurduda vurdu yumuk elleri ile:)
yesınler onunn yumuk yumukk ellerınıı masalahh cnm bende meyve yıyorumm cnmm .. sahurda..
belki daha çöncede olur ama istemekle olmuyor canım
bencedee.. cok gecte kalmasınlarr amaaaa
uykucular sızıı hava serınleyıncee uyumusunuzdur serınde.. aman bıkereeden bısı olmaz bosver cnm

amınnnnnnnnn...masalah annesıı..ınss canımm yarın bendee yazarımm

:uykucular sızıı hava serınleyıncee uyumusunuzdur serınde.. aman bıkereeden bısı olmaz bosver cnm
vallahi cnm sahurada kalkamamışız düşün yani
benide geldiğim kişi aradı tesadüf duydum telefon çalıyo telefonu tutup açamıyorum ellerim uyuşmuş bi taraftan eşime sesleniyom ağladım ağlıcam geç kalmışız die dört dönüyom uykulu uykulu teli de açamıyom ay çok komikti
iyi eşim sinirlenmedi yoksa bide onla kavga ederdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…