kucuk ılkoss
benım randevum 2 deebenım kızcem daha sakın sakın vuruoo hızlanamıoo yawrum sıcaklardann mayısıo sanırsam :)) ..
gelsin çekeriz kenara
evet onun adı küçüük ilkoş:))))))
kiki.
ay canım ben uzun zamandır ilk defa bukadarrr hareketli olduğunu hissettim sagurdan sonraaa sizde dikkat edin hemen uykuya geçmeyin tatlılar hoşlarına gidiyor snaırım:)).
sen benden önce göreceksin kuzunu hadi annesiii hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
Bebeğiniz doğum başlamadan önce aşşağıya doğru inebilir, ancak bu her bebek için geçerli değildir. Eğer bebek aşağıya doğru inerse, oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarsınız. Doğum öncesi ziyaretlerinizde doktorunuz bebeğinizin kasıklarınıza doğru inip inmediğini kontrol edecektir.
ewtttt..drkontrol edıcek dıo bıdee
ayy kzıımaa nzarr degdırıceklerrr amannn
yanı benım kızımı gecenlerrde oldu demıı yanıı akılda kalnn nedense benımzıllı kızımm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bundan sonra artık temız durmakta fayda var bende gecen gun aynı seyı dusundumm.. acıl bısı olsaa .. bolede olmazkı ben bugun alıcam hamıs kaldıktan sonra agdayla aldırmadım hıc canım cok yanar dıee.. dogumdan sonra gene agdaya devammanam anam:) bana ağda işimi çıkartıyorsun ne yaaaDD hehe
hiç gidemeyecğeim vallaaa birdahaki kontrole kalsın mümkünsee
didemcimaynı bnei tarif etmişssin :)))))
dün nedense bende sen gibiydimmm ilkdefa 11 de uyudum hehe sahurdan sonrada yatmak bilmeidm bneim bu minik oğliş uyutmadı tabi sahurda reçeller ballar hoşuna gitti sanırım
döndü durduu bıdık rahat vermedii ay birde vurduda vurdu
kızlaarrrr günaydııınnnnn... biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı yaaaa şükürler olsun Rabbime herşey yolundaymış
bundan sonra artık temız durmakta fayda var bende gecen gun aynı seyı dusundumm.. acıl bısı olsaa .. bolede olmazkı ben bugun alıcam hamıs kaldıktan sonra agdayla aldırmadım hıc canım cok yanar dıee.. dogumdan sonra gene agdaya devamm
Allah nazarlardan korusun canım benim öle takıldım ben maşallah hepimizin bebişelrini Allah nazarlardan korusun
kızlaarrrr günaydııınnnnn... biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı yaaaa şükürler olsun Rabbime herşey yolundaymış
ay bende 39.haftada doğurmak isityorum eylüle kadar sabredemem ben yaaDD
evet heran herşey olaiblirDD
yawss nasıl alıyorsun peki nasıl görüyorsun ay ben göremiyorum artık ilkoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((
hg canımmmm gozun aydınbızımde yarınn
nasılmıs kızın yaraamazlık yapıomuydu
maşallahh anesi hadi gözün aydın canım.
ee boyu posuu nasılmış hanımefendinin:))
banyodaa oturuyorum yere.. aynaylaa alıyorum maleseffkı . oyle rahat oluoduu ınss bugunde yapabılırım sımdı belım cok agrıyo ama almak zorundayım oledee gıdılmezz
ayy caım ben sahurda bişe yemiyorum eşim yiyor sadecede benimki de dün sabaha karsı bir oynadı onu izlemekten uykum iyice kaçdıı vurduda vurdu yumuk elleri ile:)
bencedee.. cok gecte kalmasınlarr amaaaabelki daha çöncede olur ama istemekle olmuyor canım
uykucular sızıı hava serınleyıncee uyumusunuzdur serınde.. aman bıkereeden bısı olmaz bosver cnmslmlar kızlarrrr nasılsınızzzz
uyuyakalmışız biz eşimde işe geç kaldıııı servisi kaçırdı..okadar deliksiz uyumuşuzki...
ben geç kalmadımda o kaldı..koşa koşa abimin arabayı aldı öyle gitti işe:18:
sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım benim....
kızlar çok teşekkür ederim... 1500 gram olmuş meleğim 41 cm haftasıylada uyumlu şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
sağa sağlim bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah Ya Rabbim
ayyyy evet yaaa çok zor olmaya başladı çokta komik
vallahi cnm sahurada kalkamamışız düşün yani:uykucular sızıı hava serınleyıncee uyumusunuzdur serınde.. aman bıkereeden bısı olmaz bosver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?