2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biz de kahvaltı edip geldik. bu sabah nedense acayip acıkmışım. oğlum dün gündüz nerdeyse hiç kımıldamadı ben de çok korktum ama iftardan sonra bi başladı yatana kadar durmadı kuzum. Bu sabah da hareketli maşallah.

Dün ütülerimi bitiremedim sözde bitirip çantamı bile hazırlayacaktım nerde. Kalanı birazdan yapacağım inşallah. Bi de dün internetten emzirme sütyeni sipariş ettim. İnşallah olur. Bizden bu kadar siz nasılsınız bakalım?

afıyet olsun cnm benımkıde sabahları hareketlı dungece nerdeyse oynamadıı . uyuodu herhalde sımdı gene oynuoo ... aklım ondaa kalıo oynamayınca.. esımde yorulmstur hepmı oynasın dıo kolay gelsın cnm hazırla artık yavasyavas.. elı kulagındalarr

emzirme südyenlerini kaça aldınız dün ben sordum bizim orada bi yere 10 tl den başlıyor dedi..
siyahta varmı didim çıkmıyor siyah dediler..
1-2 de takım beğendim ama günlük giyim için belkide lohusa için almam tanıdıklardan alırım şık takım alırım 1-2 tane kızlar:26:
çok şık pijama takımları var yaa normal giymelik..

Ben bebeğimin şekerleri için bişi almıcam abimin eşinin beyaz incili kına kuruyemişi sepeti vardı çok şık bebeğede gidiyor:).Yeğenimede onu kullandık..Oğlumada kullanıcamm..
Oğlumun mevlüt takımınıda verdi kuzenim beyaz smokin:)onuda almıcam

Onemli!..!! Burdan daha once ayrilan dilse turamit camilla bereket vs nickli sahislari taniyan irtibatta olanlara yaziyorum kendi sayfanizda benim adimi kizimin adini kullanarak yazdiginiz argo ve kufurleri sayfa yetkiliniz hemen silsin ben ciktilarimi aldim aksi halde dava acicam sizlere.sizin seviyenize inmemek adina sizlerle gorusmeyi tercih etmedim.nasilsa burda ajanlariniz var bir zahmet iletsinler.o yazilari silsinler.herkes haddini bilecek terbiyesizligin luzumu yok....

Hayırdır canım ne oldu, hiç bir şey anlamadım. Dünkü silinen sayfalarla mı alakalı? Nazar mı değdi topiğimize, ne kadar seviyeli diyorduk, demek arada ajanlar var. Korktum şimdi, merak ettim neler oldu.

selamss eylül anneleri ve bebişleri yarınki randevumuzu bugün gittik babamız tatil olduğu için;Zeynep Burçak ımız çok şükür iyi her şey yolunda 1636 gr olmuş;o kadar kusmama rağmen çok şükür gelişişimi normal;korkuyodum besleyemiyorum diye kızçemi.ebenin dediği ve benim de tahmin ettiğim üzere dönmüş inşallah pozisyonu değişmez de sezayene gerek kalmaz.beklenen doğum tarihi 24 eylül dedi +2,-2 hafta hadi ;-2 neyse de+2 ne yahu 40 haftayı geçtiğim anda sezaryene geçiş yaparım herhalde...bu haftayı da raporlu geçiriyorum,5 hafta çalışcam diye bu rahatlıktan sonra nasıl 5 hafta dayanacaksam

cnm hangi sayfada yazıyorki?O arkadaşlar bayadır yok bende merak ediyodum:26:

sütyeni ben bizim semtten çok baktım istediğim gibi bulamadım

http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=653&kid=645&urunid=39982

bu ürünü aldım, kargo ile 20 tl ye geliyor.

masalahh cnm kızcenee kocaman olmus benımde yarın bakalım bende cok merak edıyorum nasıl dıee

midemmm yANıyor benimmm

ayyyyyyyyy o mide yanmasını hiç hatırlatma canım ya bir haftadır aç geziyorum nerdeyse.yemek yiyemiyorum sadece kahvaltılıkla idare ettim ama geçmedi bende dün kontrolüm vardı doktora söyledim.şurup verdi.hemen kesti canım ya nihayet dün akşam yemekte yedim gece uyuyabildimde.

Eki Görüntüle 471402

ben böle bişe istiyorum ama çok pahalı 130 tl yazıyor internet fiyatı
cnm sonra neye koyacaksınk hiç sevmiyorum bende kalabalığı ya:)
eşime abimlere falan dedim bana sakın yapma çiçek yada bebekli çiçek getirmeyin dedim
getirirseniz canlı olsun dedim

çok sağol cnm bakayım hemen

uykucularr sizi.
ay uykuda pek tatlı dimi ramazanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…