2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar çok teşekkür ederim... 1500 gram olmuş meleğim 41 cm haftasıylada uyumlu şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
sağa sağlim bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah Ya Rabbim

maşallah maşallahhh Allah nazarlardan saklasın güzel bebişimizi

merhabacanımmm afiyet olsunnn.
Bu bıdıklar bu ara bizi korkutuyorlar ama neyseki uzun sürmüyor.
ben hiç daha başlamadım çanta işine gözmde büyüyor

yeni bişeye taktım şu an bebeğimin şekerlerini neyin içinde tutucam gelenleree

sepetin içindeDD.
bana arkadşaım tepsi ve sepet yapıcak ahşap süslemeden pek maharetlidir kurslarına gitmişti bekliyoruz dört gözle muhtemelen ben onunla ikramlarımı yapacağım

gözünde büyütmekte haklısın, minicik minicik şeyler, asması bi dert ütülemesi ayrı bi dert. Ben bu kadar uzun süreceğini beni yoracağını düşünmemiştim.

hanımlar ben 33. haftanın içindeyim.. kaç aylık hamiş oluyom şimdi ben yavs diyverin bana bi.. :26::26:
cnm bende 33+2 oldum 34 doldugu zaman sanırım 8 dolucak.. sonrakı kısmı 9 .ay ve 1o gunluk olan kısmı .. 11 eylul dogumm gunu.. tam ole bısı yapıo

tembell teneke senıı

maşallah maşalahhh güzel haberler almakkk ok multu ediyor...

kızlar günaydın.bugun dua edip yattım rüyamda prensesimi göriyim die insan merak edio sonucta.beyaz tenli bi kızdı basında sapka wardı uyuodu baskada bısı görmedım bide buyumus hali war yüzü gözükmedi ama cok yaramazdı bittim ben :)

hanımlar ben 33. haftanın içindeyim.. kaç aylık hamiş oluyom şimdi ben yavs diyverin bana bi.. :26::26:

:)) leylaaa doğurucan hala kaçıncı ayındasın biilmiyormusun:).

hafta AY
1-6 1.ay
7-10 2.ay
11-14 3.ay
15-18 4.ay
19-22 5.ay
23-26 6.ay
27-31 7.ay
32-35 8.ay
36-40 9.ay
ben buna göre takip ediyorum canım
tam 32.haftamda (32+0) raporumu aldığımda raporda 8 aylık hamile yazıyordu canım

Son düzenleme:
cnm bende 33+2 oldum 34 doldugu zaman sanırım 8 dolucak.. sonrakı kısmı 9 .ay ve 1o gunluk olan kısmı .. 11 eylul dogumm gunu.. tam ole bısı yapıyo
saolasın canım hafta hafta sölüyom bende herkese bu ay işi kafamı karıştırıyor :)) :44::44:
ay hakkaten leyla olmuşum ben bi ara kafam karıştı bırakmıştım ay hesabı yapmayı şimdi herkes kaç aylık diyo 33 haftalık diyorum sağolasın canım teşekkür ettik kızımla sanada :))

bende haftalık takıp edıyorumm kıı aman bosver takma kafana kac aysa ay .:))

kızlar merhaba,
dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım hem ağrılardan hem de sıcaktan yatağa gittiğimde saat 4.30 a geliyordu. sıcaktan kurdeşen çıardım karnım kıpkırmızı kollarım ve bacaklarım kabardı. Bugün klima gelecek inşallah kurtulucam sıcaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…