banyodaa oturuyorum yere.. aynaylaa alıyorum maleseffkı . oyle rahat oluoduu ınss bugunde yapabılırım sımdı belım cok agrıyo ama almak zorundayım oledee gıdılmezz
kızlar çok teşekkür ederim... 1500 gram olmuş meleğim 41 cm haftasıylada uyumlu şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
sağa sağlim bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah Ya Rabbim
biz de kahvaltı edip geldik. bu sabah nedense acayip acıkmışım. oğlum dün gündüz nerdeyse hiç kımıldamadı ben de çok korktum ama iftardan sonra bi başladı yatana kadar durmadı kuzum. Bu sabah da hareketli maşallah.
Dün ütülerimi bitiremedim sözde bitirip çantamı bile hazırlayacaktım nerde. Kalanı birazdan yapacağım inşallah. Bi de dün internetten emzirme sütyeni sipariş ettim. İnşallah olur. Bizden bu kadar siz nasılsınız bakalım?
yeni bişeye taktım şu an bebeğimin şekerlerini neyin içinde tutucam gelenleree
merhabacanımmm afiyet olsunnn.
Bu bıdıklar bu ara bizi korkutuyorlar ama neyseki uzun sürmüyor.
ben hiç daha başlamadım çanta işine gözmde büyüyor
uykucularr sizi.
ay uykuda pek tatlı dimi ramazanda
cnm bende 33+2 oldum 34 doldugu zaman sanırım 8 dolucak.. sonrakı kısmı 9 .ay ve 1o gunluk olan kısmı .. 11 eylul dogumm gunu.. tam ole bısı yapıohanımlar ben 33. haftanın içindeyim.. kaç aylık hamiş oluyom şimdi ben yavs diyverin bana bi.. :26::26:
merhabacanımmm afiyet olsunnn.
Bu bıdıklar bu ara bizi korkutuyorlar ama neyseki uzun sürmüyor.
ben hiç daha başlamadım çanta işine gözmde büyüyor
selamss eylül anneleri ve bebişleriyarınki randevumuzu bugün gittik babamız tatil olduğu için;Zeynep Burçak ımız çok şükür iyi her şey yolunda 1636 gr olmuş;o kadar kusmama rağmen çok şükür gelişişimi normal;korkuyodum besleyemiyorum diye kızçemi.ebenin dediği ve benim de tahmin ettiğim üzere dönmüş inşallah pozisyonu değişmez de sezayene gerek kalmaz.beklenen doğum tarihi 24 eylül dedi +2,-2 hafta hadi ;-2 neyse de+2 ne yahu 40 haftayı geçtiğim anda sezaryene geçiş yaparım herhalde...bu haftayı da raporlu geçiriyorum,5 hafta çalışcam diye bu rahatlıktan sonra nasıl 5 hafta dayanacaksam
evet canım yarın sizin haberleri de bekliyoruz,hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelin inşallahmasalahh cnm kızcenee kocaman olmus benımde yarın bakalım bende cok merak edıyorum nasıl dıee
hanımlar ben 33. haftanın içindeyim.. kaç aylık hamiş oluyom şimdi ben yavs diyverin bana bi.. :26::26:
gözünde büyütmekte haklısın, minicik minicik şeyler, asması bi dert ütülemesi ayrı bi dert. Ben bu kadar uzun süreceğini beni yoracağını düşünmemiştim.
vallahi cnm yaa çok tatlı ama bana hep tatlı uyku
oğlumda uykucu olsa hep uyusa keşke
saolasın canım hafta hafta sölüyom bende herkese bu ay işi kafamı karıştırıyor :)) :44::44:cnm bende 33+2 oldum 34 doldugu zaman sanırım 8 dolucak.. sonrakı kısmı 9 .ay ve 1o gunluk olan kısmı .. 11 eylul dogumm gunu.. tam ole bısı yapıyo
ay hakkaten leyla olmuşum ben:)) leylaaa doğurucan hala kaçıncı ayındasın biilmiyormusun:).
hafta AY
1-6 1.ay
7-10 2.ay
11-14 3.ay
15-18 4.ay
19-22 5.ay
23-26 6.ay
27-31 7.ay
32-35 8.ay
36-40 9.ay
ben buna göre takip ediyorum canım
hemd ene tembellikD
gel yardımaaaaaaaaa
bende haftalık takıp edıyorumm kıı aman bosver takma kafana kac aysa ay .:))saolasın canım hafta hafta sölüyom bende herkese bu ay işi kafamı karıştırıyor :)) :44::44:
ay hakkaten leyla olmuşum benbi ara kafam karıştı bırakmıştım ay hesabı yapmayı şimdi herkes kaç aylık diyo 33 haftalık diyorum sağolasın canım teşekkür ettik kızımla sanada :))
bende haftalık takıp edıyorumm kıı aman bosver takma kafana kac aysa ay .:))
ay hakkaten leyla olmuşum benbi ara kafam karıştı bırakmıştım ay hesabı yapmayı şimdi herkes kaç aylık diyo 33 haftalık diyorum sağolasın canım teşekkür ettik kızımla sanada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?