evet canım yarın sizin haberleri de bekliyoruz,hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelin inşallah
yarın doktor randevum var. muhtemelen doğum tarihini planlıyacağız artık. bakalım bebişlerim kaç kilo olmuşlar sabırsızlanıyorummmmİyi dayandı benimkiler ya 34. haftamızı doldurduk muhtemelen 37. haftaya sezeryan tarihi verecek. yani 3 haftadan az kaldı
maşallah canım :)))) ayy bende aynı durumdayım, döndümü acaba dıye meraktayım, banada dönmüş gibi gelıyo bizim velet
benımde yarın kontrol.. 26 temmzculardan 1 fıre daha verdık desene :))))
nerdesin canım ya anneannen nasıl
bende ole yaptım cnmm pahalı bısı almadım bı elbısee bıde alt ust onden dugmelı ıkısını 25 tlye hallettım
sabahtan proje duzeltılcektı tadılat vardı, beeledıyeye gttım, ordanda yapı denetıme, oglen anca gelebıldık kuzumm, demınde projeye baktık, acamadım bı turlu..
anneannem ıyı cok şükür ya, cok sevınım valla
canım günaydınn. ya bnde normalde giyebileceğim bi pijama takımı aldım önden göğüs altına kadar çıtçıtlı... ama sanki basit gibi mi geldi ne bileyim bi tane daha alsammı acep..:44:. ben 50 tl ye aldım şahinlerin... yıkadı mı hiç bişi olmuyoo
foto istiyoruz tabi tatlım..ayyy kızlar bebek şekerlerimiz geldii bakınca bir ağladım çok duygusal oldum çok güzel Allahım sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin çok güzeldi koyarım fotosunu bide kızıma bale ayakkabısı aldık:)
canım bende bi gecelik sabahlık aldım o kadar birde basit pijama takımı alacağım 70 lira verip iyi bişey alacaktım ama vazgeçtim yaa kan fln olur yazık olur vallaa..ben daha almadım ama nasıl alacagımı bılemıyorum,oturdugumuz yerde baktıklarım ıcıme pek sınmedı ,,,, siz ne guzel almıssınız, basıt olsun canım, ne olcakkı,
Bende merak ettim nerde bu kız diye çalış canım bu sıcakta zawallı biz :) ayy çok sewindimm iyi olmasına bende merak ettim
canım bende bi gecelik sabahlık aldım o kadar birde basit pijama takımı alacağım 70 lira verip iyi bişey alacaktım ama vazgeçtim yaa kan fln olur yazık olur vallaa..
ayyy kızlar bebek şekerlerimiz geldii bakınca bir ağladım çok duygusal oldum çok güzel Allahım sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin çok güzeldi koyarım fotosunu bide kızıma bale ayakkabısı aldık:)
canım bende bi gecelik sabahlık aldım o kadar birde basit pijama takımı alacağım 70 lira verip iyi bişey alacaktım ama vazgeçtim yaa kan fln olur yazık olur vallaa..
ben de aynısını yazptım..önce dagide 80 e bi pijama baktım sonra gittim o fiyata 2 takım aldım zaten bedenlermz küçülcek n kdr giyicezki yazık o paraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?