2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Burada herkes hamile ve herkes paylaşımlar yapıyor kızlar..
ama biz kadınlar gene kavga edecek bişi bulabiliyoruz böyle güzel ortamda bile pes diyorum..
ki sorun ne kimse bilmiyor ecrin sen sadece ortaya laf atıyosun kimse bişi anlamadı:44:

evet canım yarın sizin haberleri de bekliyoruz,hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelin inşallah

maşallah canım :)))) ayy bende aynı durumdayım, döndümü acaba dıye meraktayım, banada dönmüş gibi gelıyo bizim velet
benımde yarın kontrol.. 26 temmzculardan 1 fıre daha verdık desene :))))

ayy canm,,,senın iyice az kalmış, dursun kuzular tabı 3 hfta daha :))))))))))))))
benmde yarın kontrolum bakalım nekadr oldular, birde ben pozısyonunu merk edıyorum gecen kntrolde terstiii...

nerdesin canım ya anneannen nasıl

sabahtan proje duzeltılcektı tadılat vardı, beeledıyeye gttım, ordanda yapı denetıme, oglen anca gelebıldık kuzumm, demınde projeye baktık, acamadım bı turlu..
anneannem ıyı cok şükür ya, cok sevınım valla

bende ole yaptım cnmm pahalı bısı almadım bı elbısee bıde alt ust onden dugmelı ıkısını 25 tlye hallettım

canım günaydınn. ya bnde normalde giyebileceğim bi pijama takımı aldım önden göğüs altına kadar çıtçıtlı... ama sanki basit gibi mi geldi ne bileyim bi tane daha alsammı acep..:44:. ben 50 tl ye aldım şahinlerin... yıkadı mı hiç bişi olmuyoo

efrah ve tent. kızlar siz hazır burdayken size sorim benide yasaklamışlar serüvenden. bismillah daha yeni kayıt olmuştum ve yasaklandım bir bilginiz varmı acaba.

Bende merak ettim nerde bu kız diye çalış canım bu sıcakta zawallı biz :) ayy çok sewindimm iyi olmasına bende merak ettim

ben daha almadım ama nasıl alacagımı bılemıyorum,oturdugumuz yerde baktıklarım ıcıme pek sınmedı ,,,, siz ne guzel almıssınız, basıt olsun canım, ne olcakkı,

ayyy kızlar bebek şekerlerimiz geldii bakınca bir ağladım çok duygusal oldum çok güzel Allahım sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin çok güzeldi koyarım fotosunu bide kızıma bale ayakkabısı aldık:)

foto istiyoruz tabi tatlım..
kız doğar doğmaz baleye mi göndercen kızııı

ben daha almadım ama nasıl alacagımı bılemıyorum,oturdugumuz yerde baktıklarım ıcıme pek sınmedı ,,,, siz ne guzel almıssınız, basıt olsun canım, ne olcakkı,
canım bende bi gecelik sabahlık aldım o kadar birde basit pijama takımı alacağım 70 lira verip iyi bişey alacaktım ama vazgeçtim yaa kan fln olur yazık olur vallaa..

canım bende bi gecelik sabahlık aldım o kadar birde basit pijama takımı alacağım 70 lira verip iyi bişey alacaktım ama vazgeçtim yaa kan fln olur yazık olur vallaa..

ben de aynısını yazptım..önce dagide 80 e bi pijama baktım sonra gittim o fiyata 2 takım aldım zaten bedenlermz küçülcek n kdr giyicezki yazık o paraya..

valla ya, bıseyını gorunce aglıyoruzz, bebegı gorunce napıcaz acabaa tamam ozamn beklıyoruz fotoo, aksam koyma ama ben goremem...

Kizlar neler oluyor yahu? Hic bir sey anlamadim.. Uzuldum gerginlige.. Yapmayalim lutfen, birbirimizi kirip dokmeyelim olur mu? Konuyu da tam idrak edemedim ama hepimiz zorlu bir surecteyiz, karinlarimizda evlatlarimiz.. Herseyden once sinirle stresle kirginlikla uzuntuyle onlari uzmeyelim...

Ben de size kizimin takimi geldi kuruyolar onu haber vermek icin girmistim ama uzuldum olan bitene. Kpansin bu konu, lutfen kimse kirilmasin uzulmesin.. Ne kadar guzel paylasimlarimiz arkadasliklarimiz var. yanlis anlasilmalar olmustur diyip kapatalim lutfen kaldigimiz yerden devam edelim.

Hepinizi seviyoruz ve cok cok opuyoruz. (ben iceri gidiyorum kurulum basladi cok heyecanliyim duramiyorum yerimde)

Son düzenleme:

aynen canm, bende normal bısey alıcam ama bulamadıımmmmmm, ya cok basıt, ya da cok pahalı, yanı 50tl,ye de bısey bulamadım

ben de aynısını yazptım..önce dagide 80 e bi pijama baktım sonra gittim o fiyata 2 takım aldım zaten bedenlermz küçülcek n kdr giyicezki yazık o paraya..

bende 40, 50 ye bısey bakıyorumm, ama bulamadım,sen nerden buldnmu kuzum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…