2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benım kendıme hayrım yok artık ev supurulcek ama ben bısı yapmak ıstemıyorumm

aman sakın yorma kendini bak kızarımmmmmmmmmmmmmmmm kocişine yaptır. benim bu hafta kadın gelmeyecek ramazanda tatil yapıyor.
haftasonu kocişe yaptırıcam:))

bende daha çantamı hazırlayamadım ya hep güne o niyetle başlıyorum ama sıcaklardan nefesimi bile toparlayamıyorumki çantayı nasıl hazırlayım.birde temizlik işi var önümüz bayram sonrasında doğum var allah izin verirse ama zaten aylardır adamakıllı temizlik yapamıyorum.ancak günlük temizlik.halılar yıkanacak tüler perdeler yıkanacak camlar silinecek mutfak temizlenecek offffff kim yapacak bunları.halıları yıkamaya veririm ama geri kalan iş.ağlıcam yaaaaaaaa

Kızlar Ankaradakiler için ben kocabeyoğlu pasajından sabahlık ve gecelik takımı 50 liraya aldım.Çok para vermedim acıkcası bir daha giymem diye.Zaten dogumu normal düşünüyorum onda da sadece 1 gün yatıyormusun.Dükkanın adını hatırlamıyorum ama bursa kumas pazarının tam karsısındaydı. %50 indirim kampanyası vardı.Takımı ayrı olusturdum. Gecelige 32, sabaglıga 35 lira dedi.İkisi 60 olur dedi ben de 50 veriim deyince olur dedi

sonlara yaklaştığımız bu dönemde sıcaklar gerçekten can sıkmaya başladı.bende gece anca vantilatör karşısında uyuyabiliyorum sabaha kadar açık kalıyor.

neyseki agustosun 2 side dahil olmak üzere yağmur geliyor ve sıcaklıklar düşüyor.bu sevindirici bir haber :)

slm annişler ve onların melekleri....biz geldik bugün kontrole gittik şuan itibariyle 69 kiloyum yani yaklaşık 14 kilo almadım ama hiiiç tın değil vallaa ilk olarak ultrason odasına girdik suyu pozisyoınu gayet iyi denildi daha sonra nst odasına sonrada dr amcamızın yanına nst kağıdını görür görmez süper dedi herşey yolunda imiş sonra hareketsizliğini söylediğim ve gayet normal artık rahim büyümeyi durdurdu 2 hafta önce deli danalar gibi yerii rahat olduğu içinm oynuyodu ama artık koca kız oldu dedi meğer bizim kız 2500 kg ulaşmış yer bulamıyo ki yavrum ama kiloasunu duyunca Allahım nasıl doğurcam ben yavrumu diye düşünmeden de edemedim:18: sonracığıma 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim anestezi konuşalım dedi en çok sevindiğim şeylerden biride epidural anestezi varmış çok rahatlsdım duyunca hayırlısı bakalım artık doğumda konuşamya başlıosak beklenen gün geliyo demektirrr yupppiiiiiii

masalahh cnmmm herseyın yolunda olmasıına cok sevndımm

nerden çıktı şimdi bu??

çok sevindim canım,bende çok sabırsızlanmaya başladım artık büyük bir özlemle bekliyorum yavrumu

yarın doktor randevum var. muhtemelen doğum tarihini planlıyacağız artık. bakalım bebişlerim kaç kilo olmuşlar sabırsızlanıyorummmm İyi dayandı benimkiler ya 34. haftamızı doldurduk muhtemelen 37. haftaya sezeryan tarihi verecek. yani 3 haftadan az kaldı

merhabalar kızlarrr..
geçmiş yapmadım herkesler iyidir umarım.. inanın bi gram uykum yok yaaa taa sabah ezanından sonra uyudum 8de kalktım tekrar o kadar sıcak kiiii bayılacağım artık yaaaaa..

merhabalar kızlarrr..
geçmiş yapmadım herkesler iyidir umarım.. inanın bi gram uykum yok yaaa taa sabah ezanından sonra uyudum 8de kalktım tekrar o kadar sıcak kiiii bayılacağım artık yaaaaa..

aynen canım sabah 4.30 yattım 8.30 da kalktım her yerim kıp kırmızı sıcaktan kaşınıyorum. Günde 2 defa duşa giriyorum banamısın demiyor ya

aynen canım sabah 4.30 yattım 8.30 da kalktım her yerim kıp kırmızı sıcaktan kaşınıyorum. Günde 2 defa duşa giriyorum banamısın demiyor ya
evet yaaa kendimi çaresiz hissediyorum yaaa. hiiç bu kadar sıcak olmamıştııı
balkonda yatıyoruz orada bile terler mi insan yaaa eşimde vantilatör alalım deyip duruyoo sen dayanamayacaksın bu gidişle diyoo galibaa bugün bi vantilatör alsak iyi olacak yaaa şurada kaldı 40 gün ama bu sıcaklarda erken doğuracağım yaaa..
maşallah senin bebişlerede canım artııık kocamann oldular annesii inşallah küvezde fln kalmayacak kadar büyümüştür ufaklıklarr..
dün kuzenim anlattı 28haftalık doğum yapmış bi bayan ikiz doğurmuş gayet iyiymiş durumları ama 1 ay yatacaklarmış hastanedee. ama seninkiler inşallah atlattılar o zamanlarıı

Noluyor kızlar yaa??
hangi sayfa bu sayfa
diğer arkadaşlarda gelsinler nerdelerki onlar:26:

Sana cevap yazmaya tenezzul etmezdim fakat az once sayfanizda yazdigin manyak kelimesini misliyle ide ediyorum terbiyesiz insan....

Ne oldu Ecrin? Kimse bişey anlamadı...Ben burada senin agzından yazılmıs küfür filan da görmedim? zaten olsa site yetkilileri mutlaka müdahale eder.Sorun ne? Anlat da bilelim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…