2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm merhaba..ben kaç kere sordum bu topikte sizi
anchusada yok uzun süredir merak ettim neden gelmiyosunuz gelin yaa ne güzel paylaşımlarımız oluyordu

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
aynen canm, bende normal bısey alıcam ama bulamadıımmmmmm, ya cok basıt, ya da cok pahalı, yanı 50tl,ye de bısey bulamadım
ben dün 25e buldum çok güzeldi ama çook kilo aldığım için denk gelmedi yaa hala araştırıyorum pijama takımı uygun fiyata bulursam hemen alacağım..
canım sen gecelik sabahlık fln da mı almadın.. alışveriş sitelerine bi göz at istersen ben gecelik sabahlığı vipdükkandan almıştım ikisi 75e çokta güzel kumaşı fln.
ayrıca geçmiş olsun ananene ne oldu ben baktım ama dün yazılanların hepsi silinmiş geçmiş yok yanii..

herkese merhaba...
denmesi gerekneleri demiş arkadaşlar....

Son düzenleme:
anladım turamitçim ama inan herkese sordum siz gidincede konuyu pek açan olmadı açıkçası..
ben sizinle başlamıştım bu yola kızlarr ilk sizinle tanıştım biliyosunuz..
İnşallah hayırlı doğumlarınız olurr..anchusaya ve diğer kızlara çok selam söylee ama arada uğrayın lütfen..
sorunu olanlar size yazmaz,okumaz olur biter

Son düzenleme:
brck gecmis gitmis kuzum.. net bu cik ciddiye almamak gerek.. bizi de burnu havadayiz de gelmiyoruz diyen oldu.. biz kimseyi tanimiyoruz ki kendimizi ustun gorelim..

ya forumdan atildim. arkamdan konusldu ki facebook grup kurmus adam cagirmis.. kurucusu ben bule degilim yok ole bisi... okuyorum cvp veremiyorum engelliyken.. engel kalkti.. aciklama yapalim dedim bura benim zgimzan yanli laf tasindi.. sikildim bu karmasadan ondan yazmadim..

yazsak face e adam caliyo dendi.. yazmadak burnu havada gelmiyor dendi,, hani ole bi oldu ki.. sacma seyler.

amanın ortalık bi karışmış bi karışmış ama karışan topik diil bazı insanlar birbirine dolanmış neler olmuş

yok canm daha almadım, ne pıjama, ne gecelık, nede sabhlık,,, nettende almak ıstemıyorum, kumaşı ılla gormem lazım, cinsmiyim ne :))))
sagol canımmm,, anneannem dun kalça kemıgınden amelıyat oldu, ama rısklı demıslerdı amelıyat ıcın cunku 83 yasında,, allaha şükür ki iyi şimdi, ama aglamaktan helak oldum yani...

iyi kötü paylaşım yapıyoruz hakkımız geçiyor birbirimize ne kadar üzücü şeyler.
kendinize çok iyi bakın gelmeyen arkadaşlar hayırlı doğumlar diliyorum ama
gelirsenizde burdayız lütfen gelmemezlikte yapmayın öpüyorum sizi

netten alışveriş yapamayanlardansın yani canım sendee. bende bi cesaret aldım oda çok güzel çıktı hehe
zaten bi pijama bi gecelik sabahlık yeter diye düşünüyorum ben birde bulabilirsem pazardan fln bi kaç sadece pijama altı alacağım kan olursa diyee şöyle ucuz yollu 10 tlye fln haftaya salı kontrolüm var 35 haftalık oluyoruz ve hala pijamamız fln yok yani doğuracam nerdeyse hehe kontrolden sonraa hazır eşimde yanımdayken bütün eksikleri halledeceğim artık bendee..
aman canım üzme kendinii artık ananende iyiymiş çok şükür ağlamak yasak sanaaa

bi süredir burada tanıştıgım iki üç arkadaşı merak ettiğim için sadece okuyarak takip ediyordum
hoş olmayan bir tartışmanın içine çekildiğimiz için de açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
bu konuyla ilgili başka da yazacak bir şeyim yoktur

ay dayanamicamm picama konusuna girecem..

ben pahali 2pijama 1geceli.. ucuza 1pijama daha aldim..

ama inanin oahali pijamayi hani alisveris yaasim vardi falan ole aldim.. hic gerek yok..

optimum yenisahra dagi var.. orfa bi mode var ama bana cik buyuk en ufak 40beden kalmis... bedeni uygun olan az da ols sbuyuk giyerim diyen,, yenisahra iptimim dagide,, onu leyleklimlohusa model 40kusur tl..

ben cok verdume uzuldum giyecegim 1hafta ama hani alisveris yapasim vardi donem donem olur ya oldu bitti..

kesinlikle gerek yok ben 90tl aldim dagiden ama diger model 40kusur

ayrica sonradan gorfumbu mahalle ici hani camasircilar var ya.. oralarda 70tlye pijama sabahlik takimlar var..

giyecemiz 1hafta..

ayrica id markadi da markafonide fakan 45 tl ye dusuyo bazen,, viaportta da indirimde.. guzel urun netten ucuza bulununca alinir. onlar da olabilir..

gene de pahali alayim hevesim var diyene de dagi kareli takimi oneririm cok rahat ve sik la senza da bakilabilir..

Kıslar çok mutluyum, Ankarada kamu kuruluşlarında çalışan hamiş ve engellilere Prş ve Cuma İdari İzin verilmiş valilik tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…