ay dayanamicamm picama konusuna girecem..
ben pahali 2pijama 1geceli.. ucuza 1pijama daha aldim..
ama inanin oahali pijamayi hani alisveris yaasim vardi falan ole aldim.. hic gerek yok..
optimum yenisahra dagi var.. orfa bi mode var ama bana cik buyuk en ufak 40beden kalmis... bedeni uygun olan az da ols sbuyuk giyerim diyen,, yenisahra iptimim dagide,, onu leyleklimlohusa model 40kusur tl..
ben cok verdume uzuldum giyecegim 1hafta ama hani alisveris yapasim vardi donem donem olur ya oldu bitti..
kesinlikle gerek yok ben 90tl aldim dagiden ama diger model 40kusur
ayrica sonradan gorfumbu mahalle ici hani camasircilar var ya.. oralarda 70tlye pijama sabahlik takimlar var..
giyecemiz 1hafta..
ayrica id markadi da markafonide fakan 45 tl ye dusuyo bazen,, viaportta da indirimde.. guzel urun netten ucuza bulununca alinir. onlar da olabilir..
gene de pahali alayim hevesim var diyene de dagi kareli takimi oneririm cok rahat ve sik la senza da bakilabilir..
Kıslar çok mutluyum, Ankarada kamu kuruluşlarında çalışan hamiş ve engellilere Prş ve Cuma İdari İzin verilmiş valilik tarafından.
ohhhh gözün aydın canım..Kıslar çok mutluyum, Ankarada kamu kuruluşlarında çalışan hamiş ve engellilere Prş ve Cuma İdari İzin verilmiş valilik tarafından.
Kıslar çok mutluyum, Ankarada kamu kuruluşlarında çalışan hamiş ve engellilere Prş ve Cuma İdari İzin verilmiş valilik tarafından.
aaaaa nieki canım kafalarına taşmı düşmüş :):):):)
netten alışveriş yapamayanlardansın yani canım sendee. bende bi cesaret aldım oda çok güzel çıktı hehe
zaten bi pijama bi gecelik sabahlık yeter diye düşünüyorum ben birde bulabilirsem pazardan fln bi kaç sadece pijama altı alacağım kan olursa diyee şöyle ucuz yollu 10 tlye flnhaftaya salı kontrolüm var 35 haftalık oluyoruz ve hala pijamamız fln yok yani doğuracam nerdeyse hehe kontrolden sonraa hazır eşimde yanımdayken bütün eksikleri halledeceğim artık bendee..
aman canım üzme kendinii artık ananende iyiymiş çok şükür ağlamak yasak sanaaa
perşembe ve cuma çooookkkkk sıcak olacakmışben istanbuldayım.burda olsa bile kamuda değilim. ağlaya ağlaya gelirim artık
olsun canım oda epitopu 2 gün sık dişini sende allah başka bi yerden güler
aaaaa nieki canım kafalarına taşmı düşmüş :):):):)
kamu kurumundakiler hamile sgklılar değil çünkü dimitamam tamam fesatlanmıycam iyi dinlenceler size :):)
ayy canım yaaa üzme bundan sonra kendinii sen böyle anlatınca benimde aklıma bişey geldii. ben dedemin ilk torunuyum haliyle oğlumda dedemin torununun ilk çocuğuı olacak dedemindee şansına hiiç oğlan turunu yok ALLAHIN işi ya benimkini cinsiyetide erkek dedem bunu duyunca nasıl sevindi nasıl sevindi ilk erkek torun nede olsa sonra ben 4 aylık hamileyken fln hastaneye yattı durumuda bi anda ağırlaştı çağırdı bizi fln hakkını helal et kızım demezmi ben resmen eşime sarıldım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum dedemede kızıyorum daha yaşayacaksın torununu göreceksin diyee ama nasıl kötü olmuştum ALLAHTAN atlattık o günlerii dedemde çook iyi çok şükür şimdi ilk erkek torununu bekliyoo bitanecik dedemvallahı sorma canım, ptesı aksamdan basladım aglamaya, aglamak ıstemıyorum ama aklıma geldıkce süzüldü gözümden yaslar, ee kadıncagız, dayımın ıkı ogluyla benden az cekmedı, heep onların bahcede oynuyoduk, koşturuyodu arada bizi :))))))))))))))) ogunler geldı dün aklıma agladım durdum, haklısın aslında,,,,, bide hstaneye gıttım zıyarete,ptesı aksamı saat 10 da, bana sey demezmı ^^ sen bnım ıcın üzülme ben yasıyacagımı yasadım ^^ orda zor durdum cama cıktımda gozyaslarımı gormedı, zor zabdettm kendımı hıckırarak aglamamk için.. neysekı ıyı cok şükürr.....
iyi şanslısın valla canım, ben alamıyorum ya, net takıntım var, nette degıl, görmeden alamıyorum, bi kere alsam ii olcak aslnda, herkess cok rahat dıyor ya... bizimde yarın kontrol, 26 temmzcu olarakk..
benmde oyle oglum dogsa, onun herseyı hazır, annesının bişeyı yok,
ohhhh gözün aydın canım..
gerçi benim ev daha sıcaktüm gün güneş içinde. iş yerinde klima var en azından gidiş gelişte dişimi sıkacağım artık dediğin gibi
ilknur.
ay emin degilim kuzum.. ama optimum daha dun gene baktim ne modller var diye.. burfan bi gebe arkadasi goturdum hatta bak bu indirimde diye.. yani 40kusure leylekli takim dagi ams 40bedrndrn basliyo.. tavsiye ederim..
karyola uyku seti de cik arastirdim nerede ne marka kaca ezbere sayarim :) almaysn varsa solesin. eksikleri ne nerede kaliteli ve uyguna cok arastirdim herseyimi kendim aldim cunku
kızlar asla konuya dahil olmak veya konuyu tekrardan açmak gibi bi niyetim yok ama face de aynı konu konuşulmuş ve diğer sitede yapılan yorumlar okunmuş ben giremedim şimdi kapalı ama dün akşam okuyanlar var ve yorumların çok çirkin olduğu konusunda herkes hem fikir ben şimdi anlamadım hakaret edilmişmi edilmemişmi
vallahı sorma canım, ptesı aksamdan basladım aglamaya, aglamak ıstemıyorum ama aklıma geldıkce süzüldü gözümden yaslar, ee kadıncagız, dayımın ıkı ogluyla benden az cekmedı, heep onların bahcede oynuyoduk, koşturuyodu arada bizi :))))))))))))))) ogunler geldı dün aklıma agladım durdum, haklısın aslında,,,,, bide hstaneye gıttım zıyarete,ptesı aksamı saat 10 da, bana sey demezmı ^^ sen bnım ıcın üzülme ben yasıyacagımı yasadım ^^ orda zor durdum cama cıktımda gozyaslarımı gormedı, zor zabdettm kendımı hıckırarak aglamamk için.. neysekı ıyı cok şükürr.....
iyi şanslısın valla canım, ben alamıyorum ya, net takıntım var, nette degıl, görmeden alamıyorum, bi kere alsam ii olcak aslnda, herkess cok rahat dıyor ya... bizimde yarın kontrol, 26 temmzcu olarakk..
benmde oyle oglum dogsa, onun herseyı hazır, annesının bişeyı yok,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?