2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tamam ben evimde oturmaya devam ediyom o zaman sizlerede kolay gelsin şimdi kalkıp bi duş alayım bari kilamsız evde bizde duşla serinleyelim

gec gelırse olur tabı, bak o hıç aklıma gelmemıstı kuzum :)))))))))))))) ama sen o 6 gunde nasuıl beklersın kımbılır, 40 hftayı gecınce nasıl strestte kızlarr, ha geldı ha gelıcek, nezmn gelıcek gibi :18:
mayıs nısan da iyimişşşşş, odaha güzel oluyoo :))

aynen canım urfa orası o yüzden gaaayet rahatlarrr.. bizlerde duyunca şok oluyoruz haliylee. elimizden gelsee her hafta doktora gideceğiz..

aynen canım urfa orası o yüzden gaaayet rahatlarrr.. bizlerde duyunca şok oluyoruz haliylee. elimizden gelsee her hafta doktora gideceğiz..
ay sorma yaa. demin bakmaya gitcektim şimdi bebişi yıkamamışlardır belki. anası haraptır zaten ağrı kesici yok bişey yok.. korktum gidemedim.. bi takım alır giderim bi ara :)

tamam ben evimde oturmaya devam ediyom o zaman sizlerede kolay gelsin şimdi kalkıp bi duş alayım bari kilamsız evde bizde duşla serinleyelim
ayy canım bende gireceğim duşaa bizdede klima yok mahvoldum yaa sıcaktann gerçi duş alıyorum çıkıyorum bi baktım daha saçlarım kurumadan şapır şapır ter yineee
ayy evet yaa 40 hafta doluncaa artık dokuz doğururum hehe bu ufaklıklarındaa geç gelmesi sorun erken gelmesi sorun yaranamıyolar analarına hehe

ay sorma yaa. demin bakmaya gitcektim şimdi bebişi yıkamamışlardır belki. anası haraptır zaten ağrı kesici yok bişey yok.. korktum gidemedim.. bi takım alır giderim bi ara :)
neyse canım boşver sonra gidersin iyikide gitmemişsin şimdi ister istemez kötü etkilenebilirdin onları o halde görüncee en iyisini yapmışsın gitmemekle..
biz nasıl doğum yapacağız diye düşünüyoruz onlar maşallah evde hoop doğuruveriyolarr..

öyle canım. olduda bittiii maşallaah nazarda değmez inşallah

hahahah ozamn tam 9, 9 , 9 olur
ayy kuzular saglıkla gelsınlerde, minik oğlummm, canımın içi, yarın ya kontrol, heyecan bastı gene

ıns cnm yaa duser de bınefes alırızz
hayırlı haberlerle gel ınss cnmm ..cok heycanlıı :))
merhabalar kızlarrr..
geçmiş yapmadım herkesler iyidir umarım.. inanın bi gram uykum yok yaaa taa sabah ezanından sonra uyudum 8de kalktım tekrar o kadar sıcak kiiii bayılacağım artık yaaaaa..
bende gece cok uyandım ter ıcındeydımm hepp dus aldım gene aynıı

maşallah canım :)))) ayy bende aynı durumdayım, döndümü acaba dıye meraktayım, banada dönmüş gibi gelıyo bizim velet
benımde yarın kontrol.. 26 temmzculardan 1 fıre daha verdık desene :))))
ayy ewt yaa bızım yarınkıler 1o kısımı kaldık sımdı
bende hastaneede batar dıe cok kalıtelı almadım zaten devlet hastanesınde esım özel oda tutucakk annemlerdenn baska kımse gormuycekk .. evde gıyerızz kızz suslulerıı

bızde sızı cok sevıyoruzz cnm ayy telaslanmısındır sen sımdıı cokk gusel bı duygu allah ıstyeenn herkeze yasattsın ınss.. amınn.. foto beklıyoruzz cnmm

ızmırde bı arkadasım 38 haftalık hamılee.. esı onu dövmüş gecen aksamm.. öle bole dovmeemıs ama cok kotu yapmıs.. oda 15 tane ılac ıcmıss olmeye calısmıs.. kızkardesı anlamıss durumu hemen acıle goturmusler.. mıdesı yıkanmıss.. bebegıne bısey olmamıss ama ya olsaydıı oölseydı ozaman oo baba denılen sahısss vıcdan azabı cekmezmıydı . pz gunude dogumaa almıslarr.. normal dogurmuss
bı kızı olduu utanmadan bıde faceyee kızım dıee baba olcak adamm kucagında poz vermıs..
ılk dayagı deıldı bu sonda olmuycakk allahh yardımcısı olsun cok uzuldum kızz karnı burnunda dayakk yedıgı ıcın allah kımselere yasatmasın .. allahtan kı bebegı ve kendısı ıı suanda..cok uzuldum aama ıcım acıdı..

özür dilerim tatlım ama hayvan herif sen nasıl karnı burnunda bir kadına senin canını taşırken bunu yaparsın hadi hayat arkadaşına kıdın bebeğine nasıl kıyarsın... herşey bir yana bir kadına el kaldıracak kadar aciz bir erkeksin demek ki allah havale diyorum böle insanları ben arkadaşının yerinde olsam tırnagını bile göstermem evladımın anında boşarım

bılmıyorum cnm arkadasımın turkıyede kımsesı yok .. akrabası faalan annesı bulgarıstanda oturuo anlıycan kız sahıpsızz dıee etmedıklerı kalmıoo ..arkadasım ev temızlıgıne gıdıoduu 7 aylıkolana kadar devamm ettı kocası ıss tutmuoo evde hepp ıckı desen varr.. anlıycann arkadasım ısı cok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…