2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslında seninle aynı durumdayız benimde birşeyden haberim yok nolmuş bitmiş bu arkadaşlarıda ilk topiğe takılmaya başladığımda bi iki kere görmüştüm sonra atıldılar denildi onuda anlamamıştım.... şimdi burda yorumlardan anladığım kadarını bilyorum bende bide faceteki grupta konuşulmuş ecrin arkadaşa hakaret içeren msj lar olmuş galiba ve facede olan arkadaşlarda bu yorumları okumuş ve gerçekten hoş diilmiş şimdiyse arkadaşlar burda yok öle bişe diyolar o yorumları okuyan arkadaşlardanda burda kimse yok şimdi o yüzden konuya tam vakıf olamadık :26:

Son düzenleme:

evet yaa, cok şükürkı ıyıler :)))) insan ıste oyle bı laf soyleyınce daha kotü oluyoo, zaten zor tutuyosun kendını hastene odasında aglamamak ıcın, o oyle soyleyınce cıkıyo gozlerden yaslar.. evet almak lazım valla canım, gelebılır kuzular haeran

Diğer konuyu anlamadım anlamakda istemiyorum dahil olmamak adına canım.. canım benim dün silinmiş teknik bir arızadan dolayıı bak yazıyorum şimdiii
KAZEN'den ALINTIDIR:
Merhaba
Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz.

Ay kıyamam sana ya kusura bakma unuttum şimdi dank etti çok üzüldüm.

üzülme canım:) ben de tam haberde okudum buraya yazıp dertlenecektim. sen benden önce yazınca dedim takılayım biraz. güzel güzel dinlenin siz şekerimm :) ayrıca bizim ev de umutluay gibi, çok sıcak ofis serin maşallah:)

canım hiç bi fikrim yok aslında önemli bişe buda sen iice bi araştırda bizede söle canım

hahahha süslü seniii, hastaneye bı gecelık, bırde pıjama takımı al canım, genelde 2 takım alıyolar, bende oyle yapıcam, 1 tane kesınlıkle yetmez leke fılan olurr....
gecelıkler beyazmı bu arada???

hahahha süslü seniii, hastaneye bı gecelık, bırde pıjama takımı al canım, genelde 2 takım alıyolar, bende oyle yapıcam, 1 tane kesınlıkle yetmez leke fılan olurr....
gecelıkler beyazmı bu arada???

bende 3 lü bi pijama takımıyla bi gecelik aldım ama kayınvalidemde bi gecelik daha al kirlenir falan bilemedim bende alsammı acaba die

kız vallaha benide sersem ettin bi dakikada hehe şimdi ben hastaneye bi gecelik sabahlık takım bi pijama takımı her ihtimale karşıda bi kaç tane ucuz yollu pijama altı koyacağım kan olursa fln diyee.. bizim hastanede doğuma gecelikle giriyosun yani hastane bişey vermiyoo üzerine giy diyyeee. normal kıyafetimlee gideceğimm orada geceliğimi giyeceğim üztünede sabahlığımıı sonraa doğuma gireceğim gecelikle çıkıncada batmışsa fln pijama takımımı giyeceğim bi tanede şöylee ucuz yollu dizlerde bi gecelik alayım diyorumm bi tane daha geceliğe ihtiyaç olur gibisindenn..
ayy senin 9 eylül tahmini doğum tarihii bizim eşimlee tanışma yıldönümümüz o güne denk gelsin diye hesapladık ama tutmadıı hehe

hahhahaa oda iimiş işyerinde klima var die işe gitmek isteyen arkadaşım

bende onlardanımmmmm ev cok sıcak sankı duvarlardan ateş cıkıyoo, ama ofis klımalı, bütüngnde acık oldgundan soğuk oluyo cıkasım gelmıyoo :))

Canım d dıgergunlerdede okumayıp dinliyor sadece okumasını gerek yok. Ama kurandan takip edip okuyorsa gerekir Hatim olması için ımamhatıp mezunuyumbenbu arada

hahahha,ama az kalmış canım, 2. ye tutacak gibi
ne güzel tarıh ama dimi, bizimki tam gününde dogarmı acabaa :)

bende 3 lü bi pijama takımıyla bi gecelik aldım ama kayınvalidemde bi gecelik daha al kirlenir falan bilemedim bende alsammı acaba die

2 tane yeter gıbı, ama 3. de ınsanın aklını kurcalıyoo, bende bılmıyorum yanı cnm, deneyımlı yokmu aramızda

Canım d dıgergunlerdede okumayıp dinliyor sadece okumasını gerek yok. Ama kurandan takip edip okuyorsa gerekir Hatim olması için ımamhatıp mezunuyumbenbu arada
tam anlamadım..:26: yüzünden okumakla dinlemenin sevabı ayrımı yani.. eğer takib ediyorsa sonradan okuması gerekir ama dinliyorsa sonradan okumasın gerekmez dinlemekle takip etmek ayrımı takib eden okumuş sevabı alıp dinleyen dinlemiş sevabımı alıyor.. off kazan gibi oldu kafam :)

2 tane yeter gıbı, ama 3. de ınsanın aklını kurcalıyoo, bende bılmıyorum yanı cnm, deneyımlı yokmu aramızda

burda hep yeter die konuştuk ama kayınvalidem sordu ne koydun die bi gecelik daha koy kanlanır falan dedi anlamadım bende

hahahha,ama az kalmış canım, 2. ye tutacak gibi
ne güzel tarıh ama dimi, bizimki tam gününde dogarmı acabaa :)
dur kız daha bu ilk belki oğlum bdtden 6 gün daha sonra gelirsee tutar hehe tarih güzel tabikii hele benim için ayrı bi güzell hele sen tam günündee doğurursann bebişin benim için ayrı ayrı güzel oluurrr hehe
eşime diyorum kii ikinciyi nisan mayıs gibi doğurcam ben diyorum sıcaklardan bıktım diyorum oluurr diyoo ikimizin ortası diyoo eşim nisan 4 ben mayıs 4 doğumluyumm.. ama diyorum 9 eylül olsun çook istiyorum diyorum onu ne yapacağız diyorum o zaman iyi hesaplayıp tutturalım ikincide diyoo hhee

kızlar bu arada demin mukabele okumaya gittiğim yerde duydum ben okumaya başlıycam tam kadının biri fatma sıra sana geliyo, çobanın karısı evde doğuruyo dedi neee diye kalmışım yani. kadın evde doğurdu maşallah dördüncüyü.. şimdimi doğuruyo dedim şimdi doğuruyo dediler.. doktora gitmeyecekmi dedim yok dediler.. eee urfa burası tövbe yarabbim.. kadın bi kere doktor yüzü görmeden doğurdu demin yaa korktum resmen

bende evde oturuyom die şanslı hissediyodum kendimi ama klimali bi iş bulayım bari

hahahahha alemsın ya, yok canım tek artısı bu, bence evde dur ben dogum ıznını bıle 1 ay ıcın zorlıcam, gerısını sen düşün....
takım olmasada, ya bır alt, yada ucuz bı gecelıkte koyalım. biz kadınlar az esyayla gıdemeyız zzaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…