2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Foto istiyoruuussssss, bebek şekerlerini merak edyorum.Ben de şu kavanozlardan sipiriş verip kendim yapıcam kızımın şekerlerini. Hevesim var biran evvel baslamak istiyorum ama hep bi engel cıkıyor.

.

Canım ben bi gecelik koydum, birde pijama.Bide dogumdan cıkışta eve gelirken giymek için eşofman aldım.yeterli diye düşünüyorum.Yetmezse de evim yakın hastaneye.Her ihtimale karsı bikactane daha hazır etmeyi düşünüyorum.İhtiyac anında birilerini gönderip aldırırım..

Bunları duyunca bu dogum olayını fazla mı abartıyoruz acaba diye düşünmüyo degilim.Ben hastane hastane doktor doktor gezerken daha doktor yüzü görmeyen insanlar var.Neticede hersey olacagına varır.Alnımıza yazıldıysa dünyanın en iyi doktorları da gelse bişey degiştiremezler. Hersey nasip kısmet....

Allah o adamı bildiği gibi yapsın su mubarek günlerde... Böylelerini tek tek toplayıp yok edeceksin ki üreyip kendileri giib insanlar yetiştirmesinler!

Ben geldim kizlar, hala yatiyorum erken dogum riski yuzunden pcye bile girmiyorum, umarim herkes iyidir su sicaklarda dogurmak istemiyorum pzt kontrolum var dua edin bana.

Kızlar son 3 kontrolumun hepsinde de 4 boyutlu ultrason cektik ve malesef hiçbirinde net görüntü alamadık.Hep elini kapattı yüzüne.Son kontrolde normal usg bakıldı ve doktorun sıkıstırması sonucu ancak böyle bir görüntü elde edebildik.Kızımın dudaklarını ayırt edebilen var mı? yüzünün yarısı dudak neredeyse

canım ya Rabbim yardımcısı olsun(amin) aynı acıyı bende yaşadım ilk evliliğimde karnım burnumda tekmelerle hemde
bende aynı şeyi yaptım ama demekki çocuğumunda benimde vademiz varmış ki birşey olmadı sonucunda kızım 1500 gr. doğdu
Allah'ım kimseye böyle acı yaşatmasınn

Ben geldim kizlar, hala yatiyorum erken dogum riski yuzunden pcye bile girmiyorum, umarim herkes iyidir su sicaklarda dogurmak istemiyorum pzt kontrolum var dua edin bana.

cnm benım dıkkat et aman... dualarımız senınlee.. ıns erken olmazz:26:bızlerde ıyızz cok sukur cnmm .. sıcaklarla bogusuyoruzz

Ben gördüm ben gördüm :)
Yerim ben o duduşlarııı. Maşallah kuzuya

İçini ferah tutmaya çalış inşallah hiçbir sorun olmadan sonuna kadar sağlıkla gideceksin. Allah yardımcın olsun..

Allah iyi insanlarla karsılastırsın..Ne kadar sövsek, hakaret etsek boş.Böyle yaratıklar cok fazla malesef.

amın canımmmmmmmmmmmm... sen enazındann yolunu ayırmıssın bakalımm arkadasım napıcakk

ayy herşeyi belli cnmm çok tatlı yirim ben onuuuuuuuu :))))

amın canımmmmmmmmmmmm... sen enazındann yolunu ayırmıssın bakalımm arkadasım napıcakk

Allah aklı olmayana akıl, vicdanı olmayana vicdan, sağlığı olmayanlara sağlık nasip etsin. Zor durumda olanların hepsine de zorluktan kurtulacak imkan ve sabır versin aminnn...

ne alakası var sizemi soracak nasıl soru soracağını?Burada sadece bebekler konuşulmuyor..

bız burda sonuc olarak tum derdımızı paylasıyoruz benımde kımsem yok bende basım sıkıssa burda paylasıyorumm herkezde tum ıctenlıgıyle cvp verıoo . lutfen bosuna gergınlık yaratmayalım cvp vermek ısteyen verır vermek ıstemeyen vermezz

canım çok geçmiş olsun Allah ın izniyle vaktinde alırsın inşallah bebeğini kucağına tabiii bizlerde... bu arada neden kaynaklı erken doğum riskin var??

çok güzel ya bu maşallah :)

Aman sakın kalkma, boşver. Bebiş iyi olsun zamanını beklesin yeter.
Zaten hava sıcak. koltukta oturmak bile belimi ağrıtıyo artık. Bol bol yatıyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…